View Full Version: Rešeno \\ U200b \\ u200b
Sem že \\ u200b \\ u200b v mojem naključnih vprašanj za goste dokončanje postopka registracije. Sem ga googled in zdi se, da nisem sam. Vse strani, sem kliknil na v rezultatih uporabljate vBET. Vse ideje, kaj povzroča ta \\ u200b \\ u200b stvar?
kamilkurczak
14-03-11, 09:22
Mislim, da je to vBET bug, tako da moram poskusiti na moj test forum.
Ali lahko razložite, kaj moram storiti, da se razmnožujejo na moj test forum? (Prosim - korak za korakom).
Lahko pa se odločite in me url na svojo stran z npr.
Hvala. Če bo šlo za napako, bom premakniti v oddelku bug in poskušajo rešiti na moj test forum.
Hi.
Sem šele videl to zgodilo o registraciji strani, tako da ga ponoviti si morate zadeti "register" v moj gost sporočilo, ki ga boste videli zraven "naključno vprašanje".
www.xxxxx.com/
kamilkurczak
14-03-11, 09:42
Naredila sem test računa (test_user - lahko ga izbrišete) in nisem opazil tega vprašanja. Mogoče lahko naredim, da to naključno sporočilo na moj test forum? Kako to storiti?
Zdi se, da se dogaja samo v nemščini. Se opravičujem, naj seveda so poudarili, da je ven. Tukaj je primer:
Zufällige Frage: V welchem \\ u200b \\ u200bJahr haben dem Zweiten Weltkrieg 2 beginnen? (Deutschland Angriffe Polen)?
kamilkurczak
14-03-11, 10:06
ok, ampak bi rad, da pripravi isto sporočilo po registraciji na moj forum testo - kako lahko naredim to? kjer v admincp lahko naredim to? vse informacije bodo potrebni. Thanks
Namesto, da zapravljaš svoj čas se bom naučil, da postavijo vprašanja na tak način, da so vse informacije, je tam na začetku. Žal mi je:) Jaz sem z uporabo VSA - Advanced Registration (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=236117) nastavite naključno vprašanja.
kamilkurczak
14-03-11, 10:40
ok, torej bom namestiti ta mod na moji preizkus forum in ga test. Verjetno moramo integracijo s tem mod.
kamilkurczak
15-03-11, 11:30
Še vedno delam na tem:)
kamilkurczak
16-03-11, 09:58
ok mogoče sem jo reproducira na moj test forum je tudi ta mod onemogočen (v drugem delu foruma), tako da je to vBET bug. Premaknil bom to temo v bug poročanja oddelek in ga rešiti!
freddie3218
16-03-11, 14:15
Toliko, da veš,
Prav tako se dogaja v francoskem jeziku.
Lahko ga ogledate tukaj (preveri ceno na koncu):
150 $ PRODUCTION AUSTIN OBO (http://kokoku.ca/forums/showthread.php?t=456&language=fr)
To pomeni "Zahtevati je cena" v "Prix \\ u200b \\ u200bde vente". Prav tako je treba "Prix de vente".
kamilkurczak
30-03-11, 23:29
Hello,
Jaz lahko reši! Že opravljeno na strežniku
1. odprete, urejate in naredite kopijo te datoteke:
forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions.php
2. v tej datoteki našli:
$result =& str_replace('\u003d', '=', str_replace ('\u0026', '&', $result));
3. in zamenjajte z:
$result =& str_replace(array('\u003d','\u0026', '\u200b'), array('=', '&', ' '), $result);
4. shranite in jo test.
Bo treba vključiti v naslednjem SPROŠČANJE!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):