PDA

مشاهده نسخه کامل : رد دیگر

CThiessen
06-11-09, 14:26
سلام ، من در حال حاضر اداره پست اول و در زبان دیگری بود آغاز شده است. تمام اعضای نشده را خوانده اطلاعیه ها و درک نمادها. من متن ترجمه شده در نمایندگی های مختلف است. 1 دومین اصلی ترجمه -- با پرچم ها ممکن است در کنترل با امکان این که اصلی و یا فقط می خواهید برای همیشه را ببینید که آیکون شما فشار است. با تشکر از شما مسیحی

vBET
06-11-09, 14:39
خبر بزرگ است فعال تصدی است به طور کامل با قابلیت تنظیم) تمام آنچه شما نیاز دارید به انجام است در قالب CP خود را مدیریت نام vbenterprisetranslator_inpost_translate و تمام تغییرات شما نیاز دارید :) این به عنوان مثال خود بازی می کند ، به همین دلیل آن را باید آسان باشد :)

dai-kun
07-11-09, 10:12
من می خواهم این ایده است. گاهی اوقات حتی نمی دانند به چه زبانی پرچم به آن تعلق دارد.

یکی دیگر از توجه داشته باشید ، می تواند ما قالب فعال تصدی گروه بندی با هم؟ با تشکر از شما

vBET
08-11-09, 01:43
من می خواهم این ایده است. گاهی اوقات حتی نمی دانند به چه زبانی پرچم به آن تعلق دارد.

یکی دیگر از توجه داشته باشید ، می تواند ما قالب فعال تصدی گروه بندی با هم؟ با تشکر از شما

تحت تصویر ">" که از آن به که توضیحات شما. این توصیه به قرار دادن آن در متن خام -- چنین در مورد گوگل این متن در نمایه سازی استفاده کنید و آن را قابل دیدن خواهد بود در RSS -- و این نقطه نیست. نکته این است به خواندن پیام در زبان شما است. آیا واقعا مهم است که پیام آن نوشته شده بود؟ شما می دانید که در برخی از شما کلاه دیگر. و شما می توانید آن را در صورتی که شما پرچم را به رسمیت نمی شناسد اگر شما احساس می کنید که آن را برای شما مهم است بررسی کنید.

همانطور که توضیح داده شد -- شما می توانید قالب را به هر آنچه می خواهید تغییر دهید ، اما آگاه باشید که به عنوان مثال برخی از کانال های RSS را نشان می دهد تنها 2 جملات اول متن. آیا واقعا خوبی است برای نشان دادن برخی از متن را از قالب وجود دارد ، یا آن را بهتر است برای نشان دادن متن از پست...

شما چه در قالب گروه بندی چیست؟

dai-kun
08-11-09, 03:07
شما چه در قالب گروه بندی چیست؟
ایجاد افزونه :

فقط $ ['vbenterprisetranslator'] = $ vbphrase ['vbenterprisetranslator_menu'] ؛

گروه بندی قالب ها در قالب ویرایش کنید ، بنابراین بیش از حد بسیاری ذکر شده تا شما باید آنها را ویرایش کنید ، که سپس آنها را گسترش وجود ندارد.

vBET
08-11-09, 03:52
مشکلی نیست -- در نسخه های بعدی گنجانده خواهد شد :)

vBET
17-11-09, 13:26
به نظر می رسد که می تواند مشکل کوچک وجود دارد ؛) اصلی اجازه می دهد تا قالب های گروه فقط برای سبک. بنابراین برای اینکه در دسترس قالب گروه لازم است تا آن را به فایل سبک مجزا حرکت می کند. در پایان برای شما آن را به معنای گام های بیشتری برای انجام در زمان نصب و بروز رسانی محصول (سبک داشته است جداگانه نصب شود).

در این لحظه ما فکر می کنیم که به روز رسانی به آسانی آن را به عنوان مهم تر امکان پذیر است ، چرا که این چیزی که گروه بندی تنها تغییر ظاهری است که هیچ تاثیری بر کاربران انجمن.

Brurcilminula
20-11-09, 21:18
پیدا کردن یک بخش مناسب ، بنابراین من در اینجا نوشته شده است ، چگونه برای تبدیل شدن به یک مدیر برای انجمن خود را ، که برای این نیاز نیست؟

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations