PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno \\ U200b \\ u200b

norku
13-03-11, 18:15
Začínám \\ u200b \\ u200b v mém náhodných otázek pro hosty dokončení procesu registrace. I googled to a zdá se, že nejsem sám. Všechny stránky jsem kliknul na ve výsledcích používají Vbet. Nějaké nápady, co je příčinou tohoto \\ u200b \\ u200b věc?

kamilkurczak
14-03-11, 09:22
Myslím si, že se jedná o vBET chybu, a tak musím to vyzkoušet na své zkušební forum.
Můžete vysvětlit, co mám dělat, aby reprodukovat na své zkušební forum? (Prosím - krok za krokem).

Můžete také mi a URL na své stránky s příkladem.
Díky. Pokud to bude chyba, já přesunout do sekce chybu a snaží se řešit na své zkušební forum.

norku
14-03-11, 09:30
Dobrý den.

Mám jen to zažil na registrační stránce, takže to zopakovat stačí hit "Zaregistrovat se" v mé zprávě hosty uvidíte, že vedle "náhodné otázky".

www.xxxxx.com/

kamilkurczak
14-03-11, 09:42
Udělal jsem testovací účet (test_user - můžete smazat) a já jsem si nevšiml tohoto problému. Možná bych mohl tuto náhodné zprávu na svůj testovací forum? Jak to udělat?

norku
14-03-11, 09:59
Zdá se, že se děje pouze v němčině. Omlouvám se, mám samozřejmě se na to poukázal. Zde je příklad:

Zufällige Frage: V welchem \\ u200b \\ u200bJahr haben dem Zweiten Weltkrieg 2 beginnen? (Deutschland Angriffe Polsko)?

kamilkurczak
14-03-11, 10:06
OK, ale chtěl bych připravit stejnou zprávu po registraci na fóru mých webových stránek testo - jak mohu udělat? kde v admincp mohu udělat? všechny informace bude třeba. Díky

norku
14-03-11, 10:34
Spíše než plýtvání časem jsem se naučit klást otázky tak, že všechny informace jsou tam na začátku. Omlouváme se:) Já používám VSA - Advanced registrace (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=236117) nastavit náhodné otázky.

kamilkurczak
14-03-11, 10:40
OK, tak jsem se nainstalovat tento mod na své zkušební forum a vyzkoušet. Asi potřebujeme, aby integrace s tímto mod.

norku
14-03-11, 10:56
Dobře. Zní to dobře.

kamilkurczak
15-03-11, 11:30
Stále pracuji na tom:)

kamilkurczak
16-03-11, 09:58
ok mohu reprodukovat na své zkušební forum i tento mod je zakázáno (v jiné části fóra), takže to je vBET chyba. Budu pohybovat toto vlákno do sekce hlášení chyb a řešit!

norku
16-03-11, 10:19
Dobře. Díky.

freddie3218
16-03-11, 14:15
Jen abyste věděli,

Je to také děje ve francouzském jazyce.

Můžete se podívat zde (zjistit cenu na konci):

150 $ VÝROBA AUSTIN OBO (http://kokoku.ca/forums/showthread.php?t=456&language=fr)

To znamená "Cena k jednání" na "Prix \\ u200b \\ u200bde vente". To by mělo být "Prix de vente".

kamilkurczak
30-03-11, 23:29
Dobrý den,
Nemohu vyřešit! Již probíhá na serveru

1. otevírat, upravovat a vytvořte kopii tohoto souboru:
forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions.php
2. V tomto souboru najdete:

$result =& str_replace('\u003d', '=', str_replace ('\u0026', '&', $result));

3. a nahradit:

$result =& str_replace(array('\u003d','\u0026', '\u200b'), array('=', '&', ' '), $result);
4. uložit a vyzkoušet.

Budou zahrnuty do příští UVOLŇOVÁNÍ!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1