PDA

Zobrazit plnou verzi: Odmítnuto Jiný pohled

CThiessen
06-11-09, 14:26
Ahoj, já jsem teď první, pošta nebo v jiném jazyce bylo zahájeno. Ne všichni členové Přečtěte si oznámení a pochopili symboly. Rád bych přeložených textů v jiné reprezentaci. 1. Původní druhá Překlad - s příznaky mohou být v řízení s možností na to, zda původní, nebo jen chcete vždy vidět, když stisknete ikonu. Děkujeme, že jste křesťan

vBET
06-11-09, 14:39
Velkou novinkou je vBET je plně konfigurovatelný:) Takže vše, co musíte udělat, je najít ve svém správce CP šablonu s názvem vbenterprisetranslator_inpost_translate a provést všechny změny, co potřebujete:) Je to hraje jako příklad sebe, tak to by mělo být snadné:)

dai-kun
07-11-09, 10:12
Líbí se mi tento nápad. Někdy si ani nevím, v jakém jazyce vlajka patří.

Další poznámka, můžeme mít vbet šablony seskupeny? Díky!

vBET
08-11-09, 01:43
Líbí se mi tento nápad. Někdy si ani nevím, v jakém jazyce vlajka patří.

Další poznámka, můžeme mít vbet šablony seskupeny? Díky!

Pod obraz ">" máte popis, ze kterého do které. Doporučuje se nebude dát do surového textu - v takovém případě Google bude používat tento text indexování, a bude viditelný v RSS - a to není místo. Jde o to, číst zprávy ve vašem jazyce. Je to opravdu důležité, i zpráv, které to bylo napsáno? Víte, že v některých jiných klobouku vás. A vy můžete zkontrolovat, pokud neznáte vlajky Máte-li pocit, že je pro vás důležité.

Jak již bylo popsáno - můžete změnit šablonu, co chcete, ale pamatujte, že např. některé RSS kanálů zobrazuje pouze 2 první věty textu. Je to opravdu dobré ukázat, že nějaký text ze šablony, nebo je lepší zobrazovat text příspěvku? ...

Co tím myslíte seskupení šablony?

dai-kun
08-11-09, 03:07
Co tím myslíte seskupení šablony?
Vytvořit plugin:

$ Jen ['vbenterprisetranslator'] = $ vbphrase ['vbenterprisetranslator_menu'];

Seskupení do šablony v šablonách upravit, takže tam není příliš mnoho uveden dříve, než budete upravovat, která pak jejich rozšíření.

vBET
08-11-09, 03:52
Žádný problém - budou zahrnuty v další verzi:)

vBET
17-11-09, 13:26
Zdá se, že tam může být trochu problém;) vBulletin umožňuje skupině šablony pouze pro styly. Tak, aby poskytla skupina šablon je nutné přesunout do samostatného souboru stylu. Na závěr pro vás to znamená další kroky k tomu během instalace a aktualizace produktu (styly musí být instalovány samostatně).

V tuto chvíli si myslíme, že dělat aktualizace, tak jednoduché, jak je možné, že ještě důležitější, protože toto seskupení věc je jen kosmetická změna, která nemá žádný vliv na fórum uživatele.

Brurcilminula
20-11-09, 21:18
Nepodařilo se najít vhodnou sekci, tak jsem se zde píše, jak se stát moderátorem na fórum, které je potřeba pro to?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1