PDA

View Full Version: Mods, care ar trebui să fie susţinută de vBET?

vBET
10-11-09, 05:30
Cel mai bun răspuns este - toate posibile;)

Desigur, multe mods nu are nevoie de nici o integrare. Dar fiecare mod care va permite să scrie unele tipuri de mesaje, sau va utiliza titluri posta vor avea nevoie de integrare.

Mods care crezi că ar trebui să integreze mai întâi?

Dă-ne o sugestie şi pe forum pentru dvs. va fi complet integrat cu vBET mult mai repede! :)

dai-kun
10-11-09, 07:41
Vă mulţumesc foarte mult că sunteţi o integrare cu vBADynamics. Sa-l folosesc pe forumul meu, pe care aţi văzut, probabil, deja. Am încercaţi să mergi în acea secţiune cu obţinute pe mine, dar ea se întoarce înapoi la pagina de start. Voiam să vă întreb despre asta, dar era prea leneş şi am uitat. Am despre posta 250K +, în mod atât de faptul că ar fi grozav dacă pot fi integrate cu vBET.

Aş dori, de asemenea, să sugereze vorbesc intre ele Partajarea PHP Galerie foto cu Integrare pe forum vBulletin (http://www.photopost.com/). Ei bine, exista o multime de poze acolo, dar vreau membri la cel puţin posibilitatea de a citi comentariile în propria lor limbă. În prezent, se redirecţionează înapoi la pagina principală dacă încerc să mă vizualiza traducerile de ea.

Multumesc!

Cybershaolin
16-11-09, 06:04
Aş dori să aibă acest hack să fie susţinute: Cyb - Chatbox (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=201283)

Acest lucru ar fi frumos dacă tot conţinutul mesajelor ar putea fi tradus, de asemenea. Nu ştiu dacă este posibil, dar eu cer. :)

Kolbi
18-11-09, 14:49
Cyb - avansată Statistici

m_k
03-12-09, 05:08
am instalat şi mod de lucru, dar nu clar dacă există vreo modalitate de a avea o munca mea cu două plugin-uri principale, vorbesc intre ele vBGallery v2.5 şi Link-uri vBadvanced Directory v3.2.0

oricine altcineva au nici un noroc cu oricare dintre aceste încă?

simit patel
03-12-09, 23:24
vbadvertise, şi toate produsele realizate de vbcredits. Cred ca o afacere, vei beneficia de găsirea de parteneri stabili, în ecosistem vBulletin de a lucra cu. Cred că vbcredits poate potrivi proiectul de lege, care le-au fost în jurul pentru o perioada de timp acum şi de a face produse de foarte buna. modulul de publicitate, în special, va fi în cerere să fie traduse.

yahoooh
14-12-09, 22:40
vbolg versiunea 2.0.2 de mai sus şi
de asemenea
acest mare addon:
Link-uri şi descărcări Director
Link-uri şi Manager de Descarcari - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=216118&highlight=links)

El Caballo
18-09-10, 14:44
Bună, mods principale pe care le folosim sunt;
vb credite de lux
vb pariuri
vorbesc intre ele pro-văd funcţionează! Mare
Turnee şi scări
micro newsletter-ul

Am avut legături cu ei, dar nu se poate utiliza link-uri aici. Nu toate aceste lucru mare, cu VB Enterprise? Dacă este aşa, eu va cumpara VB Enterprise astăzi!

Hopa pare rău, eu folosesc VBulletin 4.0.5

vBET
20-09-10, 12:50
Bună, mods principale pe care le folosim sunt;
vb credite de lux
vb pariuri
vorbesc intre ele pro-văd funcţionează! Mare
Turnee şi scări
micro newsletter-ul

Am avut legături cu ei, dar nu se poate utiliza link-uri aici. Nu toate aceste lucru mare, cu VB Enterprise? Dacă este aşa, eu va cumpara VB Enterprise astăzi!

Hopa pare rău, eu folosesc VBulletin 4.0.5

Bună. Vă rugăm să ţineţi cont că suportăm vB4:) Chiar cu publicarii Suite (atât de blog-uri şi CMS prea):!)

Plugin-uri despre dumneavoastră. Nu se poate spune definitiv in acest moment nu toate vor funcţiona fără o integrare suplimentare, dar vă rugăm să reţineţi că cele mai multe plugin-uri funcţionează fără etape de integrare suplimentare. Integrarea suplimentare este necesară numai în cazuri speciale, cum ar fi paginile complet generat de mod care nu acceptă cârlig global_complete, sau mod care creează pagini din afara Culegere de pe forum pentru în URL.

De asemenea, puteţi verifica doar nu orice probleme vor apărea prin utilizarea versiune vBET gratuit. Este mult mai lent, dar vă va arăta nu există probleme. Şi după care le puteţi cumpăra versiunea mai repede plătit cu mulţime de caracteristici suplimentare:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1