PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno SEO vydání

Gaming Perfection
02-10-10, 18:14
Dobrý den,

Mám problém se dostat správné cesty, když jsem zapnout volbu SEO "Vytvořit URL podle SEO link konsensu (tj." / en / adresa ') ". Nemám vBSEO nainstalováno a používám BB Suite, se mé domovské stránce je site.com a mé forum na site.com / forum.

Pomocí "Forum adresář" varianta prázdné následujících případů;
Na site.com, úspěšný překlad site.com / lang, ale při pokusu o přechod na fórum, že jde do site.com / lang / forum.php, která vrací chybu 404..
Na site.com / forum, úspěšný překlad site.com / forum / jazyk, ale překlad je ztracen při návratu do site.com.

Pomocí "Forum adresáře" nastavena na / forum následujících případů;
Na site.com, překlady se snaží jít do site.com / forum / lang, která vrací chybu 404..
Na site.com / forum, překlad jde do site.com / forum / lang / forum.php, která vrací chybu 404..

Ve výchozím nastavení Vb "Detaily názvu stránek / URL / Kontakt", je moje forum URL nastavit site.com / forum a jako domovskou stránku site.com

. Můj htaccess je;

# # Překlad Mod Věci # #

RewriteEngine On

RewriteRule Archiv / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 dolary? Language = $ 1 [QSA]

Jsem si jistý, že je to nastavení jsem se někde špatně nakonfigurován, ale nemůže přijít na to kde. Nějaké nápady?

EDIT: Postižený SEO pro tuto chvíli, jak jsem běh na několik dalších problémů s tím.

vBET
02-10-10, 22:52
Kontrola dovnitř dá odpověď během několika minut:)

vBET
02-10-10, 23:02
OK tak. Vaše fórum využívá podadresáři v URL. To je důvod, proč musíte se speciální integrační opatření, která jim překládat stránky mimo fórum (jakékoli URL mimo forum adresář nezachytí o. Pravidla pro htaccess vBET).

Takže první - prosím, nastavte vše v pořádku na SEO odkazy na fóru. Na okamžik, prosím zapomenout na jiných místech a nastavit správně jen pro forum stránek. To je základ. Bez fórum v pořádku nemůžete dělat zbytek práce. Jak jsem viděl v tomto okamžiku máte SEO vypne, takže prosím, aby to znovu. A nastavit vBET pravidel. Souboru htaccess, který je uvnitř adresáře fóra.

Další část je integrovat stránky mimo forum Directory. Prosím ladem tyto kroky: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546
Vezměte prosím na vědomí, že budete neprovedli žádné změny v již funguje. Htacces na forum Directory. Přečtěte si pozorně návod - to jsou asi htaccess pro Directory root..

Máte-li nějaké problémy s 1. a 2. část - prosím napište:)

Gaming Perfection
02-10-10, 23:15
Ach, jsem si neuvědomil jsem potřeboval. Htaccess v obou mých domovského adresáře a podadresáře forum. Podařilo se mi zprovoznit Nyní, díky za pomoc:).

Pro kohokoli jiného, kdo má stejný problém a narazí na toto téma ...

RewriteEngine On
RewriteRule index.php? jazyk = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]
RewriteRule 2 dolary? Jazyk = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]

RewriteEngine On
RewriteRule Archiv / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 dolary? Language = $ 1 [QSA]

vBET
02-10-10, 23:21
Jsem rád, že si můžete vychutnat vBET! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1