PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené SEO vydania

Gaming Perfection
02-10-10, 18:14
Dobrý deň,

Mám problém sa dostať správnej cesty, keď som zapnúť voľbu SEO "Vytvoriť URL podľa SEO link konsenzu (tj" / en / adresa ') ". Nemám vBSEO nainštalované a používam BB Suite, sa mojej domovskej stránke je site.com a moje forum na site.com / forum.

Pomocou "Forum adresár" variant prázdne nasledujúcich prípadov;
Na site.com, úspešný preklad site.com / lang, ale pri pokuse o prechod na fórum, že ide do site.com / lang / forum.php, ktorá vracia chybu 404..
Na site.com / forum, úspešný preklad site.com / forum / jazyk, ale preklad je stratený pri návrate do site.com.

Pomocou "Forum adresára" nastavená na / forum nasledujúcich prípadov;
Na site.com, preklady sa snaží ísť do site.com / forum / lang, ktorá vracia chybu 404..
Na site.com / forum, preklad ide do site.com / forum / lang / forum.php, ktorá vracia chybu 404..

V predvolenom nastavení Vb "Detaily názvu stránok / URL / Kontakt", je moje forum URL nastaviť site.com / forum a ako domovskú stránku site.com

. Môj htaccess je;

# # Preklad Mod Veci # #

RewriteEngine On

RewriteRule Archív / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 doláre? Language = $ 1 [QSA]

Som si istý, že je to nastavenie som sa niekde zle nakonfigurovaný, ale nemôže prísť na to kde. Nejaké nápady?

EDIT: Postihnutý SEO pre túto chvíľu, ako som beh na niekoľko ďalších problémov s tým.

vBET
02-10-10, 22:52
Kontrola dovnútra dá odpoveď v priebehu niekoľkých minút:)

vBET
02-10-10, 23:02
OK tak. Vaše fórum využíva podadresári v URL. To je dôvod, prečo musíte sa špeciálne integračné opatrenia, ktoré im prekladať stránky mimo fórum (akékoľvek URL mimo forum adresár nezachytí o. Pravidlá pre htaccess vBET).

Takže prvý - prosím, nastavte všetko v poriadku na SEO odkazy na fóre. Na okamih, prosím zabudnúť na iných miestach a nastaviť správne len pre forum stránok. To je základ. Bez fórum v poriadku nemôžete robiť zvyšok práce. Ako som videl v tomto momente máte SEO vypne, takže prosím, aby to znovu. A nastaviť vBET pravidiel. Súboru htaccess, ktorý je vo vnútri adresára fóra.

Ďalšia časť je integrovať stránky mimo forum Directory. Prosím ladom tieto kroky: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546
Vezmite prosím na vedomie, že budete nevykonali žiadne zmeny v už funguje. Htacces na forum Directory. Prečítajte si pozorne návod - to sú asi htaccess pre Directory root ..

Ak máte nejaké problémy s 1. a 2. časť - prosím napíšte:)

Gaming Perfection
02-10-10, 23:15
Ach, som si neuvedomil som potreboval. Htaccess v oboch mojich domovského adresára a podadresára forum. Podarilo sa mi sprevádzkovať Teraz, vďaka za pomoc:).

Pre kohokoľvek iného, kto má rovnaký problém a narazí na túto tému ...

RewriteEngine On
RewriteRule index.php? jazyk = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]
RewriteRule 2 doláre? Jazyk = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]

RewriteEngine On
RewriteRule Archív / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 doláre? Language = $ 1 [QSA]

vBET
02-10-10, 23:21
Som rád, že si môžete vychutnať vBET! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1