PDA

View Full Version: Lahendatud SEO teema

Gaming Perfection
02-10-10, 18:14
Hi,

Mul on küsimus saada õiget teed, kui ma võimaldada SEO valik "Loo URL vastavalt SEO link konsensuse (st" / en / aadress ') ". Mul ei ole vBSEO paigaldada ja olen töötab vB Suite, minu kodulehekülg on site.com ja minu foorum site.com / forum.

Mis "Foorum kataloog" variant tühjaks järgmised korral;
On site.com, edukas tõlke site.com / lang aga kui proovin minna foorum läheb see site.com / lang / forum.php, mis tagastab 404-vea.
On site.com / forum, edukas tõlke site.com / foorum / lang kuid tõlge on kadunud naastes site.com.

Mis "Foorum kataloog" seatud / forum järgmised korral;
On site.com, tõlkimine üritab minna site.com / foorum / lang, mis tagastab 404-vea.
On site.com / forum, tõlkimine läheb site.com / forum / lang / forum.php, mis tagastab 404-vea.

In default vB seadeid "Site Name / URL / kontaktandmed", minu foorum URL on seatud site.com / forum ja minu kodulehe site.com

Minu. Htaccess fail on;

# Tõlkimine Mod Stuff #

RewriteEngine

RewriteRule arhiiv / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [QSA]

Ma olen kindel, et see säte Olen konfigureeritud valesti kuhugi, kuid ei saa aru, kus. Mingeid ideid?

EDIT: Disabled SEO nüüd kui ma jooksevad mõned muud probleemid sellega.

vBET
02-10-10, 22:52
Kontrollimine sisse annab vastuse mõne minutiga:)

vBET
02-10-10, 23:02
OK nii. Oma foorum kasutab alam kataloogi URL. Sellepärast teil on tehtud spetsiaalne integratsiooni samme, et oleks võimalik lehekülgi tõlkida väljaspool foorumit (iga URL väljaspool foorum kataloog ei saagi. Htaccess reeglid vBET).

Nii et esimene - palun määrata kõike õige SEO lingid foorumis. Hetkeks palun unusta teisi kohti ja määrake see õigus ainult foorumi lehekülge. On alust. Ilma forum töötas trahvi sa ei saa teha ülejäänud töö. Nagu ma nägin sel hetkel olete SEO puudega, nii et palun lubage see uuesti. Ning määrata vBET eeskirju. Htaccess fail, mis on seestpoolt foorum kataloog.

Järgmine osa on integreerida lehekülgedel väljaspool foorumit kataloogis. Palun söötis neid samme: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546
Pange tähele, et sa ei ühtegi muudatust teinud juba töötavad. Htacces eest foorumis kataloogis. Lugege juhiseid hoolikalt - need on umbes. Htaccess saidi juurkataloogi.

Kui teil on küsimusi, 1. või 2. osa - palun kirjutage:)

Gaming Perfection
02-10-10, 23:15
Ah, ma ei teadnud ma vajasin. Htaccess nii oma kodukataloogi ja foorum alamkataloog. Ma olen suutnud saada see töötab nüüd tänu abi eest:).

Kellelgi teisel on sama probleem ja komistab kogu see teema ...

RewriteEngine
RewriteRule index.php? keel = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Keel = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]

RewriteEngine
RewriteRule arhiiv / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [QSA]

vBET
02-10-10, 23:21
Tore, saab nautida vBET! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1