PDA

View Full Version: ispy čep - korisnička imena s <vBET_SNTA>

Taurus
22-12-10, 08:53
Je li to uspješno integrirana int vBET? Ja sam također zainteresiran da biste dobili moj iSpy stranica prevedena. Čak i ako ja mogu samo dobiti korisnička imena točna. U ovoj fazi sam uzimajući ovaj:

vBET_SNTA

što su korisnička imena na moj iSpy stranicama.

Hvala!

EDIT: Sorry vidim to, ako za VB3, samo želim napomenuti, ja sam na vb4.

kamilkurczak
22-12-10, 10:17
da, ovdje imate upute:

što je o tome <vBET_SNTA>? ona je još uvijek na Vašoj web stranici ili ne?

Taurus
22-12-10, 10:47
Hvala Kamil. Provjera da sada.

Nemam <vBET_SNTA> nigdje drugdje nego ovdje: iSpy (http://creativx.net/forums/vaispy.php)

Taurus
23-12-10, 10:34
Pratio sam upute ste povezani mene Kamil, ali ja još uvijek dobiti ovo:

http://i53.tinypic.com/2a7g6sm.jpg

Molim pomoć.

kamilkurczak
23-12-10, 11:17
To je zato korisničko ime ne raščlaniti ovdje. I ovaj site još nije preveden kao vidim. Molimo Vas da sve integracije, korak po korak opet. Nakon toga ova stranica treba prevesti.

Taurus
23-12-10, 11:21
Što misliš ovim stranicama nije preveden?

kamilkurczak
23-12-10, 11:24
Kada kliknete na zastavicu - za exaple Poljski - URL je ispravan, ali site je još uvijek na engleskom jeziku. treba prevesti - tako da sada stranicama ne koristite global_complete kuka i vaše korisničko ime sa <vBET_SNTA> nije analiziran.

Gdje mogu naći ovaj mod? to je besplatno? Ja pustara kao da ga instalirati i provjeriti.

Taurus
23-12-10, 11:28
Jeste li se odnosi na ovu stranicu? vaispy. Budući da moja stranica je creativx, a to je preveden!

Taurus
23-12-10, 11:29
Izvoli:

vBISpy - AJAX u realnom vremenu hrane novih radnih mjesta / teme - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=233759&highlight=vaispy)

kamilkurczak
23-12-10, 11:41
i drugo pitanje.
Molimo pogledajte u bazu podataka u tablicu -> Post
u ovoj tablici pronaći stupcu -> Korisničko ime

Molimo provjerite je li ste korisničko ime u bazu podataka u ovoj tablici s <vBET_SNTA> ili ne?

Taurus
23-12-10, 12:01
Nope, ne korisnička imena s tim.

kamilkurczak
23-12-10, 12:12
tako da ako nemate korisnička imena s tim <vBET_SNTA> u bazi u post stup - dobar vam treba integrirati svoje čep s vBET. Molimo Vas da sve integrirati koraka još jednom. korak po korak.

Ova stranica nakon integracije - vaispy - treba prevesti.

kamilkurczak
23-12-10, 12:17
Također možete blokirati dodavanjem ovog <vBET_SNTA> u korisnička imena

Nije testirano jer ja dont imati taj problem na mojoj testnoj forumu:

1. urediti i napraviti kopiju ove datoteke:
Forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. u ovoj datoteci nalaze:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm')) {
3. i zamijeniti sa:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) {
4. ga testirati

Taurus
23-12-10, 13:09
Forum root / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

Misliš: Forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php?

Će testirati sada, i izvješće natrag. Hvala vam puno!

kamilkurczak
23-12-10, 16:45
taj bi trebao biti u pravu uključuje mapu.
Ako još uvijek ne rade - molimo opišite ovdje ono što sam trebao učiniti da ga reproducirati na mojoj testnoj forum - molim vas dajte mi korak po korak upute.

Taurus
30-12-10, 06:16
To se uglavnom radi sada Kamil. Tek kad počne člana novu temu JA pa ipak dobiti <vBET_SNTA> kao i njegov korisničko ime na iSpy. Normalna objavljivanja je dobro.

kamilkurczak
30-12-10, 09:51
ok znam gdje je problem s ovom novu temu.
Taj se problem ne postoji na mom testu forumu.
molim još jednom urediti isti datoteku i:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) {
3. i zamijeniti sa:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'newthread')) {
4. ga testirati

sada treba raditi na novu temu previše

Taurus
30-12-10, 10:22
Hvala opet za svoj veliku podršku Kamil. Ja samo čekam potvrdu rezultata.

Taurus
30-12-10, 10:32
To na žalost nije uspjelo.

http://i52.tinypic.com/25zm7ut.jpg

kamilkurczak
30-12-10, 11:29
Vi ste u pravu. Ušao sam u krivu naredbu. Treba biti postthread

Sada, imate dobro rješenje:

3. i zamijeniti sa:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'postthread')) {
4. ga testirati

sada treba raditi na novu temu previše. Nažalost za moju pogrešku.

Taurus
30-12-10, 12:09
OK super. Provjera sada. Možda samo biti dobro i promjeniti tvoj put prema:

Jer, ako je netko ikad lica isti problem.

Ja ću izvješće natrag u trenutak. Hvala još jednom!

kamilkurczak
30-12-10, 15:48
Vi ste u pravu. Ja ću ga promijeniti. hvala

Taurus
31-12-10, 12:33
Moje isprike za pokojnog odgovor. Želite li potvrditi da je to radi sada. Hvala opet za svoj veliku podršku Kamil.

kamilkurczak
05-01-11, 09:34
Hvala za vaše potvrde. sretno:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1