View Full Version: Lahendatud \\ U200b \\ u200b
Ma saan \\ u200b \\ u200b minu juhuvalikul küsimusi külalistele lõpetamist registreerimise protsessi. I googled seda ja tundub, ma ei ole üksi. Kõik saidid Napsautin tulemuste kasutate Vbet. Kõik ideed, mida põhjustab see \\ u200b \\ u200b asi?
kamilkurczak
14-03-11, 09:22
Ma arvan, et see on vBET bug, et mul on vaja seda proovida minu test foorum.
Kas oskate selgitada, mida ma peaks tegema reprodutseerida see minu test alafoorumisse? (Palun - samm-sammult).
Võite anda ka mulle ja url saidile näiteks.
Aitäh. Kui see viga, mul liigub see bug osa ja üritab lahendada minu test foorum.
Hi.
Mul on ainult näinud seda juhtub registreerimise leht nii korrata seda just vaja hit "register" minu külaline sõnum näete selle kõrval 'random küsimus ".
www.xxxxx.com/
kamilkurczak
14-03-11, 09:42
Tegin testi konto (test_user - saate kustutada) ja ma ei märganud seda küsimust. Võibolla ma saan teha seda juhuslikult sõnum minu test alafoorumisse? Kuidas seda teha?
Tundub, et toimub saksa keeles. Minu vabandused, ma peaks muidugi on rõhutanud selle välja. Siin on näiteks:
Zufällige Frage: In welchem \\ u200b \\ u200bJahr haben dem Zweiten Weltkrieg 2 beginnen? (Deutschland Angriffe Polen)?
kamilkurczak
14-03-11, 10:06
ok aga ma tahaksin, et valmistada sama sõnumit pärast registreerimist mu testo foorum - kuidas ma saan seda teha? kus admincp võin seda teha? kõik informations vaja. Tänan
Selle asemel, et raiskad oma aega ma õppida esitada küsimusi nii, et kogu teave on seal alguses. Vabandust:) Ma kasutan VSA - Advanced Registreerimine (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=236117), et juhuvalikul küsimusi.
kamilkurczak
14-03-11, 10:40
ok, nii et ma seda installida mod minu test foorum ja seda testida. Tõenäoliselt me peame integratsiooni see mod.
kamilkurczak
15-03-11, 11:30
veel tegelen sellega:)
kamilkurczak
16-03-11, 09:58
ok ma saan reprodutseerida minu test forum isegi see mod on blokeeritud (teises osas foorumis), et see on vBET bug. Mul liigub see teema sisse veateatevahendit osa ja seda lahendada!
freddie3218
16-03-11, 14:15
Lihtsalt et sa teaksid,
Samuti toimub prantsuse keeles.
Te saate seda siit (check hind lõpus):
150 $ TOOTMINE AUSTIN OBO (http://kokoku.ca/forums/showthread.php?t=456&language=fr)
See tähendab "Küsid hind", et "Prix \\ u200b \\ u200bde vente". See peaks olema "Prix de vente".
kamilkurczak
30-03-11, 23:29
Tere,
Võin seda lahendada! Juba teinud oma serverisse
1. avada, redigeerida ja teha selle toimiku koopia:
forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions.php
2. selle faili leida:
$result =& str_replace('\u003d', '=', str_replace ('\u0026', '&', $result));
3. ja asenda:
$result =& str_replace(array('\u003d','\u0026', '\u200b'), array('=', '&', ' '), $result);
4. salvestada ja seda testida.
Lisatakse järgmine VIIMINE!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):