PDA

View Full Version: Refuzuar Një tjetër view

CThiessen
06-11-09, 14:26
Hi, unë jam tani zyra e parë postare ose në një gjuhë tjetër ishte filluar. Jo të gjithë anëtarët kanë lexuar dhe kuptuar njoftimet simbolet. Unë do të doja tekste të përkthyera në një përfaqësim të ndryshme. 1 E dyta origjinal Përkthim me shkrim - me flamujt mund të jenë të vendosur në kontrollin me mundësinë e nëse origjinale ose thjesht dëshironi të shoh gjithmonë kur të shtypni ikonën. Faleminderit Christian

vBET
06-11-09, 14:39
Lajme e madhe është vBET është plotësisht configurable:) Pra, të gjitha çfarë ju duhet të bëni është të gjejnë në template Admin CP emrin tuaj dhe të bëjë vbenterprisetranslator_inpost_translate të gjitha ndryshimet që ju duhet:) Ajo luan si shembull vetë, kështu që duhet të jetë e lehtë:)

dai-kun
07-11-09, 10:12
Më pëlqen kjo ide. Ndonjëherë unë nuk e di edhe çfarë gjuhe e flamurit i takon.

Një lajm tjetër, mund të kemi templates vbet grupuara së bashku? thanks!

vBET
08-11-09, 01:43
Më pëlqen kjo ide. Ndonjëherë unë nuk e di edhe çfarë gjuhe e flamurit i takon.

Një lajm tjetër, mund të kemi templates vbet grupuara së bashku? thanks!

Nën foto ">" ju keni përshkrim nga të cilat për të cilat. Është e këshilluar që të mos e vënë atë në tekstin e parë - në këtë rast Google do të përdorin këtë tekst në të indeksimit dhe ajo do të jetë i dukshëm në RSS - dhe kjo nuk është pika. Çështja është për të lexuar mesazhin në gjuhën tuaj. Është me të vërtetë i rëndësishëm që mesazhi ishte shkruar? Ju e dini se në disa të tjera tuajat hat. Dhe ju mund të kontrolloni nëse ju nuk e njohin flamurin nëse ju mendoni se është e rëndësishme për ju.

Siç u përshkrua - ju mund të ndryshojë template për çdo gjë që ju doni, por të jenë të vetëdijshëm se dmth disa kanale RSS tregon vetëm 2 fjali e parë të tekstit. Është me të vërtetë e mirë për të treguar se disa tekst nga template, apo është më mirë për të treguar tekst nga posti? ...

Çfarë do të thotë nga templates grupim?

dai-kun
08-11-09, 03:07
Çfarë do të thotë nga templates grupim?
Krijo plugin:

$ Vetëm ['vbenterprisetranslator'] = $ vbphrase ['vbenterprisetranslator_menu'];

Grupimi deri templates në templates edit kështu që nuk janë shumë të listuara deri sa ju duhet për të redaktuar tyre, e cila më pas ju zgjeruar ato.

vBET
08-11-09, 03:52
Nuk ka problem - do të përfshihen në versionin e ardhshëm:)

vBET
17-11-09, 13:26
Duket se nuk mund të ketë problem të vogël;) vBulletin templates lejon të grupit vetëm për stilet. Pra, për të vënë në dispozicion të grupit templates është e nevojshme për të lëvizur atë në dosjen stil të veçantë. Në fund për ju kjo do të thotë më shumë për të bërë hapa të gjatë instalimit dhe përditësimin e produktit (stilet duhet të jetë instaluar vete).

Në këtë moment, ne mendojmë se duke e bërë më të reja aq e lehtë sa është e mundur më e rëndësishme, sepse kjo gjë është vetëm ndryshim grupim kozmetike të cilat nuk ka ndikim mbi përdoruesit e forumit.

Brurcilminula
20-11-09, 21:18
Nuk mund të gjeni një pjesë të përshtatshëm kështu që unë shkruar këtu, si të bëhet një moderator per forumin tuaj, që kanë nevojë për këtë?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1