КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае SEO пытанне

Gaming Perfection
02-10-10, 18:14
Прывітанне,

У мяне праблема з атрыманнем правільнага шляху, калі я ўключыць опцыю SEO "Стварыць URL-адрасы ў адпаведнасці з SEO спасылка кансенсусу (гэта значыць '/ EN / адрас)". У мяне няма vBSEO усталяваны і бягу VB для маладых, з маёй хатняй старонкі, якая site.com і мой форум на site.com / форуму.

З «Форум каталог" варыянт пустым адбываецца наступнае;
На site.com, паспяховы пераклад на site.com / мову, але пры спробе зайсці на форум, яна ідзе site.com / Lang / forum.php, якая вяртае памылку 404.
На site.com / форуму, паспяховага перакладу на site.com / форум / мову, але пераклад губляецца пры вяртанні на site.com.

З «Форум каталога" устаноўлены ў / форуму адбываецца наступнае;
На site.com, пераклад спрабуе ісці ў site.com / форум / Lang, якая вяртае памылку 404.
На site.com / форуму, пераклад ідзе на site.com / форум / Lang / forum.php, якая вяртае памылку 404.

У наладах па змаўчанні VB з "Назва сайта / URL / Кантактная інфармацыя", мой форум URL устаноўлены на site.com / форуму і хатнюю старонку на site.com

. Маё Htaccess файл;

# # Пераклад рэчы Mod # #

RewriteEngine On

RewriteRule архіў / index.php? / $ 2 & Language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? мова = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 [QSA]

Я ўпэўнены, што гэта налады я наладзіў няправільна дзе-тое, але не магу зразумець, дзе. Любыя ідэі?

EDIT: інвалідаў SEO на дадзены момант, як я бягу ў некаторых іншых пытаннях з ім.

vBET
02-10-10, 22:52
Праверка цалі будзе даць адказ на працягу некалькіх хвілін:)

vBET
02-10-10, 23:02
ОК так. Ваш форум выкарыстоўвае падкаталог ў URL. Вось чаму вы павінны асабліва крокі інтэграцыі, каб мець магчымасць перакладу старонак за межамі форуму (любы URL па-за форуму каталог не ўлову. Правілаў Htaccess для vBET).

Такім чынам, спачатку - калі ласка, правільны набор усё для SEO спасылкі ў форум. На імгненне калі ласка, забудзьцеся аб іншых месцах і ўсталяваць яго права толькі на старонках канферэнцыі. Гэта база. Без форум працуе нармальна, вы не можаце зрабіць астатнюю працу. Як я ўжо бачыў у гэты момант у вас ёсць SEO адключаная, таму, калі ласка, уключыце яго зноў. І мноства vBET правілаў ст. Htaccess файл, які знаходзіцца ўнутры форум каталог.

Наступная частка з'яўляецца інтэграцыя старонак за межамі форум каталог. Калі ласка, парай гэтыя крокі: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546
Калі ласка, звярніце ўвагу, што вы не ўнеслі ніякіх зменаў ва ўжо працуе. Htacces для форуму каталога. Прачытайце ўважліва інструкцыю - вось пра Htaccess для сайта каранёвага каталога ..

Калі ў Вас паўсталі праблемы з першай або другой частцы - калі ласка, пішыце:)

Gaming Perfection
02-10-10, 23:15
Ах, я не разумею, мне трэба. Htaccess як у маім хатнім каталогу і форум падкаталог. Мне ўдалося прымусіць яе працаваць цяпер, дзякуй за дапамогу:).

Для тых, хто яшчэ, што мае тыя ж праблемы і наторкаецца гэтай тэме ...

RewriteEngine On
RewriteRule index.php? мова = $ 1 & vbet_outside = сапраўднага [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 & vbet_outside = сапраўднага [L, QSA]

RewriteEngine On
RewriteRule архіў / index.php? / $ 2 & Language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? мова = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 [QSA]

vBET
02-10-10, 23:21
Рады, што вы можаце атрымліваць асалоду ад vBET! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1