PDA

Zobacz pełną wersję: plugin ispy - nazwy użytkownika z <vBET_SNTA>

Taurus
22-12-10, 08:53
Czy ten z powodzeniem zintegrowane int vBET? Interesuje mnie także, aby moje iSpy strony tłumaczenia. Nawet jeśli mogę po prostu nazwy użytkownika poprawne. Na tym etapie jestem coraz to:

vBET_SNTA

jak nazwa użytkownika na moim iSpy stron.

Dzięki!

EDIT: Przepraszam za to zobaczyć, jeśli dla VB3, Chcę tylko wspomnieć, jestem na VB4.

kamilkurczak
22-12-10, 10:17
tak, tu masz instrukcje:

co o tym <vBET_SNTA>? nadal jest na stronie, czy nie?

Taurus
22-12-10, 10:47
Dzięki Kamil. Sprawdzenie, że teraz.

Nie mam <vBET_SNTA> nigdzie indziej niż tutaj: iSpy (http://creativx.net/forums/vaispy.php)

Taurus
23-12-10, 10:34
I przestrzegać instrukcji jest połączony mnie Kamil, ale wciąż to:

http://i53.tinypic.com/2a7g6sm.jpg

Proszę o pomoc.

kamilkurczak
23-12-10, 11:17
To dlatego, że nazwa użytkownika nie jest analizowany tutaj. A ta strona nie jest jeszcze przetłumaczone, jak widzę. Prosimy wszystkie krok po kroku integracji po raz kolejny. Po tej stronie powinny być przetłumaczone.

Taurus
23-12-10, 11:21
Co masz na myśli tej stronie nie są tłumaczone?

kamilkurczak
23-12-10, 11:24
po kliknięciu na flagę - dla exaple polski - adres URL jest prawidłowy, ale strona jest jeszcze w języku angielskim. powinny być tłumaczone - to teraz strony nie używać global_complete hak i swoją nazwę użytkownika z <vBET_SNTA> nie jest analizowany.

Gdzie mogę znaleźć ten mod? jest wolna? Wold chcę zainstalować i sprawdzić.

Taurus
23-12-10, 11:28
Czy odwołując się do tej strony? vaispy. Ponieważ moja strona jest creativx, i że jest tłumaczony!

Taurus
23-12-10, 11:29
Proszę bardzo:

vBISpy - AJAX w czasie rzeczywistym, zeby nowe posty / tematy - Forum vBulletin.org (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=233759&highlight=vaispy)

kamilkurczak
23-12-10, 11:41
i jeszcze jedno pytanie.
Proszę spojrzeć do bazy danych w tabeli - po>
w tej tabeli znaleźć kolumny -> username

Proszę sprawdzić to masz nazwy użytkownika w bazie danych w tabeli z <vBET_SNTA> czy nie?

Taurus
23-12-10, 12:01
Nie, nie nazwy użytkowników z tym.

kamilkurczak
23-12-10, 12:12
więc jeśli nie masz nazwy użytkownika z tym <vBET_SNTA> w bazie w kolumnie po - trzeba dobrze zintegrować wtyczkę z vBET. prosimy wszystkich zintegrować kroki jeszcze raz. krok po kroku.

Ta strona po integracji - vaispy - powinny być tłumaczone.

kamilkurczak
23-12-10, 12:17
także możesz zablokować dodając do nazwy użytkownika <vBET_SNTA>

NIE SPRAWDZANE bo nie mam tego problemu na moim forum test:

1. edytować i zrobić kopię tego pliku:
forum / root includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. w tym pliku znaleźć:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm')) {
3. i zastąpić:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) {
4. przetestować

Taurus
23-12-10, 13:09
forum root / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

Masz na myśli: root forum / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php??

Testuje teraz i sprawozdania. Dziękuję bardzo!

kamilkurczak
23-12-10, 16:45
To prawda powinna być w tym folderze.
Jeśli nadal nie działa - proszę opisać tutaj, co należy zrobić, aby odtworzyć go na moim forum testu - proszę mi dać Instrukcje krok po kroku.

Taurus
30-12-10, 06:16
Jest to głównie pracuje teraz Kamil. Tylko wtedy, gdy członek zaczyna nowy wątek I wciąż <vBET_SNTA> jego nazwę na iSpy. Normalny delegowania jest dobre.

kamilkurczak
30-12-10, 09:51
ok wiem gdzie jest problem z tym nowym wątku.
Ten problem nie istnieje na moim forum.
proszę jeszcze raz edytować ten sam plik i:

2. w tym pliku znaleźć:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) {
3. i zastąpić:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'newthread')) {
4. przetestować

teraz powinien działać na nowym wątku też

Taurus
30-12-10, 10:22
Jeszcze raz dziękujemy za wielkie Kamil wsparcia. Jestem tylko czekają, aby potwierdzić wyniki.

Taurus
30-12-10, 10:32
To niestety nie działa.

http://i52.tinypic.com/25zm7ut.jpg

kamilkurczak
30-12-10, 11:29
masz rację. I wpisano zły polecenia. Należy postthread

Teraz masz dobre rozwiązanie:

2. w tym pliku znaleźć:

3. i zastąpić:

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'postthread')) {
4. przetestować

teraz powinien działać na nowym wątku też. Przepraszam za moją pomyłkę.

Taurus
30-12-10, 12:09
OK wielkie. Sprawdzanie teraz. Może być tylko dobrze także zmienić ścieżkę do:

Bo jeśli ktoś kiedykolwiek twarze tego samego problemu.

Będę sprawozdania za chwilę. Jeszcze raz dziękuję!

kamilkurczak
30-12-10, 15:48
masz rację. Będzie ją zmienić. dzięki

Taurus
31-12-10, 12:33
Przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi. Chcesz, aby potwierdzić, że działa on teraz. Jeszcze raz dziękujemy za wielkie Kamil wsparcia.

kamilkurczak
05-01-11, 09:34
Dzięki za potwierdzenie. Powodzenia:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1