PDA

View Full Version: Tagasi lükata Teine vaade

CThiessen
06-11-09, 14:26
Tere, ma olen nüüd esimene postkontor või mõnes muus keeles oli alanud. Liikmed ei lugenud kuulutused ja mõistetav sümbolitega. Tahaksin tõlgitud tekstide erinevas esindatust. 1. Algne second Tõlge - koos lippudega võidakse kehtestada kontrolli võimalusega, kas originaal või lihtsalt tahavad alati näha, kui vajutad ikoonil. Täname Christian

vBET
06-11-09, 14:39
Hea uudis on vBET on täielikult seadistatav:) Nii et kõik, mida sa pead tegema, on leida oma Admin CP malli nimeks vbenterprisetranslator_inpost_translate ja teeb kõik muudatused, mida on vaja:) See mängib näiteks ise, et see peaks olema lihtne:)

dai-kun
07-11-09, 10:12
Mulle meeldib see mõte. Mõnikord ma isegi ei tea, mis keelt lipp kuulub.

Teine märkus, me saame vbet malle koondatud? aitäh!

vBET
08-11-09, 01:43
Mulle meeldib see mõte. Mõnikord ma isegi ei tea, mis keelt lipp kuulub.

Teine märkus, me saame vbet malle koondatud? aitäh!

Vastavalt pilt ">" teil on kirjeldus, kust kuhu. Soovitatav on mitte panna see toores tekst - sel juhul Google kasutab seda teksti indekseerimine ja see on nähtav RSS - ja see ei ole punkt. Asi on selles, et lugeda sõnumi keeles. Kas tõesti on tähtis i mille sõnum oli see kirjutatud? Sa tead, et mõnel muul müts sinu. Ja te saate kontrollida, kui te ei tunne lipu kui tunned, et oluline on sinu jaoks.

Nagu juba - saate muuta malli iganes sa tahad, kuid tuleb meeles pidada, et ehk mõned RSS kanalid näitavad ainult 2 esimest lauset. Kas see on tõesti hea näidata seal mõned teksti malli või on parem näidata teksti post? ...

Mida sa mõtled, rühmitades malle?

dai-kun
08-11-09, 03:07
Mida sa mõtled, rühmitades malle?
Loo plugin:

$ Ainult ['vbenterprisetranslator'] = $ vbphrase ['vbenterprisetranslator_menu'];

Rühmitus up malle muuta malle nii ei ole liiga palju loetletud kuni teil on vaja neid muuta, mis siis neid arendada.

vBET
08-11-09, 03:52
Pole probleemi - lisatakse järgmine versioon:)

vBET
17-11-09, 13:26
Tundub, et ei saa olla väike probleem;) vBulletin võimaldab grupp malle ainult stiile. Nii et teha kättesaadavaks grupi mallid on vaja liigutada eraldi style faili. Lõpus teile see tähendab rohkem samme teha paigaldamise ajal ja ajakohastatud toode (stiilid peavad olema paigaldatud eraldi).

Praegu me arvame, et tegemist uuendused nii lihtne kui see on võimalik, seda enam oluline, sest selle rühmituse asi on vaid kosmeetiline muudatus, mis ei mõjuta foorumi kasutajad.

Brurcilminula
20-11-09, 21:18
Ei suutnud leida sobivat osa nii ma siin kirjutatakse, kuidas saada moderaatoriks oma foorum, et vajadus selle järele?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations