View Full Version: Rešeno Povezovanje z reviewpost (enako kot PhotoPost)
Hi,
Jaz sem poskušal povezati z vBET reviewpost. Najprej sem poskušal preprosto početje vBetTranslatePage klic na strani izhod, toda to ne dela zaradi preusmeritve.
Nato sem sledil navodilom, korak za korakom:
Vendar pa sem še vedno pridobivanje preusmeritev napak. Poskusil sem to pred za photoplog in prav tako ni bila uspešna. Ker je moj htaccess sprememb ni uspelo, mi lahko poveste nekaj nasvetov?
Root htaccess:
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]
RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [L]
reviewpost htaccess:
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/lensreviews/$1 [L,R=301]
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../lensreviews/&%{QUERY_STRING} [L]
Poskušal sem dajanje htaccess slike tako pred kot po pravilu vbseo, vendar pa ni imela nobenega vpliva. Vse ideje?
kamilkurczak
21-03-11, 22:37
zdravo
ste prepričani, da ta mod uporabo global_complete in global_start kljuko?
Lahko bi me url na stran s tem mod in lahko ga namestite na svoj test forumu in preverite.
Ne, ker ne vključuje vBulletin kavelj sistem v celoti in v bistvu samo razčleni glavo, headinclude, in nogo, nato pa svojo stvar.
Ko sem se potrudil tem priročniku poziv za prevod strani ali sledi front_controller integracije navodila, stran pravkar začela preusmerjanje neskončno.
Mod se nahaja na reviewpost.com. Večina codebase / design temelji na PhotoPost pro.
kamilkurczak
03-04-11, 09:58
preverite te korake še enkrat:
drugič, prosim dajte mi url na svojo stran s tem mod. Bom preveril.
Ali je to mod brezplačno ali ne? če free - prosim dajte url za pakiranje tega mod.
Thanks
Ne, to ni zastonj, ampak design-pametno, ki jih uporablja isti backend kot PhotoPost.
Preveril sem še enkrat in izgleda, da se moram spremeniti korensko htaccess, kot tudi. Imejte v mislih, da sem poskušal vse to, preden je bilo vse zaman, vendar bom še enkrat poskusil, ko imam nekaj več prostega časa.
Vsaka druga skupna vprašanja, s PhotoPost integracijo morda poznate?
kamilkurczak
06-04-11, 19:12
Iščem rešitev za vas. Če imate kakšno idejo, in informacije, pišite tukaj - bo koristno se
Ok, sem končno pogruntal to ena. Sem malo odstopali od ustreznimi navodili, vendar je delal kot čar:
1. Dodano to htaccess:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
2. Dodano ta klic funkcije do konca reviewpost izvedbe:
if(@include_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php'))
{
vbet_global_complete($output);
}
3. edited vbenterprisetranslator_functions_redirect.php in invalide za preusmeritev meri imeniku:
foreach (explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
{
$folder = trim($folder);
if (stripos($url, $folder) !== false)
{
return;
}
}
4. spremeniti / da / lensreviews / do / lensreviews / da /, in da se določi zastave URL
dodajo naslednje funkcije v generacijo URL:
function vbet_externalConsensus($address, $language)
{
global $vbulletin;
foreach (explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
{
$folder = trim($folder);
if (stripos($address, $folder) !== false)
{
$address = str_replace(array('/forums/',"/{$_REQUEST['language']}/"),array('/','/'), $address);
return str_replace("/$folder/","/$folder/$language/", $address);
}
}
return false;
}
Verjetno bolj pameten način za # 4, vendar je to delal! Zelo sem vesel, kot je pregled dele dobili skoraj 1.000.000 ogledov strani na mesec, in prevode bo voziti še več obiskovalcev.
Predstavitev: Pentax Anmeldelser - Pentax Lens Anmeldelser og omfattende baze podatkov (http://www.pentaxforums.com/lensreviews/da/)
You odgovoril po dolgem časovnem obdobju, za nit, ki je bila označena kot rešena. Nisem vedel, da je vprašanje še vedno on. Ali potrebujete dodatno pomoč tukaj ali pa je končno rešen? :)
Sem končno pogruntal! Morda pa bi bilo vredno, da bi ta vrsta integracije v prihodnje lažje različice vBET, ko sem poskušal vse htaccess spremembe. V Pogosta vprašanja in to ni delovalo.
Trenutno v forumu teme, vaš naslov URL / forums / {kodo jezika} / vsebine. Za mape zunaj glavne imenik, bi moralo isto veljati (npr. / gallery / {kodo jezika} / namesto / langauge {koda} / gallery /), ker bo poenostavila zahtevane htaccess spremembe močno in uspešno vključevanje veliko lažje, še posebej, če mod že klice global_complete (v tem primeru imam v mislih photoplog pro).
Prosimo, odprite novo funkcijo zahtevo za to:) vidim, kako bo takšna integracija lažje - to ne bi bilo treba spremeniti v glavno datoteko htaccess - le v eni od imenik mod..
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):