Žiūrėti pilną versiją: ispy įskiepiai - vartotojų vardus su <vBET_SNTA>
Ar tai buvo sėkmingai integruota LC vBET? Aš taip pat esu suinteresuotas gauti mano iSpy išverstą puslapį. Net jei aš galiu tik gauti vardus teisingai. Šiame etape gaunu šį:
vBET_SNTA
vardai mano iSpy puslapiuose.
Ačiū!
EDIT: Atsiprašome matau, jei VB3, tik noriu paminėti, esu ant vb4.
kamilkurczak
22-12-10, 10:17
taip, čia instrukcijos:
ką apie šį <vBET_SNTA>? tai vis dar jūsų puslapyje, ar ne?
Dėka Kama. Tikrinti, kad dabar.
Aš neturiu <vBET_SNTA> bet kur kitur nei čia: iSpy (http://creativx.net/forums/vaispy.php)
Aš po instrukcijas, kuriuos susiejo mane Kamil, bet aš vis dar gauti:
http://i53.tinypic.com/2a7g6sm.jpg
Prašome padėti.
kamilkurczak
23-12-10, 11:17
Taip, nes vartotojo vardą nėra patikrintas, čia. Ir ši svetainė vis dar nėra išverstas, kaip matau. Prašome dėti visas integravimo žingsnis po žingsnio vėl. Po to turėtų būti išversti šią svetainę.
Ką jums reiškia ši svetainė nėra išverstas??
kamilkurczak
23-12-10, 11:24
kai paspausite ant vėliavos - exaple Lenkijos - URL yra teisingas, bet svetainė vis dar yra anglų kalba. turėtų būti išversta - tai dabar svetainėje nenaudokite global_complete kablys ir savo vardą su <vBET_SNTA> yra ne parsed.
Kur galėčiau rasti šią mod? jis yra nemokamas? Aš Wold įrengti ir patikrinkite.
Ar jūs nuorodą į šį puslapį?? vaispy. Kadangi mano svetainė yra creativx, ir kad yra išverstas!
Here you go:
vBISpy - AJAX realiu laiku pašarų naujas žinutes / temas - vBulletin.org forumas (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=233759&highlight=vaispy)
kamilkurczak
23-12-10, 11:41
ir kitas klausimas.
Prašome pažvelgti į savo duomenų bazę į lentelę -> Pašto
šioje lentelėje rasti skiltyje -> vardą
Patikrinkite, turite vardai duomenų bazėje šioje <vBET_SNTA> ar ne lentelėje?
kamilkurczak
23-12-10, 12:12
todėl, jei jūs neturite vardus su šioje duomenų bazėje po stulpelio <vBET_SNTA> turėtumėte geras integruoti savo įskiepiai vBET. prašome, kad visi integruoti žingsniai dar kartą. žingsnis po žingsnio.
Tai po integracijos puslapis - vaispy - turėtų būti išversti.
kamilkurczak
23-12-10, 12:17
, taip pat galite blokuoti pridėti šį <vBET_SNTA> į vardus
Neišbandytas, nes aš dont turite šiuo klausimu mano bandymo forume:
1. redaguoti ir padaryti kopiją šį failą:
forumas root / / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Šiame faile rasti:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm')) {
3. ir pakeisti:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) {
4. išbandyti
forume šaknies / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
Galvoje: forume šaknies / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php??
Dabar bus išbandyti ir pranešti atgal. Labai ačiū!
kamilkurczak
23-12-10, 16:45
thats teisė turėtų būti sudaro aplanką.
Jei vis dar neveikia - aprašykite, ką turėčiau daryti, atgaminti mano Test Forum - prašom duoti man žingsnis po žingsnio instrukcija.
Tai daugiausia darbo dabar Kamil. Tik tada, kai narys pradeda naują temą, o aš vis dar gauti <vBET_SNTA> kaip savo vartotojo vardą iSpy. Normalus komandiravimo yra geras.
kamilkurczak
30-12-10, 09:51
Gerai, aš žinau, kur yra problema, susijusi su šią naują temą.
Šis klausimas nėra mano bandymo forume.
prašome dar kartą redaguoti to paties failo ir:
2. Šiame faile rasti:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) {
3. ir pakeisti:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'newthread')) {
4. išbandyti
dabar turėtų dirbti naują temą
Dar kartą ačiū už Jūsų didelę paramą Kamil. Esu tiesiog laukia patvirtinti rezultatai.
Kad, deja neveikia.
http://i52.tinypic.com/25zm7ut.jpg
kamilkurczak
30-12-10, 11:29
Jūs esate teisus. Įvedžiau klaidingą komandą. Turėtų būti postthread
Dabar jūs turite geras sprendimas:
2. Šiame faile rasti:
3. ir pakeisti:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'postthread')) {
4. išbandyti
dabar turėtų dirbti į naują temą. Atsiprašome už mano klaidą.
Gerai Puiku. Tikrinimas dabar. Gali būti tiesiog gera, taip pat pakeisti savo kelią:
Nes jei kažkas kada nors susiduria su tokia pačia problema.
Aš ataskaitą akimirką. Dar kartą ačiū!
kamilkurczak
30-12-10, 15:48
Jūs esate teisus. Aš jį pasikeisti. ačiū
Atsiprašau už pavėluotą atsakymą. Norite patvirtinti, kad ji dabar dirba. Dar kartą ačiū už Jūsų didelę paramą Kamil.
kamilkurczak
05-01-11, 09:34
Ačiū už jūsų patvirtinimo. sėkmės:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):