PDA

View Full Version: Отхвърлени Друга цел

CThiessen
06-11-09, 14:26
Здравейте, аз съм сега на първата пощенска служба или на друг език е започнало. Не всички членове са чели съобщения и разбира символи. Бих искал преведени текстове в различни представителство. Първа Оригиналът секунди В превод - със знамената могат да бъдат определени в контрола с възможност за това дали оригинала или просто искате винаги да виждате, когато натиснете иконата. Благодарим ви, Christian

vBET
06-11-09, 14:39
VBET е напълно конфигурируеми Страхотна новина:) Така че всичко това, което трябва да направите е да намерите в Admin CP шаблон име vbenterprisetranslator_inpost_translate и да направи всички промени, от което се нуждаете:) Той играе като пример себе си, така че трябва да се лесно:)

dai-kun
07-11-09, 10:12
Харесва ми тази идея. Понякога дори не знам какъв език принадлежи към флаг.

Друга бележка, можем да имаме vbet шаблони, групирани заедно? благодаря!

vBET
08-11-09, 01:43
Харесва ми тази идея. Понякога дори не знам какъв език принадлежи към флаг.

Друга бележка, можем да имаме vbet шаблони, групирани заедно? благодаря!

Под снимка ">" имате описание, от които, към която. Препоръчително е да не го постави на суров текст - в този случай Google ще използва този текст в индексиране и то ще бъде видимо в RSS - и това не е точка. Въпросът е да се прочете посланието на вашия език. Дали наистина е важно и посланието, което тя е написана? Вие знаете, че в някои други ваши шапка. И вие можете да го проверите, ако не признае флаг, ако смятате, че това е важно за вас.

Както е описано - можете да промените шаблон на каквото искате, но бъдете наясно, че, т.е. някои RSS канали показва само първите 2 изречения от текста. Ли е наистина добър, за да покаже, че някакъв текст от шаблон, или по-добре е да се покаже текст от пост? ...

Какво искаш да кажеш чрез групиране на шаблони?

dai-kun
08-11-09, 03:07
Какво искаш да кажеш чрез групиране на шаблони?
Създаване на плъгин:

$ Само ["vbenterprisetranslator '] = $ vbphrase [' vbenterprisetranslator_menu"];

Групирането на шаблони в редактиране на шаблони, така че не са твърде много, изброени, докато не трябва да ги редактирате, които след това да ги разшири.

vBET
08-11-09, 03:52
Няма проблем - ще бъдат включени в следващата версия:)

vBET
17-11-09, 13:26
Оказва се, че не може да има малък проблем;) Еврофутбол дава възможност на група шаблони само за стилове. Така че, за да предоставят на група шаблони е необходимо да я преместите в отделни стил файл. В края за вас това означава повече стъпки, за да направи по време на инсталация и актуализация на продукта (стилове трябва да се инсталира отделно).

В този момент ние мислим, че да се правят актуализации, лесно, колкото е възможно по-важно, защото тази група, което е само козметична промяна, която не оказва влияние на форума за потребителите.

Brurcilminula
20-11-09, 21:18
Не можа да се намери подходящ раздел, така че написаното тук, как да станете модератор за вашия форум, че трябва за това?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1