Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Integrácia s reviewpost (rovnako ako PhotoPost)
Dobrý deň,
Snažím sa integrovať vbet s reviewpost. Najprv som sa snažil robiť len vBetTranslatePage volania na strane výstupu, ale to nefungovalo kvôli presmerovanie.
Potom som podľa návodu tu, krok za krokom:
Avšak som ešte stále presmerovanie chýb. Skúšal som to predtým na photoplog a tiež nebol úspešný. Od môjho htaccess úpravy nepodarilo, mohli by ste mi dať nejaké odkazy?
Htaccess koreň:
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]
RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [L]
reviewpost htaccess:
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/lensreviews/$1 [L,R=301]
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../lensreviews/&%{QUERY_STRING} [L]
Snažil som sa dávať htaccess sčítanie pred i po vBSEO pravidlo, ale to nemalo žiadny účinok. Nejaké nápady?
kamilkurczak
21-03-11, 22:37
ahoj
Ste si istí, že tento mod používajú global_complete a global_start háčik?
Môžete mi dať adresu URL stránky s týmto mod a môžem nainštalovať na môj testovacie forum a kontrola.
Nie, to vynechá vBulletin hák celý systém a v podstate iba analyzuje hlavičku headinclude a pätu, potom sa jeho vlastná vec.
Keď som sa snažil robiť ručné volanie preložiť stránku, alebo po front_controller integrácie pokyny, stránky práve začala presmerovanie donekonečna.
Mod sa nachádza v reviewpost.com. Väčšina codebase / dizajn je založený na PhotoPost pre.
kamilkurczak
03-04-11, 09:58
Skontrolujte prosím, či tento postup ešte raz:
Po druhé, prosím, daj mi URL na svoje stránky tento mod. Budem skontrolovať.
Je to zadarmo mod alebo nie? Ak zdarma - uveďte adresu URL balení tohto mod.
Vďaka
Nie, to nie je zadarmo, ale design-múdry, že používa rovnaké ako backend PhotoPost.
Overil som si znova a vyzerá to, že budem musieť zmeniť root htaccess rovnako. Majte na pamäti, že som sa snažil všetky tieto predtým bez úspechu, ale budem sa snažiť znova, akonáhle mám viac voľného času.
Žiadne iné spoločné problémy s integráciou PhotoPost aby ste vedeli, o?
kamilkurczak
06-04-11, 19:12
Hľadám riešenie pre vás. Ak máte nejakú predstavu a informácie, napíšte tu - bude užitočne
Ok, som konečne prišiel na to jeden z. Som sa odchýlil kúsok od zverejnenými pokynmi, ale fungovalo to ako kúzlo:
1. Htaccess pridal to:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
2. Pridaná Túto funkciu až do konca reviewpost prevedenie:
if(@include_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php'))
{
vbet_global_complete($output);
}
3. editovať vbenterprisetranslator_functions_redirect.php a zdravotne postihnutých presmerovanie vlastný adresár:
foreach (explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
{
$folder = trim($folder);
if (stripos($url, $folder) !== false)
{
return;
}
}
4. zmeniť / da / lensreviews / k / lensreviews / da /, a na stanovenie vlajku URL
dopĺňa nové funkcie pre generovanie URL:
function vbet_externalConsensus($address, $language)
{
global $vbulletin;
foreach (explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
{
$folder = trim($folder);
if (stripos($address, $folder) !== false)
{
$address = str_replace(array('/forums/',"/{$_REQUEST['language']}/"),array('/','/'), $address);
return str_replace("/$folder/","/$folder/$language/", $address);
}
}
return false;
}
Tam je asi múdrejší spôsob, ako # 4, ale to fungovalo! Som veľmi šťastný, pretože hodnotenie sekciách získať takmer milión pageviews za mesiac, a prekladov bude riadiť ešte viac návštevníkov.
Demo: Pentax Anmeldelser - Pentax objektív Anmeldelser OG omfattende databázy (http://www.pentaxforums.com/lensreviews/da/)
Odpovedal ste po dlhú dobu na vlákno, ktorý bol označený ako vyriešený. Neuvedomil som si, že problém bol ešte ďalej. Prajete si ďalšie informácie tu, alebo je konečne vyriešený? :)
Konečne som na to prišiel! Ale to by mohlo stáť za to, aby sa tento typ integrácie jednoduchšie v budúcich verziách vbet, ako som sa snažila všetko. Htaccess úpravy v FAQ a nefungovalo to.
V súčasnej dobe je vo fóre vlákna je adresa URL / Fórum / {kód jazyka} / obsah. Pre zložky mimo hlavnej adresára, malo by to isté platiť (napr. / GALÉRIA / {kód jazyka} / miesto / {langauge kód} / galéria /), pretože to zjednoduší požadované zmeny veľmi htaccess a aby integrácia oveľa jednoduchšie, najmä ak sa mod už volá global_complete (v tomto prípade mám na mysli photoplog Pro).
Prosím, otvorte novú funkciu žiadosť,:) uvidím, ako to bude taká integrácia jednoduchšie - to by vyžadovalo zmeny v hlavnom súbore htaccess - len v jednom z mod adresára ..
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):