PDA

View Full Version: Rezolvate Integrarea cu reviewpost (la fel ca vorbesc intre ele)

moman
18-03-11, 07:49
Bună,

Am încercat să integreze vBET cu reviewpost. În primul rând, am încercat pur şi simplu, fac un apel vBetTranslatePage pe pagina de ieşire, dar care nu au de lucru din cauza redirecţionare.

Am urmat apoi instrucţiunile de aici, pas cu pas:

Cu toate acestea, Primesc încă erori de redirecţionare. Am încercat acest lucru înainte de photoplog şi, de asemenea, nu a avut succes. Deoarece modificările mele htaccess nu a reuşit, ar putea sa-mi dai nişte indicii?

Root htaccess:

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [L]

reviewpost htaccess:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/lensreviews/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../lensreviews/&%{QUERY_STRING} [L]

Am încercat punerea la complectări htaccess atât înainte cât şi după regula vbseo, dar nu a avut nici un efect. Orice idei?

kamilkurczak
21-03-11, 22:37
Alo

sunt sigur că acest mod utilizează un cârlig global_complete şi global_start?

Puteţi să-mi dai o adresă URL pentru pagina cu acest mod şi eu pot să-l instalaţi pe forum pentru mea de test şi să verificaţi.

moman
30-03-11, 19:35
Nu, ea omite sistemul de cârligul vbulletin în întregime şi, în esenţă încarcă numai antet, headinclude, şi subsol, apoi face lucru proprii.

Când am încercat a face un apel manual pentru a traduce pagina sau urmat instrucţiunile de integrare front_controller, pagina de abia a început reorientarea infinit.

Mod se găseşte la reviewpost.com. Cea mai mare parte a proiectului codebase / se bazează pe pro vorbesc intre ele.

kamilkurczak
03-04-11, 09:58
vă rugăm să verificaţi această paşii de la unu de mai mult timp:

în al doilea rând, vă rog să-mi dai o adresă URL pentru pagina cu acest mod. Voi verifica.
Este acest mod liber sau nu? dacă gratuite - vă rugăm să dea un url la pachet de acest mod.

Mulţumiri

moman
05-04-11, 08:12
Nu, nu e gratuit, dar design-înţelept foloseşte aceeaşi backend ca vorbesc intre ele.

Am verificat din nou si se pare ca eu va trebui să modifice htaccess rădăcină, de asemenea. Tineti minte ca am incercat toate acestea înainte de a-fără nici un rezultat, dar voi incerca din nou o dată ce am ceva mai mult timp liber.

Orice alte aspecte comune cu integrarea vorbesc intre ele să ştiţi de?

kamilkurczak
06-04-11, 19:12
Caut pentru soluţie pentru dumneavoastră. Dacă aveţi orice idee şi informaţii, vă rugăm să scrieţi aici - va fi util

moman
09-07-11, 00:09
Ok, am dat seama în cele din urmă acest desfăşoară una. Am deviat un pic de la instrucţiunile de postat, dar ea a lucrat ca un farmec:

1. Adăugat la acest htaccess:

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]

2. Adaugata acest apel de funcţie la sfârşitul termenului de execuţie reviewpost:

if(@include_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php'))
{
vbet_global_complete($output);
}

3. redirectare editat vbenterprisetranslator_functions_redirect.php cu handicap şi pentru directorul personalizat:

foreach (explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
{
$folder = trim($folder);
if (stripos($url, $folder) !== false)
{
return;
}

}

4. pentru a modifica / da / lensreviews / pana la / lensreviews / da /, şi să se stabilească URL-uri de pavilion

adaugă următoarea funcţie în generaţie URL:

function vbet_externalConsensus($address, $language)
{
global $vbulletin;
foreach (explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
{
$folder = trim($folder);
if (stripos($address, $folder) !== false)
{
$address = str_replace(array('/forums/',"/{$_REQUEST['language']}/"),array('/','/'), $address);
return str_replace("/$folder/","/$folder/$language/", $address);
}
}

return false;
}

Există, probabil, un mod mai inteligent de a face # 4, dar aceasta a lucrat! Sunt foarte fericit, ca secţiunile recenzie primi aproape 1.000.000 de med o luna, iar traducerile vor conduce vizitatorii chiar mai mult.

Demo: Pentax Anmeldelser - Pentax Obiectiv Anmeldelser og omfattende bazei de date (http://www.pentaxforums.com/lensreviews/da/)

vBET
09-07-11, 21:39
Aţi răspuns după perioadă lungă de timp pentru firul care a fost marcat ca rezolvat. Eu nu am dat seama că problema era încă departe. Aveti nevoie de ajutor mai mult aici, sau este în sfârşit rezolvată? :)

moman
10-07-11, 21:26
M-am dat seama în cele din urmă afară! Dar ar putea fi merită să facă acest tip de integrare mai uşoară în versiunile viitoare ale vBET, cum am incercat toate modificarile htaccess in FAQ. Şi nu a funcţionat.

În prezent, în fire pe forum pentru URL-ul dvs. este / forum / Codul de limbă {} / conţinut. Pentru foldere în afara directorul principal, acelaşi lucru ar trebui să se aplice (de exemplu / galerie / {codul} limbă / în loc de / langauge {codul} / galerie /), deoarece va simplifica modificările necesare htaccess foarte mult şi de a face integrarea mult mai usoara, mai ales atunci când mod solicită deja global_complete (în acest caz, mă refer la photoplog pro).

vBET
11-07-11, 01:57
Vă rugăm să deschideţi cererea pentru feature noi pentru că:) am vedea cum se va face o astfel de integrare mai uşoară - nu ar necesita modificări în principal htaccess - numai într-unul din directorul mod..

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1