View Full Version: Отхвърлени Друга цел
Здравейте, аз съм сега на първата пощенска служба или на друг език е започнало. Не всички членове са чели съобщения и разбира символи. Бих искал преведени текстове в различни представителство. Първа Оригиналът секунди В превод - със знамената могат да бъдат определени в контрола с възможност за това дали оригинала или просто искате винаги да виждате, когато натиснете иконата. Благодарим ви, Christian
VBET е напълно конфигурируеми Страхотна новина:) Така че всичко това, което трябва да направите е да намерите в Admin CP шаблон име vbenterprisetranslator_inpost_translate и да направи всички промени, от което се нуждаете:) Той играе като пример себе си, така че трябва да се лесно:)
Харесва ми тази идея. Понякога дори не знам какъв език принадлежи към флаг.
Друга бележка, можем да имаме vbet шаблони, групирани заедно? благодаря!
Харесва ми тази идея. Понякога дори не знам какъв език принадлежи към флаг.
Друга бележка, можем да имаме vbet шаблони, групирани заедно? благодаря!
Под снимка ">" имате описание, от които, към която. Препоръчително е да не го постави на суров текст - в този случай Google ще използва този текст в индексиране и то ще бъде видимо в RSS - и това не е точка. Въпросът е да се прочете посланието на вашия език. Дали наистина е важно и посланието, което тя е написана? Вие знаете, че в някои други ваши шапка. И вие можете да го проверите, ако не признае флаг, ако смятате, че това е важно за вас.
Както е описано - можете да промените шаблон на каквото искате, но бъдете наясно, че, т.е. някои RSS канали показва само първите 2 изречения от текста. Ли е наистина добър, за да покаже, че някакъв текст от шаблон, или по-добре е да се покаже текст от пост? ...
Какво искаш да кажеш чрез групиране на шаблони?
Какво искаш да кажеш чрез групиране на шаблони?
Създаване на плъгин:
$ Само ["vbenterprisetranslator '] = $ vbphrase [' vbenterprisetranslator_menu"];
Групирането на шаблони в редактиране на шаблони, така че не са твърде много, изброени, докато не трябва да ги редактирате, които след това да ги разшири.
Няма проблем - ще бъдат включени в следващата версия:)
Оказва се, че не може да има малък проблем;) Еврофутбол дава възможност на група шаблони само за стилове. Така че, за да предоставят на група шаблони е необходимо да я преместите в отделни стил файл. В края за вас това означава повече стъпки, за да направи по време на инсталация и актуализация на продукта (стилове трябва да се инсталира отделно).
В този момент ние мислим, че да се правят актуализации, лесно, колкото е възможно по-важно, защото тази група, което е само козметична промяна, която не оказва влияние на форума за потребителите.
Brurcilminula
20-11-09, 21:18
Не можа да се намери подходящ раздел, така че написаното тук, как да станете модератор за вашия форум, че трябва за това?
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):