View Full Version: Zgjidhet \\ U200b \\ u200b
Unë jam marrë \\ u200b \\ u200b në pyetjet e mia të rastit për mysafirët përfundimin e procesit të regjistrimit. Unë googled atë dhe ajo do të duket unë nuk jam vetëm. Të gjitha faqet unë klikuar mbi në rezultatet janë duke përdorur Vbet. Çdo ide se çfarë është shkaktuar ky \\ u200b gjë \\ u200b?
kamilkurczak
14-03-11, 09:22
Unë mendoj se kjo është një bug vBET, kështu që kam nevojë për të provoni në forum time test.
A mund të shpjegojë atë që unë duhet të bëjë për të riprodhuar atë në forum tim test? (Ju lutem - hap pas hapi).
Ju gjithashtu mund të më jepni dhe url në faqen tuaj me shembull.
Thanks. Në qoftë se kjo do të jetë një bug, unë do të shkojë atë në seksionin e bug dhe të përpiqet për të zgjidhur në forum time test.
Hi.
Unë kam parë vetëm që kjo të ndodhë në faqen e regjistrimit në mënyrë të përsëritur atë që ju vetëm duhet të goditur "regjistruar" në mesazhin tim mysafir ju do të shihni atë pranë "pyetje të rastit".
www.xxxxx.com/
kamilkurczak
14-03-11, 09:42
Unë bëra një llogari test (test_user - ju mund ta fshini atë) dhe nuk e kam njoftim këtë çështje. Ndoshta unë mund të bëjë këtë mesazh të rastit në forum tim test? Si për të bërë këtë?
Kjo duket të jetë ndodh vetëm në gjuhën gjermane. Keqardhjet e mia, unë duhet sigurisht kanë theksuar se nga. Këtu është një shembull:
Zufällige Frage: Në welchem \\ u200b \\ u200bJahr haben dem Zweiten Weltkrieg 2 beginnen? (Deutschland Polen Angriffe)?
kamilkurczak
14-03-11, 10:06
ok por unë do të doja të përgatitur të njëjtin mesazh pas regjistrimit në forum Testo time - se si unë mund ta bëjë këtë? ku në admincp unë mund të bëj këtë? gjitha informatat do të jetë e nevojshme. Thanks
Në vend se të humbur kohën tuaj unë do të mësojnë për pyetje në mënyrë të tillë që të gjitha informatat është atje në fillim. Na vjen keq:) Unë jam duke përdorur VSA - Regjistrimi i avancuar (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=236117) për të vendosur pyetjet e rastit.
kamilkurczak
14-03-11, 10:40
ok, kështu që unë do të instaloni këtë mod ne forum tim test dhe provë atë. Ndoshta ne kemi nevojë për të bërë një integrim me këtë mod.
kamilkurczak
15-03-11, 11:30
ende duke punuar mbi të:)
kamilkurczak
16-03-11, 09:58
ok Unë mund të riprodhoni atë në forum time provë edhe këtë mod është me aftësi të kufizuara (në një pjesë tjetër të forumit), kështu që kjo është një bug vBET. Unë do të shkojë këtë thread në seksionin bug raportim dhe zgjidhur atë!
freddie3218
16-03-11, 14:15
Vetëm kështu që ju e dini,
Ajo është gjithashtu ndodh në gjuhën frënge.
Ju mund check it out here (kontrolloni çmimi në fund):
150 $ PRODHIMI Austin Obo (http://kokoku.ca/forums/showthread.php?t=456&language=fr)
Ajo përkthehet "Asking çmimi" për "Çmimin e \\ u200b Vente \\ u200bde". Ajo duhet të jetë "Prix de Vente".
kamilkurczak
30-03-11, 23:29
Përshëndetje,
Unë mund të zgjidhin atë! Bërë tashmë në serverin tuaj
1. të hapur, modifikoni dhe të bëjë një kopje të këtij skedar:
rrënjë forum / përfshin / vbenterprisetranslator_functions.php
2. në këtë fotografi të gjeni:
$result =& str_replace('\u003d', '=', str_replace ('\u0026', '&', $result));
3. dhe të zëvendësojë me:
$result =& str_replace(array('\u003d','\u0026', '\u200b'), array('=', '&', ' '), $result);
4. shpëtuar dhe të provuar atë.
Do të përfshihen në relase e ardhshëm!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):