PDA

View Full Version: Rešeno \\ U200b \\ u200b

norku
13-03-11, 18:15
Sem že \\ u200b \\ u200b v mojem naključnih vprašanj za goste dokončanje postopka registracije. Sem ga googled in zdi se, da nisem sam. Vse strani, sem kliknil na v rezultatih uporabljate vBET. Vse ideje, kaj povzroča ta \\ u200b \\ u200b stvar?

kamilkurczak
14-03-11, 09:22
Mislim, da je to vBET bug, tako da moram poskusiti na moj test forum.
Ali lahko razložite, kaj moram storiti, da se razmnožujejo na moj test forum? (Prosim - korak za korakom).

Lahko pa se odločite in me url na svojo stran z npr.
Hvala. Če bo šlo za napako, bom premakniti v oddelku bug in poskušajo rešiti na moj test forum.

norku
14-03-11, 09:30
Hi.

Sem šele videl to zgodilo o registraciji strani, tako da ga ponoviti si morate zadeti "register" v moj gost sporočilo, ki ga boste videli zraven "naključno vprašanje".

www.xxxxx.com/

kamilkurczak
14-03-11, 09:42
Naredila sem test računa (test_user - lahko ga izbrišete) in nisem opazil tega vprašanja. Mogoče lahko naredim, da to naključno sporočilo na moj test forum? Kako to storiti?

norku
14-03-11, 09:59
Zdi se, da se dogaja samo v nemščini. Se opravičujem, naj seveda so poudarili, da je ven. Tukaj je primer:

Zufällige Frage: V welchem \\ u200b \\ u200bJahr haben dem Zweiten Weltkrieg 2 beginnen? (Deutschland Angriffe Polen)?

kamilkurczak
14-03-11, 10:06
ok, ampak bi rad, da pripravi isto sporočilo po registraciji na moj forum testo - kako lahko naredim to? kjer v admincp lahko naredim to? vse informacije bodo potrebni. Thanks

norku
14-03-11, 10:34
Namesto, da zapravljaš svoj čas se bom naučil, da postavijo vprašanja na tak način, da so vse informacije, je tam na začetku. Žal mi je:) Jaz sem z uporabo VSA - Advanced Registration (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=236117) nastavite naključno vprašanja.

kamilkurczak
14-03-11, 10:40
ok, torej bom namestiti ta mod na moji preizkus forum in ga test. Verjetno moramo integracijo s tem mod.

norku
14-03-11, 10:56
Ok. Sliši se dobro.

kamilkurczak
15-03-11, 11:30
Še vedno delam na tem:)

kamilkurczak
16-03-11, 09:58
ok mogoče sem jo reproducira na moj test forum je tudi ta mod onemogočen (v drugem delu foruma), tako da je to vBET bug. Premaknil bom to temo v bug poročanja oddelek in ga rešiti!

norku
16-03-11, 10:19
Ok. Hvala.

freddie3218
16-03-11, 14:15
Toliko, da veš,

Prav tako se dogaja v francoskem jeziku.

Lahko ga ogledate tukaj (preveri ceno na koncu):

150 $ PRODUCTION AUSTIN OBO (http://kokoku.ca/forums/showthread.php?t=456&language=fr)

To pomeni "Zahtevati je cena" v "Prix \\ u200b \\ u200bde vente". Prav tako je treba "Prix de vente".

kamilkurczak
30-03-11, 23:29
Hello,
Jaz lahko reši! Že opravljeno na strežniku

1. odprete, urejate in naredite kopijo te datoteke:
forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions.php
2. v tej datoteki našli:

$result =& str_replace('\u003d', '=', str_replace ('\u0026', '&', $result));

3. in zamenjajte z:

$result =& str_replace(array('\u003d','\u0026', '\u200b'), array('=', '&', ' '), $result);
4. shranite in jo test.

Bo treba vključiti v naslednjem SPROŠČANJE!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1