PDA

Zobraziť plnú verziu: ispy plugin - používateľské mená s <vBET_SNTA>

Taurus
22-12-10, 08:53
To bolo úspešne integrované int vBET? Mám tiež záujem, aby mi iSpy stránky preložené. Aj keď sa môžem len získať používateľské mená správne. V tejto fáze som stále toto:

vBET_SNTA

ako používateľské mená na mojich stránkach iSpy.

Vďaka!

EDIT: Prepáč, že som vidieť, ak na VB3, len chcem spomenúť, som na VB4.

kamilkurczak
22-12-10, 10:17
Áno, tu máte návod:

Čo to <vBET_SNTA>? to je ešte na vašej strane, alebo nie?

Taurus
22-12-10, 10:47
Vďaka Kamil. Kontrola teraz.

Nemám <vBET_SNTA> nikde inde ako tu: iSpy (http://creativx.net/forums/vaispy.php)

Taurus
23-12-10, 10:34
Sledoval som inštrukcie, aby som Kamil súvisí, ale stále si to:

http://i53.tinypic.com/2a7g6sm.jpg

Prosím o pomoc.

kamilkurczak
23-12-10, 11:17
To je preto, že meno je neparsovaný tu. A toto miesto je stále ešte nie je preložený ako to vidím ja. Prosím, všetky integračné krok za krokom znova. Potom, ktoré by mali byť preložené tohto webu.

Taurus
23-12-10, 11:21
Čo tým chcete povedať tohto webu nie je preložené?

kamilkurczak
23-12-10, 11:24
Keď kliknete na vlajku - pre poľské exaple - Adresa URL je správna, ale stránky sú stále po anglicky. by mali byť preložené - tak sa miesto Nepoužívajte global_complete hák a vaše užívateľské meno <vBET_SNTA> nie je analyzovaný.

Kde by som mohol nájsť tento mod? je to zadarmo? Aj Wold chcel inštalovať, a kontrolu.

Taurus
23-12-10, 11:28
Ste s odkazom na túto stránku? vaispy. Pretože môj web creativx, a to je preložené!

Taurus
23-12-10, 11:29
Tu to je:

vBISpy - AJAX real-time zdroj nových pracovných miest / témy - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=233759&highlight=vaispy)

kamilkurczak
23-12-10, 11:41
a ďalšia otázka.
Prosím, pozrite sa do databázy do tabuľky -> Príspevok
V tejto tabuľke nájdete stĺpec -> Užívateľské meno

Skontrolujte prosím, že máte v databáze mená v tejto tabuľke sa <vBET_SNTA>, alebo nie?

Taurus
23-12-10, 12:01
Nie, žiadna užívateľské mená s tým.

kamilkurczak
23-12-10, 12:12
takže ak nemáte užívateľské meno s týmto <vBET_SNTA> v databáze kolónou - mali by ste dobre integrovať s vBET plugin. Prosím, aby všetky kroky integrácie ešte raz. krok za krokom.

Táto stránka po integráciu - vaispy - by mali byť preložené.

kamilkurczak
23-12-10, 12:17
Tiež si môžete zablokovať pridaním tohto <vBET_SNTA> do mena

Netestované, pretože I dont mať tento problém na mojej Test Forum:

1. upraviť a urobiť kópiu tohto súboru:
forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. V tomto súbore nájdete:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm')) {
3. a nahradiť:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) {
4. testovať

Taurus
23-12-10, 13:09
forum root / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

Ste na mysli: root forum / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php??

Teraz bude testovať, a podať správu. Ďakujem moc!

kamilkurczak
23-12-10, 16:45
To je pravda by mala byť v priečinku patrí.
Ak stále nefunguje - Popíšte, prosím, čo mám robiť, aby reprodukovať na svoje skúšobné forum - Prosím, dajte mi krok za krokom inštrukcie.

Taurus
30-12-10, 06:16
To je väčšinou pracuje teraz Kamil. Iba vtedy, ak členský začne novú tému stále si <vBET_SNTA> ako jeho užívateľské meno iSpy. Normálne vysielanie je dobrý.

kamilkurczak
30-12-10, 09:51
ok Viem, kde je problém s týmto novým závitom.
Tento problém neexistuje na svoje skúšobné forum.
Prosím, ešte raz upravovať rovnaký súbor a:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) {
3. a nahradiť:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'newthread')) {
4. testovať

Teraz by mal fungovať na nové vlákno príliš

Taurus
30-12-10, 10:22
Ešte raz vďaka za vašu veľkú podporu Kamil. Ja som len čakal na potvrdenie výsledkov.

Taurus
30-12-10, 10:32
To bohužiaľ nevyšlo.

http://i52.tinypic.com/25zm7ut.jpg

kamilkurczak
30-12-10, 11:29
máte pravdu. Vstúpil som zlý príkaz. Mal by byť postthread

Teraz máte dobré riešenie:

3. a nahradiť:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'postthread')) {
4. testovať

Teraz by mal fungovať na nové vlákno taky. Ospravedlňujem sa za moje chyba.

Taurus
30-12-10, 12:09
OK skvele. Kontrola teraz. Môže byť len dobré tiež zmeniť cestu:

Lebo ak niekto niekedy čelia rovnakému problému.

Budem správu za chvíľu. Ešte raz vďaka!

kamilkurczak
30-12-10, 15:48
máte pravdu. Ja sa zmeniť. vďaka

Taurus
31-12-10, 12:33
Ospravedlňujem sa za neskoré odpoveď. Chcem potvrdiť, že funguje teraz. Ešte raz vďaka za vašu veľkú podporu Kamil.

kamilkurczak
05-01-11, 09:34
Vďaka za Vaše potvrdenie. Veľa šťastia:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1