Gaming Perfection
02-10-10, 18:14
Hi,
Imam vprašanje s dobili pravilne poti, ko sem omogočite možnost SEO "Create URL, v skladu s SEO povezavo soglasje (tj." / en / naslov ') ". Nimam vBSEO nameščen in teče am vB Suite, s svojo domačo stran, ki site.com in moj forum na site.com / forum.
Z "Forum directory" možnost prazno zgodi naslednje;
Na site.com, uspešno prevajanje v site.com / lang, ampak, ko poskušajo iti na forum, da gre za site.com / lang / forum.php, ki vrne 404 napako.
Na site.com / forum, uspešno prevajanje v site.com / forum / lang, ampak prevod je izgubil pri vračanju v site.com.
Z "Forum directory" nastavljen na / forum se zgodi naslednje;
Na site.com, prevod skuša iti v site.com / forum / lang, ki vrne 404 napako.
Na site.com / forum, prevod gre v site.com / forum / lang / forum.php, ki vrne 404 napako.
V privzete nastavitve vB o "Site Name / URL / Kontaktni podatki«, je moj forum URL nastavljen na site.com / forum in za mojo domačo stran site.com
. Moja htaccess datoteka;
# # Translation Mod Stuff # #
Na RewriteEngine
RewriteRule Arhiv / index.php? / $ 2 & jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Jezik = $ 1 [QSA]
Prepričan sem, da je nastavitev sem nekje narobe nastavljen, vendar ne more ugotoviti, kje. Vse ideje?
EDIT: Disabled SEO za zdaj, kot tečem v nekaj drugih vprašanj z njo.
Imam vprašanje s dobili pravilne poti, ko sem omogočite možnost SEO "Create URL, v skladu s SEO povezavo soglasje (tj." / en / naslov ') ". Nimam vBSEO nameščen in teče am vB Suite, s svojo domačo stran, ki site.com in moj forum na site.com / forum.
Z "Forum directory" možnost prazno zgodi naslednje;
Na site.com, uspešno prevajanje v site.com / lang, ampak, ko poskušajo iti na forum, da gre za site.com / lang / forum.php, ki vrne 404 napako.
Na site.com / forum, uspešno prevajanje v site.com / forum / lang, ampak prevod je izgubil pri vračanju v site.com.
Z "Forum directory" nastavljen na / forum se zgodi naslednje;
Na site.com, prevod skuša iti v site.com / forum / lang, ki vrne 404 napako.
Na site.com / forum, prevod gre v site.com / forum / lang / forum.php, ki vrne 404 napako.
V privzete nastavitve vB o "Site Name / URL / Kontaktni podatki«, je moj forum URL nastavljen na site.com / forum in za mojo domačo stran site.com
. Moja htaccess datoteka;
# # Translation Mod Stuff # #
Na RewriteEngine
RewriteRule Arhiv / index.php? / $ 2 & jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Jezik = $ 1 [QSA]
Prepričan sem, da je nastavitev sem nekje narobe nastavljen, vendar ne more ugotoviti, kje. Vse ideje?
EDIT: Disabled SEO za zdaj, kot tečem v nekaj drugih vprašanj z njo.