PDA

View Full Version: Rešeno SEO vprašanje

Gaming Perfection
02-10-10, 18:14
Hi,

Imam vprašanje s dobili pravilne poti, ko sem omogočite možnost SEO "Create URL, v skladu s SEO povezavo soglasje (tj." / en / naslov ') ". Nimam vBSEO nameščen in teče am vB Suite, s svojo domačo stran, ki site.com in moj forum na site.com / forum.

Z "Forum directory" možnost prazno zgodi naslednje;
Na site.com, uspešno prevajanje v site.com / lang, ampak, ko poskušajo iti na forum, da gre za site.com / lang / forum.php, ki vrne 404 napako.
Na site.com / forum, uspešno prevajanje v site.com / forum / lang, ampak prevod je izgubil pri vračanju v site.com.

Z "Forum directory" nastavljen na / forum se zgodi naslednje;
Na site.com, prevod skuša iti v site.com / forum / lang, ki vrne 404 napako.
Na site.com / forum, prevod gre v site.com / forum / lang / forum.php, ki vrne 404 napako.

V privzete nastavitve vB o "Site Name / URL / Kontaktni podatki«, je moj forum URL nastavljen na site.com / forum in za mojo domačo stran site.com

. Moja htaccess datoteka;

# # Translation Mod Stuff # #

Na RewriteEngine

RewriteRule Arhiv / index.php? / $ 2 & jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Jezik = $ 1 [QSA]

Prepričan sem, da je nastavitev sem nekje narobe nastavljen, vendar ne more ugotoviti, kje. Vse ideje?

EDIT: Disabled SEO za zdaj, kot tečem v nekaj drugih vprašanj z njo.

vBET
02-10-10, 22:52
Preverjanje noter bo dala odgovor v nekaj minutah:)

vBET
02-10-10, 23:02
OK tako. Vaš forum uporablja sub imenik v URL. Zato moraš iz posebne korake integracije, da bi lahko prevesti strani izven foruma (vsak URL zunaj imenik forum ni ulova. Htaccess pravila za vBET).

Torej, najprej - prosim pravico določiti vse, kar je za povezave, SEO v forumu. Za trenutek prosim pozabite na drugih mestih, in to je pravica samo za forum strani. To je osnova. Brez forum ki dela lep, ne morete klicati počitek dela. Kot sem videl v tem trenutku imate SEO onemogočen, zato vas prosimo, da bi še enkrat. In določene vBET pravila. Htaccess datoteko, ki je znotraj imenika forum.

Naslednji del je povezovanje strani zunaj imenik forum. Prosimo, neobdelana tiste korake: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546
Prosimo, upoštevajte, da se ne boste spremenili v že delajo. Htacces imenik za forum. Preberi navodila - to so približno htaccess za mesto korenski imenik..

Če imate vprašanja s 1. in 2. del - pišite:)

Gaming Perfection
02-10-10, 23:15
Ah, nisem vedel sem potreboval. Htaccess tako v moji domači imenik in forum podimenika. Sem uspel dobiti to delo zdaj, hvala za pomoč:).

Za vsakogar drugega, ki ima enak problem in spotakne čez to nit ...

Na RewriteEngine
RewriteRule index.php? jezik = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Jezik = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]

Na RewriteEngine
RewriteRule Arhiv / index.php? / $ 2 & jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Jezik = $ 1 [QSA]

vBET
02-10-10, 23:21
Me veseli, da boste lahko uživali vBET! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1