Zobacz pełną wersję: plugin ispy - nazwy użytkownika z <vBET_SNTA>
Czy ten z powodzeniem zintegrowane int vBET? Interesuje mnie także, aby moje iSpy strony tłumaczenia. Nawet jeśli mogę po prostu nazwy użytkownika poprawne. Na tym etapie jestem coraz to:
vBET_SNTA
jak nazwa użytkownika na moim iSpy stron.
Dzięki!
EDIT: Przepraszam za to zobaczyć, jeśli dla VB3, Chcę tylko wspomnieć, jestem na VB4.
kamilkurczak
22-12-10, 10:17
tak, tu masz instrukcje:
co o tym <vBET_SNTA>? nadal jest na stronie, czy nie?
Dzięki Kamil. Sprawdzenie, że teraz.
Nie mam <vBET_SNTA> nigdzie indziej niż tutaj: iSpy (http://creativx.net/forums/vaispy.php)
I przestrzegać instrukcji jest połączony mnie Kamil, ale wciąż to:
http://i53.tinypic.com/2a7g6sm.jpg
Proszę o pomoc.
kamilkurczak
23-12-10, 11:17
To dlatego, że nazwa użytkownika nie jest analizowany tutaj. A ta strona nie jest jeszcze przetłumaczone, jak widzę. Prosimy wszystkie krok po kroku integracji po raz kolejny. Po tej stronie powinny być przetłumaczone.
Co masz na myśli tej stronie nie są tłumaczone?
kamilkurczak
23-12-10, 11:24
po kliknięciu na flagę - dla exaple polski - adres URL jest prawidłowy, ale strona jest jeszcze w języku angielskim. powinny być tłumaczone - to teraz strony nie używać global_complete hak i swoją nazwę użytkownika z <vBET_SNTA> nie jest analizowany.
Gdzie mogę znaleźć ten mod? jest wolna? Wold chcę zainstalować i sprawdzić.
Czy odwołując się do tej strony? vaispy. Ponieważ moja strona jest creativx, i że jest tłumaczony!
Proszę bardzo:
vBISpy - AJAX w czasie rzeczywistym, zeby nowe posty / tematy - Forum vBulletin.org (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=233759&highlight=vaispy)
kamilkurczak
23-12-10, 11:41
i jeszcze jedno pytanie.
Proszę spojrzeć do bazy danych w tabeli - po>
w tej tabeli znaleźć kolumny -> username
Proszę sprawdzić to masz nazwy użytkownika w bazie danych w tabeli z <vBET_SNTA> czy nie?
Nie, nie nazwy użytkowników z tym.
kamilkurczak
23-12-10, 12:12
więc jeśli nie masz nazwy użytkownika z tym <vBET_SNTA> w bazie w kolumnie po - trzeba dobrze zintegrować wtyczkę z vBET. prosimy wszystkich zintegrować kroki jeszcze raz. krok po kroku.
Ta strona po integracji - vaispy - powinny być tłumaczone.
kamilkurczak
23-12-10, 12:17
także możesz zablokować dodając do nazwy użytkownika <vBET_SNTA>
NIE SPRAWDZANE bo nie mam tego problemu na moim forum test:
1. edytować i zrobić kopię tego pliku:
forum / root includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. w tym pliku znaleźć:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm')) {
3. i zastąpić:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) {
4. przetestować
forum root / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
Masz na myśli: root forum / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php??
Testuje teraz i sprawozdania. Dziękuję bardzo!
kamilkurczak
23-12-10, 16:45
To prawda powinna być w tym folderze.
Jeśli nadal nie działa - proszę opisać tutaj, co należy zrobić, aby odtworzyć go na moim forum testu - proszę mi dać Instrukcje krok po kroku.
Jest to głównie pracuje teraz Kamil. Tylko wtedy, gdy członek zaczyna nowy wątek I wciąż <vBET_SNTA> jego nazwę na iSpy. Normalny delegowania jest dobre.
kamilkurczak
30-12-10, 09:51
ok wiem gdzie jest problem z tym nowym wątku.
Ten problem nie istnieje na moim forum.
proszę jeszcze raz edytować ten sam plik i:
2. w tym pliku znaleźć:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) {
3. i zastąpić:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'newthread')) {
4. przetestować
teraz powinien działać na nowym wątku też
Jeszcze raz dziękujemy za wielkie Kamil wsparcia. Jestem tylko czekają, aby potwierdzić wyniki.
To niestety nie działa.
http://i52.tinypic.com/25zm7ut.jpg
kamilkurczak
30-12-10, 11:29
masz rację. I wpisano zły polecenia. Należy postthread
Teraz masz dobre rozwiązanie:
2. w tym pliku znaleźć:
3. i zastąpić:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'postthread')) {
4. przetestować
teraz powinien działać na nowym wątku też. Przepraszam za moją pomyłkę.
OK wielkie. Sprawdzanie teraz. Może być tylko dobrze także zmienić ścieżkę do:
Bo jeśli ktoś kiedykolwiek twarze tego samego problemu.
Będę sprawozdania za chwilę. Jeszcze raz dziękuję!
kamilkurczak
30-12-10, 15:48
masz rację. Będzie ją zmienić. dzięki
Przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi. Chcesz, aby potwierdzić, że działa on teraz. Jeszcze raz dziękujemy za wielkie Kamil wsparcia.
kamilkurczak
05-01-11, 09:34
Dzięki za potwierdzenie. Powodzenia:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):