Zobraziť plnú verziu: ispy plugin - používateľské mená s <vBET_SNTA>
To bolo úspešne integrované int vBET? Mám tiež záujem, aby mi iSpy stránky preložené. Aj keď sa môžem len získať používateľské mená správne. V tejto fáze som stále toto:
vBET_SNTA
ako používateľské mená na mojich stránkach iSpy.
Vďaka!
EDIT: Prepáč, že som vidieť, ak na VB3, len chcem spomenúť, som na VB4.
kamilkurczak
22-12-10, 10:17
Áno, tu máte návod:
Čo to <vBET_SNTA>? to je ešte na vašej strane, alebo nie?
Vďaka Kamil. Kontrola teraz.
Nemám <vBET_SNTA> nikde inde ako tu: iSpy (http://creativx.net/forums/vaispy.php)
Sledoval som inštrukcie, aby som Kamil súvisí, ale stále si to:
http://i53.tinypic.com/2a7g6sm.jpg
Prosím o pomoc.
kamilkurczak
23-12-10, 11:17
To je preto, že meno je neparsovaný tu. A toto miesto je stále ešte nie je preložený ako to vidím ja. Prosím, všetky integračné krok za krokom znova. Potom, ktoré by mali byť preložené tohto webu.
Čo tým chcete povedať tohto webu nie je preložené?
kamilkurczak
23-12-10, 11:24
Keď kliknete na vlajku - pre poľské exaple - Adresa URL je správna, ale stránky sú stále po anglicky. by mali byť preložené - tak sa miesto Nepoužívajte global_complete hák a vaše užívateľské meno <vBET_SNTA> nie je analyzovaný.
Kde by som mohol nájsť tento mod? je to zadarmo? Aj Wold chcel inštalovať, a kontrolu.
Ste s odkazom na túto stránku? vaispy. Pretože môj web creativx, a to je preložené!
Tu to je:
vBISpy - AJAX real-time zdroj nových pracovných miest / témy - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=233759&highlight=vaispy)
kamilkurczak
23-12-10, 11:41
a ďalšia otázka.
Prosím, pozrite sa do databázy do tabuľky -> Príspevok
V tejto tabuľke nájdete stĺpec -> Užívateľské meno
Skontrolujte prosím, že máte v databáze mená v tejto tabuľke sa <vBET_SNTA>, alebo nie?
Nie, žiadna užívateľské mená s tým.
kamilkurczak
23-12-10, 12:12
takže ak nemáte užívateľské meno s týmto <vBET_SNTA> v databáze kolónou - mali by ste dobre integrovať s vBET plugin. Prosím, aby všetky kroky integrácie ešte raz. krok za krokom.
Táto stránka po integráciu - vaispy - by mali byť preložené.
kamilkurczak
23-12-10, 12:17
Tiež si môžete zablokovať pridaním tohto <vBET_SNTA> do mena
Netestované, pretože I dont mať tento problém na mojej Test Forum:
1. upraviť a urobiť kópiu tohto súboru:
forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. V tomto súbore nájdete:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm')) {
3. a nahradiť:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) {
4. testovať
forum root / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
Ste na mysli: root forum / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php??
Teraz bude testovať, a podať správu. Ďakujem moc!
kamilkurczak
23-12-10, 16:45
To je pravda by mala byť v priečinku patrí.
Ak stále nefunguje - Popíšte, prosím, čo mám robiť, aby reprodukovať na svoje skúšobné forum - Prosím, dajte mi krok za krokom inštrukcie.
To je väčšinou pracuje teraz Kamil. Iba vtedy, ak členský začne novú tému stále si <vBET_SNTA> ako jeho užívateľské meno iSpy. Normálne vysielanie je dobrý.
kamilkurczak
30-12-10, 09:51
ok Viem, kde je problém s týmto novým závitom.
Tento problém neexistuje na svoje skúšobné forum.
Prosím, ešte raz upravovať rovnaký súbor a:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) {
3. a nahradiť:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'newthread')) {
4. testovať
Teraz by mal fungovať na nové vlákno príliš
Ešte raz vďaka za vašu veľkú podporu Kamil. Ja som len čakal na potvrdenie výsledkov.
To bohužiaľ nevyšlo.
http://i52.tinypic.com/25zm7ut.jpg
kamilkurczak
30-12-10, 11:29
máte pravdu. Vstúpil som zlý príkaz. Mal by byť postthread
Teraz máte dobré riešenie:
3. a nahradiť:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'postthread')) {
4. testovať
Teraz by mal fungovať na nové vlákno taky. Ospravedlňujem sa za moje chyba.
OK skvele. Kontrola teraz. Môže byť len dobré tiež zmeniť cestu:
Lebo ak niekto niekedy čelia rovnakému problému.
Budem správu za chvíľu. Ešte raz vďaka!
kamilkurczak
30-12-10, 15:48
máte pravdu. Ja sa zmeniť. vďaka
Ospravedlňujem sa za neskoré odpoveď. Chcem potvrdiť, že funguje teraz. Ešte raz vďaka za vašu veľkú podporu Kamil.
kamilkurczak
05-01-11, 09:34
Vďaka za Vaše potvrdenie. Veľa šťastia:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):