Gaming Perfection
02-10-10, 18:14
היי,
אני נתקל בבעיה עם מקבל את הנתיבים הנכונים עבור כשאני SEO להפעיל את האפשרות "צור כתובת האתר של פי קונצנזוס קישור SEO (כלומר, '/ en / הכתובת')". אין לי vBSEO מותקן ואני רץ vB Suite, עם דף הבית שלי להיות site.com והפורום שלי site.com / בפורום.
עם "מדריך הפורום" אפשרות להשאיר ריק מאלה;
ביום site.com, תרגום מוצלח site.com / lang אבל כאשר מנסים ללכת בפורום זה הולך site.com / lang / forum.php, אשר מחזיר שגיאה 404.
ביום site.com / פורום, תרגום מוצלח site.com / בפורום / lang אבל התרגום אבד כאשר חוזרים site.com.
עם ערכת "מדריך הפורום" בפורום / מאלה;
ביום site.com, תרגום מנסה ללכת site.com / בפורום / lang, אשר מחזיר שגיאה 404.
ביום site.com / פורום, התרגום הולך site.com / בפורום / lang / forum.php, אשר מחזיר שגיאה 404.
ב את הגדרות ברירת המחדל של vB "שם / כתובת / פרטי התקשרות האתר", כתובת הפורום שלי מוגדר site.com / בפורום הבית שלי site.com
. קובץ htaccess שלי היא;
# # Mod תרגום דברים # #
RewriteEngine ביום
RewriteRule ארכיון / index.php? / 2 $ & שפה = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? שפה = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? שפה = $ 1 [QSA]
אני בטוח שזאת הגדרה שאני מוגדר טועה איפשהו, אבל אני לא מצליח להבין איפה. יש לך רעיונות?
עריכה: SEO עבור נכים עכשיו אני רץ לתוך כמה בעיות אחרות עם זה.
אני נתקל בבעיה עם מקבל את הנתיבים הנכונים עבור כשאני SEO להפעיל את האפשרות "צור כתובת האתר של פי קונצנזוס קישור SEO (כלומר, '/ en / הכתובת')". אין לי vBSEO מותקן ואני רץ vB Suite, עם דף הבית שלי להיות site.com והפורום שלי site.com / בפורום.
עם "מדריך הפורום" אפשרות להשאיר ריק מאלה;
ביום site.com, תרגום מוצלח site.com / lang אבל כאשר מנסים ללכת בפורום זה הולך site.com / lang / forum.php, אשר מחזיר שגיאה 404.
ביום site.com / פורום, תרגום מוצלח site.com / בפורום / lang אבל התרגום אבד כאשר חוזרים site.com.
עם ערכת "מדריך הפורום" בפורום / מאלה;
ביום site.com, תרגום מנסה ללכת site.com / בפורום / lang, אשר מחזיר שגיאה 404.
ביום site.com / פורום, התרגום הולך site.com / בפורום / lang / forum.php, אשר מחזיר שגיאה 404.
ב את הגדרות ברירת המחדל של vB "שם / כתובת / פרטי התקשרות האתר", כתובת הפורום שלי מוגדר site.com / בפורום הבית שלי site.com
. קובץ htaccess שלי היא;
# # Mod תרגום דברים # #
RewriteEngine ביום
RewriteRule ארכיון / index.php? / 2 $ & שפה = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? שפה = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? שפה = $ 1 [QSA]
אני בטוח שזאת הגדרה שאני מוגדר טועה איפשהו, אבל אני לא מצליח להבין איפה. יש לך רעיונות?
עריכה: SEO עבור נכים עכשיו אני רץ לתוך כמה בעיות אחרות עם זה.