PDA

View Full Version: Lahendatud \\ U200b \\ u200b

norku
13-03-11, 18:15
Ma saan \\ u200b \\ u200b minu juhuvalikul küsimusi külalistele lõpetamist registreerimise protsessi. I googled seda ja tundub, ma ei ole üksi. Kõik saidid Napsautin tulemuste kasutate Vbet. Kõik ideed, mida põhjustab see \\ u200b \\ u200b asi?

kamilkurczak
14-03-11, 09:22
Ma arvan, et see on vBET bug, et mul on vaja seda proovida minu test foorum.
Kas oskate selgitada, mida ma peaks tegema reprodutseerida see minu test alafoorumisse? (Palun - samm-sammult).

Võite anda ka mulle ja url saidile näiteks.
Aitäh. Kui see viga, mul liigub see bug osa ja üritab lahendada minu test foorum.

norku
14-03-11, 09:30
Hi.

Mul on ainult näinud seda juhtub registreerimise leht nii korrata seda just vaja hit "register" minu külaline sõnum näete selle kõrval 'random küsimus ".

www.xxxxx.com/

kamilkurczak
14-03-11, 09:42
Tegin testi konto (test_user - saate kustutada) ja ma ei märganud seda küsimust. Võibolla ma saan teha seda juhuslikult sõnum minu test alafoorumisse? Kuidas seda teha?

norku
14-03-11, 09:59
Tundub, et toimub saksa keeles. Minu vabandused, ma peaks muidugi on rõhutanud selle välja. Siin on näiteks:

Zufällige Frage: In welchem \\ u200b \\ u200bJahr haben dem Zweiten Weltkrieg 2 beginnen? (Deutschland Angriffe Polen)?

kamilkurczak
14-03-11, 10:06
ok aga ma tahaksin, et valmistada sama sõnumit pärast registreerimist mu testo foorum - kuidas ma saan seda teha? kus admincp võin seda teha? kõik informations vaja. Tänan

norku
14-03-11, 10:34
Selle asemel, et raiskad oma aega ma õppida esitada küsimusi nii, et kogu teave on seal alguses. Vabandust:) Ma kasutan VSA - Advanced Registreerimine (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=236117), et juhuvalikul küsimusi.

kamilkurczak
14-03-11, 10:40
ok, nii et ma seda installida mod minu test foorum ja seda testida. Tõenäoliselt me peame integratsiooni see mod.

norku
14-03-11, 10:56
Okei. Kõlab hästi.

kamilkurczak
15-03-11, 11:30
veel tegelen sellega:)

kamilkurczak
16-03-11, 09:58
ok ma saan reprodutseerida minu test forum isegi see mod on blokeeritud (teises osas foorumis), et see on vBET bug. Mul liigub see teema sisse veateatevahendit osa ja seda lahendada!

norku
16-03-11, 10:19
Okei. Aitäh.

freddie3218
16-03-11, 14:15
Lihtsalt et sa teaksid,

Samuti toimub prantsuse keeles.

Te saate seda siit (check hind lõpus):

150 $ TOOTMINE AUSTIN OBO (http://kokoku.ca/forums/showthread.php?t=456&language=fr)

See tähendab "Küsid hind", et "Prix \\ u200b \\ u200bde vente". See peaks olema "Prix de vente".

kamilkurczak
30-03-11, 23:29
Tere,
Võin seda lahendada! Juba teinud oma serverisse

1. avada, redigeerida ja teha selle toimiku koopia:
forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions.php
2. selle faili leida:

$result =& str_replace('\u003d', '=', str_replace ('\u0026', '&', $result));

3. ja asenda:

$result =& str_replace(array('\u003d','\u0026', '\u200b'), array('=', '&', ' '), $result);
4. salvestada ja seda testida.

Lisatakse järgmine VIIMINE!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1