PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany \\ U200b \\ u200b

norku
13-03-11, 18:15
Dostaję \\ u200b \\ u200b w moim losowo pytania dla gości zakończeniu procesu rejestracji. Google to i wydaje się, że nie jestem sam. Wszystkie strony po kliknięciu na w wynikach używasz vBET. Jakieś pomysły co jest przyczyną tego \\ u200b \\ u200b rzeczy?

kamilkurczak
14-03-11, 09:22
Myślę, że jest to vBET błąd, więc muszę spróbować na moim forum.
Czy może Pan wyjaśnić, co należy zrobić, aby odtworzyć go na moim forum test? (Proszę - krok po kroku).

Można również dać mnie i url do witryny z przykład.
Dzięki. Jeśli będzie to błąd, ja go przenieść do sekcji błąd i spróbować rozwiązać na moim forum.

norku
14-03-11, 09:30
Hi.

Widziałem tylko to się stało na stronie rejestracji, aby powtórzyć to po prostu trzeba trafić "zarejestruj" w moim gościem wiadomość zobaczysz go obok "losowe pytanie.

www.xxxxx.com/

kamilkurczak
14-03-11, 09:42
Zrobiłem konta testowego (test_user - można go usunąć) i nie zauważyłem tego problemu. Może uda mi się to losowo wiadomość na moim forum test? Jak to zrobić?

norku
14-03-11, 09:59
Wydaje się, że dzieje się tylko w języku niemieckim. Przepraszam, powinienem oczywiście nie zauważył. Oto przykład:

Zufällige Frage: W welchem \\ u200b \\ u200bJahr haben dem Zweiten Weltkrieg 2 beginnen? (Deutschland Angriffe Polen)?

kamilkurczak
14-03-11, 10:06
ok, ale chciałbym przygotować się ten sam komunikat po rejestracji na moim forum testo - jak to zrobić? gdzie w admincp mogę to zrobić? wszystkie informacje będą potrzebne. Dzięki

norku
14-03-11, 10:34
Zamiast tracić czas będę uczyć się zadawania pytań w taki sposób, że wszystkie informacje są tam na początku. Przepraszamy:) Używam Vsa - Advanced rejestracji (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=236117), aby ustawić losowe pytania.

kamilkurczak
14-03-11, 10:40
ok, będę więc zainstalować ten mod na moim forum badań i testowania. Prawdopodobnie musimy dokonać integracji z tego moda.

norku
14-03-11, 10:56
Okay. Brzmi nieźle.

kamilkurczak
15-03-11, 11:30
Nadal pracujemy nad tym:)

kamilkurczak
16-03-11, 09:58
ok mogę odtworzyć na moim forum testować nawet ten mod jest wyłączony (w innej części forum), więc jest to vBET błąd. Będę poruszać tego wątku w sekcji raportowania błędów i go rozwiązać!

norku
16-03-11, 10:19
Okay. Dzięki.

freddie3218
16-03-11, 14:15
Tak wiesz,

To samo dzieje się w języku francuskim.

Możesz to sprawdzić tutaj (sprawdź cenę na końcu):

150 $ PRODUKCJI AUSTIN OBO (http://kokoku.ca/forums/showthread.php?t=456&language=fr)

To tłumaczy "Cena sprzedaży" na "Prix \\ u200b \\ u200bde vente". Należy "Prix de vente".

kamilkurczak
30-03-11, 23:29
Witam,
Mogę go rozwiązać! Sporządzono już na serwerze

1. otwierać, edytować i zrobić kopię tego pliku:
forum / root includes / vbenterprisetranslator_functions.php
2. w tym pliku znaleźć:

$result =& str_replace('\u003d', '=', str_replace ('\u0026', '&', $result));

3. i zastąpić:

$result =& str_replace(array('\u003d','\u0026', '\u200b'), array('=', '&', ' '), $result);
4. zapisać i przetestować.

Zostaną uwzględnione w następnym dopuszczeniu!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations