مشاهده نسخه کامل : حل \\ u200b \\ u200b
من \\ u200b \\ u200b در سوالات تصادفی من برای مهمانان ثبت نام و تکمیل روند ثبت نام. من آن را گوگل و به نظر می رسد من تنها نیستم. همه سایت های من در نتایج کلیک با استفاده از فعال تصدی. ایده آن چه موجب این \\ u200b \\ u200b چیز؟
kamilkurczak
14-03-11, 09:22
من فکر می کنم که این مشکلات را فعال تصدی است ، بنابراین من نیاز به آن را در فروم تست من را امتحان کنید.
آیا می توانید توضیح آنچه که من باید انجام دهید تا آن را در فروم تست من تکثیر؟ (لطفا -- گام به گام).
شما همچنین می توانید به من و آدرس سایت خود را با مثال به من بدهید.
با تشکر. اگر اشکال از آن خواهد شد ، من آن را به بخش مشکلات حرکت می کند و سعی کنید در فروم تست من را حل کند.
سلام.
من فقط دیده می شود آن را در صفحه ثبت نام رخ می دهد تا به تکرار آن شما فقط نیاز دارید که آمار 'ثبت نام' را در پیام خوش آمدید من شما آن را در کنار به سوال تصادفی مراجعه کنید.
www.xxxxx.com/
kamilkurczak
14-03-11, 09:42
من ساخته شده یک حساب آزمایشی (test_user -- شما می توانید آن را حذف کنید) و من این موضوع را متوجه نیست. شاید من بتوانم به این پیام تصادفی در فروم تست من را؟ چگونه به انجام این کار؟
به نظر می رسد اتفاق می افتد تنها آلمانی. عذر خواهی من ، من باید البته اشاره کرد که. در اینجا به عنوان مثال :
Zufällige Frage : در welchem \\ u200b \\ u200bJahr haben DEM Zweiten Weltkrieg 2 beginnen؟ (آلمان Angriffe Polen)؟
kamilkurczak
14-03-11, 10:06
OK اما من می خواهم همین پیام را به پس از ثبت نام در فروم من testo آماده -- چگونه می توانید انجام دهید؟ جایی که من در admincp می توانید انجام دهید؟ تمام اطلاعات مورد نیاز خواهد بود. تشکر
به جای اتلاف وقت خود را به من آموخت که به سوالات مطرح در چنین راهی است که تمام اطلاعات وجود دارد در ابتدا. با عرض پوزش :) من با استفاده از VSA -- ثبت نام پیشرفته (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php؟t=236117) به مجموعه ای از پرسش های تصادفی.
kamilkurczak
14-03-11, 10:40
خوب ، پس من از این وزارت دفاع در فروم تست من نصب و تست آن. شاید ما نیاز به ایجاد یکپارچگی با این وزارت دفاع است.
kamilkurczak
15-03-11, 11:30
هنوز کار بر روی آن :)
kamilkurczak
16-03-11, 09:58
تایید می توانید آن را در فروم تست من حتی از این وزارت دفاع از کار افتاده است (در بخش دیگری از این انجمن) بنابراین ، این مشکلات را فعال تصدی تولید مثل. من این موضوع را به بخش گزارش باگ حرکت می کند و حل آن!
freddie3218
16-03-11, 14:15
تنها به طوری که می دانید ،
همچنین در زبان فرانسه اتفاق می افتد.
شما می توانید آن را چک (چک کردن قیمت در پایان) :
150 دلار تولید آستین OBO (http://kokoku.ca/forums/showthread.php؟t=456&language=fr)
ترجمه "پرسیدن قیمت" به "جایزه \\ u200b \\ u200bde vente". باید "جایزه د vente".
kamilkurczak
30-03-11, 23:29
میهمان گرامی ،
من می توانم آن را حل کند! در حال حاضر بر روی سرور خود انجام می شود
1. باز کردن ، ویرایش و ایجاد یک کپی از این فایل :
انجمن ریشه / شامل / vbenterprisetranslator_functions.php
2. در این فایل است را پیدا کنید :.
$result =& str_replace('\u003d', '=', str_replace ('\u0026', '&', $result));
3. و جایگزین با :
$result =& str_replace(array('\u003d','\u0026', '\u200b'), array('=', '&', ' '), $result);
4. ذخیره و تست کنید.
آیا می شود در منتقدان بعدی گنجانده شده!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):