Прагляд поўнай версіі: Адхілены Іншая пункт гледжання
Прывітанне, я цяпер першы паштовае аддзяленне або на іншай мове было пачатае. Не ўсе члены чыталі аб'явы і зразумець сімвалы. Я хацеў бы перакладзеных тэкстаў у розныя прадстаўлення. Першы Арыгінальныя второй Пераклад - са сцягамі могуць быць устаноўлены ў кіраванне з магчымасцю ці арыгінал ці проста хочаце заўсёды бачыць, калі вы націскаеце абразок. Дзякуй хрысціянскія
Выдатная навіна з'яўляецца vBET цалкам наладжваецца:) Так што ўсё, што вам трэба зрабіць, гэта знайсці ў вашым адміністратара пра шаблон CP імя vbenterprisetranslator_inpost_translate і зрабіць усе неабходныя змены:) Ён гуляе ў якасці прыкладу сябе, таму ён павінен быць лёгкім:)
Мне падабаецца гэтая ідэя. Часам я нават не ведаю, якую мову сцягам належыць.
Яшчэ адна заўвага, у нас можа быць vbet шаблоны згрупаваны разам? дзякуй!
Мне падабаецца гэтая ідэя. Часам я нават не ведаю, якую мову сцягам належыць.
Яшчэ адна заўвага, у нас можа быць vbet шаблоны згрупаваны разам? дзякуй!
У карціне ">" у вас ёсць апісанне, з якога ў які. Рэкамендуецца не ставіць яго ў сырой тэкст - у такім выпадку Google будзе выкарыстоўваць гэты тэкст у індэксацыі і ён будзе бачны ў RSS - і гэта не галоўнае. Справа ў тым, каб чытаць паведамленні на вашым мове. Ці так ужо важна, якое паведамленне я яна была напісана? Вы ведаеце, што ў некаторых іншых ваша капялюш. І вы можаце праверыць гэта, калі вы не прызнаеце сцяг, калі вы адчуваеце, што гэта важна для вас.
Як было апісана - вы можаце змяніць шаблон, каб усе, што хочаце, але ведайце, што ёсць некаторыя RSS-каналы паказвае толькі два першыя прапановы тэкстам. Так ці так ужо добра, каб паказаць там нейкі тэкст з шаблону, або лепш, каб паказаць тэкст з паведамлення? ...
Што вы маеце на ўвазе, групуючы шаблоны?
Што вы маеце на ўвазе, групуючы шаблоны?
Стварыць плягін:
$ Толькі ['vbenterprisetranslator'] = $ vbphrase ['vbenterprisetranslator_menu'];
Групоўка да шаблоны у шаблонах рэдагаваць так Ёсць не занадта шмат пералічаныя пакуль вам трэба адрэдагаваць іх, што тады вы пашырыць іх.
Няма праблем - будуць уключаны ў наступную версію:)
Падобна на тое, што не можа быць невялікая праблема;) VBulletin дазваляе групаваць шаблоны толькі для стыляў. Такім чынам, каб зрабіць даступнымі для групы шаблонаў неабходна перамясціць яго ў асобны файл стыляў. У канцы для Вас гэта азначае дадатковыя крокі, каб зрабіць падчас ўстаноўкі і абнаўлення прадукту (стылі павінны быць устаноўлены асобна).
На дадзены момант мы лічым, што ўнясенне абнаўленняў так проста, як магчыма гэта больш важна, таму што гэтая групоўка справа толькі касметычныя змены, якое не аказвае ніякага ўздзеяння на форуме карыстальнікаў.
Brurcilminula
20-11-09, 21:18
Не атрымалася знайсці падыходны профіль, таму я напісаў тут, як стаць мадэратарам вашага форуму, што для гэтага трэба?
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):