PDA

Teljes verzió megtekintése: Milyen mod kell alátámasztani vBET?

vBET
10-11-09, 05:30
A legjobb válasz - minden lehetséges;)

Természetesen sok mod nem igényel integráció. De minden mod, ami lehetővé teszi, hogy írjon néhány fajta üzenetet, vagy használja postai cím szüksége lesz valamilyen integrációt.

Melyik mod Mit gondol, mi kell integrálni az első?

Adj nekünk egy célzást, és a fórumot teljes mértékben integrált vBET sokkal gyorsabb! :)

dai-kun
10-11-09, 07:41
Nagyon köszönöm, hogy te integrálása azt vBADynamics. Használom én fórumon, amit valószínűleg látott már. Igyekszem majd ebben a szakaszban a fordítás, de visszatér vissza a kezdőlapra. Azt akartam kérdezni, de túl lusta és elfelejtettem. Én kb 250k + hozzászólás ebben a mod, így jó lenne, ha lehet integrált vBET.

Én is szeretném javasolni PhotoPost PHP Photo Sharing Galéria vBulletin Fórum Integration (http://www.photopost.com/). Nos, van egy csomó kép van, de szeretnék tagok legalább tudja olvasni hozzászólások saját nyelvükön. Jelenleg ez átirányítások vissza a főoldalra, ha megpróbálom megtekinteni fordítása is.

Köszönjük!

Cybershaolin
16-11-09, 06:04
Szeretném ezt a hack támogatni kell: CyB - ChatBox (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=201283)

Ez jó lenne, ha az összes üzenet tartalma lesz lefordítva is. Nem tudom, ha ez lehetséges, de kérek. :)

Kolbi
18-11-09, 14:49
CyB - Advanced Statistics

m_k
03-12-09, 05:08
megvan a mod telepítése és a munka, de nem világos, ha valamilyen módon, hogy működik az én két plugin, PhotoPost vBGallery v2.5 és vBadvanced Linkek Directory v3.2.0

bárki bármilyen sikert vagy e még?

simit patel
03-12-09, 23:24
vbadvertise, és az összes termék által vbcredits. Azt hiszem, az üzleti lesz előnyös találni stabil partnerek a vBulletin ökoszisztéma dolgozni. Azt hiszem, vbcredits is illik a számlát, akkor már körülbelül egy darabig most és hogy nagyszerű termékeket. A hirdető modul különösen lesz a kereslet, hogy le kell fordítani.

yahoooh
14-12-09, 22:40
vbolg verzió 2.0.2 és újabb
is
ez a nagy addon:
Linkek és letöltések menedzser
Linkek és letöltések Manager - vBulletin.org Fórum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=216118&highlight=links)

El Caballo
18-09-10, 14:44
Hi, a fő modok általunk használt;
vb hitelek deluxe
vb bukméker
PhotoPost pro-látom, működik! Nagy
Versenyek és létrák
mikro-hírlevelet

Én már hivatkozások őket, de nem tudja használni hivatkozik erre. Ezek minden nagyszerűen működik a VB Enterprise? Ha igen, meg fogom venni VB Enterprise még ma!

Hoppá bocs, tudom használni vBulletin 4.0.5

vBET
20-09-10, 12:50
Hi, a fő modok általunk használt;
vb hitelek deluxe
vb bukméker
PhotoPost pro-látom, működik! Nagy
Versenyek és létrák
mikro-hírlevelet

Én már hivatkozások őket, de nem tudja használni hivatkozik erre. Ezek minden nagyszerűen működik a VB Enterprise? Ha igen, meg fogom venni VB Enterprise még ma!

Hoppá bocs, tudom használni vBulletin 4.0.5

Szia. Felhívjuk figyelmét, hogy támogatást VB4:) Még Publishing Suite (így blogok és a CMS is!):)

Körülbelül a plugin. Nem lehet mondani, véglegesen ebben a pillanatban nem minden fog működni anélkül, hogy további integrációt, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a legtöbb plugin nélkül működik minden további integrációs lépéseket. További integráció csak akkor van szükség különleges esetekben, mint a teljes oldal által generált mod, amely nem támogatja a global_complete horog, vagy a mod, amely megteremti oldalakon kívül fórumot könyvtár URL-t.

Továbbá ha csak ellenőrizni nem olyan kérdéseket fog megjelenni segítségével vBET ingyenes verzió. Sokkal lassabb, de megmutatja, nem kérdés létezik. És ezek után, hogy lehet kapni gyorsabban fizetett változat, sok további funkciók:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1