PDA

View Full Version: plugin ispy - nume de utilizator cu <vBET_SNTA>

Taurus
22-12-10, 08:53
Are acest vBET fost integrate cu succes int? Sunt de asemenea, interesat pentru a obtine pagina mea de iSpy traduse. Chiar dacă pot obţine doar numele de utilizator corect. În această etapă Primesc această:

vBET_SNTA

ca numele de utilizator pe paginile mele iSpy.

Multumesc!

EDIT: Imi pare rau, a se vedea dacă acest lucru pentru VB3, vreau doar să menţionez, eu sunt pe vb4.

kamilkurczak
22-12-10, 10:17
da, aici aveţi un set de instrucţiuni:

ce zici de asta <vBET_SNTA>? acesta este încă pe pagina ta sau nu?

Taurus
22-12-10, 10:47
Multumesc Kamil. Verificarea că acum.

Încă nu am <vBET_SNTA> oriunde în altă parte decât aici: iSpy (http://creativx.net/forums/vaispy.php)

Taurus
23-12-10, 10:34
Am urmat instrucţiunile de care aveţi legate de mine să Kamil, dar nu primesc inca aceasta:

http://i53.tinypic.com/2a7g6sm.jpg

Vă rugăm să ajute.

kamilkurczak
23-12-10, 11:17
Acest lucru se datorează faptului că numele de utilizator nu este analizat aici. Şi acest site nu este încă tradus ca vad. Vă rugăm să faceţi toate pas cu pas de integrare din nou. După ce că acest site ar trebui să fie tradus.

Taurus
23-12-10, 11:21
Ce vrei sa spui acest site nu este tradus?

kamilkurczak
23-12-10, 11:24
atunci când faceţi clic pe steagul - pentru exaple poloneză - url este corect, dar site-ul este încă în engleză. ar trebui să fie traduse - aşa că acum site-ul nu folositi cârlig global_complete şi numele tău de utilizator cu <vBET_SNTA> nu este analizat.

Unde pot gasi acest mod? este gratuit? Am Wold vrea să-l instalaţii şi să verificaţi.

Taurus
23-12-10, 11:28
Vă referiţi la această pagină?? vaispy. Deoarece site-ul meu este creativx, şi că este tradus!

Taurus
23-12-10, 11:29
Aici te duci:

vBISpy - AJAX în timp real pentru hrana animalelor de posturi noi / fire - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=233759&highlight=vaispy)

kamilkurczak
23-12-10, 11:41
şi o altă întrebare.
Vă rugăm să uite în baza de date în tabel -> mesaj
în acest tabel găsi coloană -> numele de utilizator

Vă rugăm să verificaţi sunt aveţi nume de utilizator în baza de date în acest tabel cu <vBET_SNTA> sau nu?

Taurus
23-12-10, 12:01
Nu, nici numele de utilizator cu asta.

kamilkurczak
23-12-10, 12:12
deci, dacă nu aveţi nume de utilizator cu acest <vBET_SNTA> în baza de date în coloana post - ar trebui să integreze bine plugin-ul dvs. cu vBET. va rugam sa va integra toate paşii de la unu de mai mult timp. pas cu pas.

Această pagină după integrare - vaispy - ar trebui să fie traduse.

kamilkurczak
23-12-10, 12:17
De asemenea, puteţi împiedica adăugarea acestei <vBET_SNTA> în nume de utilizator

Nu a fost verificat, deoarece Nu am această problemă pe forum mea de test:

1. editaţi şi să facă o copie a acestui fişier:
pe forum pentru root / include / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. în acest fişier găsi:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm')) {
3. şi înlocuiţi cu:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) {
4. de încercare se

Taurus
23-12-10, 13:09
pe forum pentru root / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

Vrei să spui: rădăcină pe forum pentru / include / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php???

Va testa acum, şi să raporteze. Vă mulţumesc foarte mult!

kamilkurczak
23-12-10, 16:45
asta chiar ar trebui să fie în folderul include.
Dacă nu lucra în continuare - vă rugăm să descriu aici ceea ce ar trebui să fac să-l reproduca pe forum mea de test - vă rog să-mi dai pas cu pas instrucţiuni.

Taurus
30-12-10, 06:16
Este cea mai mare parte lucreaza acum Kamil. Numai atunci când un membru incepe un fir nou primesc încă <vBET_SNTA> ca nume de utilizator pe iSpy lui. Normal postarea este bun.

kamilkurczak
30-12-10, 09:51
ok stiu unde este problema cu acest thread nou.
Această problemă nu exista pe forum mea de test.
vă rugăm să o editaţi de mai mult timp şi care au acelasi fisier:

2. în acest fişier găsi:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) {
3. şi înlocuiţi cu:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'newthread')) {
4. de încercare se

acum ar trebui să lucreze la noi prea fir

Taurus
30-12-10, 10:22
Vă mulţumim din nou pentru dvs. Kamil mare sprijin. Eu sunt doar de aşteptare pentru a confirma rezultatele.

Taurus
30-12-10, 10:32
Asta, din păcate, nu au de lucru.

http://i52.tinypic.com/25zm7ut.jpg

kamilkurczak
30-12-10, 11:29
Aveţi dreptate. Am intrat în comandă greşită. Ar trebui să fie postthread

Acum, aveţi o soluţie bună:

2. în acest fişier găsi:

3. şi înlocuiţi cu:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'postthread')) {
4. de încercare se

acum ar trebui să lucreze la firul de noi. Ne pare rău pentru greşeala mea.

Taurus
30-12-10, 12:09
OK mare. Verificarea acum. Ar putea fi la fel de bun pentru a schimba, de asemenea, calea dvs. pentru a:

Căci, dacă altcineva se confruntă cu aceeaşi problemă vreodată.

Eu va raporta înapoi într-o clipă. Vă mulţumim din nou!

kamilkurczak
30-12-10, 15:48
Aveţi dreptate. I se va schimba. mulţumiri

Taurus
31-12-10, 12:33
Scuzele mele pentru răspunsul târziu. Vrei pentru a confirma că este de lucru acum. Vă mulţumim din nou pentru dvs. Kamil mare sprijin.

kamilkurczak
05-01-11, 09:34
Vă mulţumim pentru confirmare. noroc:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1