מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: כיצד כסף שמירה הדלה, באמצעות API v2 בתשלום של גוגל. נא לשתף עצות וטריקים שלך!

basketmen
28-12-11, 20:00
בדף הגדרות של API של גוגל, ניתן להגדיר perday תווים מרבי של 1 מ' = הממוצע שלה אני צריך לשלם 20 דולר ליום ל- google, להשתמש google תרגם. זהו אישור בשבילי, כמו שאני הרווחתי יותר מזה ליום מודעות

אז אני מנסה לבצע יותר בפחות כסף אני צריך להשקיע כדי גוגל עבור כל יום, אך עדיין ניתן באמצעות google תרגם. אני עדיין לא בטוח תוצאת הבדיקה עבור מתחת הרעיון, כך אני מבקש תשובה רשמית, העזרה לקהילה זו

-1 עצות/סיבובים. תווי הטקסט יותר פחות אשר מתורגם, יותר פחות כסף שעלי להקדיש ל- google

לכן אני חושב באמצעות אם לא מותנה באזור מסוימים בפורום שלי כי לא חשוב, תבניות מסוימות, כך גוגל לתרגם צורך לתרגם את זה, אז יותר פחות כסף זה i צריך להשקיע ל- Google:

אם באזור זה הוא צורך בהצגת דף מתורגם, אז אין צורך לתרגם, זהו התנאי? :

< אם condition="!isset($_REQUEST['language'])" >
אזור מסוימים אשר לא חשוב, כי אין צורך לתרגם. כותרת הפתיחה של ie, הכרזה, וכו '
</ אם>

Nb. אני מקבל את הקוד מכאן http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1614-vbaffiliate-links-replacement-words-posts-mod.html#post7847

-2 עצות/סיבובים. אין צורך לתרגם בפורומים מסוימים, זה לא חשוב

אני חושב כעת, vbet הוא מתרגם כל פורום, ויש אין אפשרויות עבור להוציא כמה פורומים

לכן אני חושב צריך את זה אם לא מותנה, אנו זקוקים גלישת בקוד של תוספים אלה:
'vB מתרגם הארגון - דגלים'
'vB-מתרגם ארגוניים'
"לכתוב מטמון אורח"

אם ($ GLOBALS ['forumid']! = xx) {
קוד תוסף מעל צריך לגלוש
}

שינוי Nb. xx wih בפורום אין ברצונך לא לכלול תרגום

ניהול הערה: עצה זו שגויה - אין בה צורך בכלל

-3 עצות/סיבובים. אין צורך לתרגם את סגנונות מסוימים, רק בתרגום בסגנון
לדוגמה:
ברירת המחדל הסגנונות domain.com מתורגם
אך domain.com/?styleid=xx מתורגם שוב, שלה דף כפול הממוצע מתורגם, יש גם תוכן טקסט זהה, דין וחשבון, רק בסגנון שונה, מימינו לא יעיל, מדוע אנחנו צריכים לתרגם כל הסגנונות

לכן אני חושב צריך את זה אם לא מותנה, אנו זקוקים גלישת בקוד של תוספים אלה:
'vB מתרגם הארגון - דגלים'
'vB-מתרגם ארגוניים'
"לכתוב מטמון אורח"

אם (STYLEID = = xx) {
קוד תוסף מעל צריך לגלוש
}

שינוי Nb. xx wih styleid שברצונך לתרגם

נא לשתף אתם חושבים יהיה העבודה שלו, אם יש לך דרך אחרת הכסף שמירה הדלה, באמצעות תשלום API v2 של גוגל מדי

r.dziadusz
03-01-12, 20:15
היי
vBET שבוצעו כבר חלק tutrial בסיסי: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post10412

תווי הטקסט יותר פחות אשר מתורגם, יותר פחות כסף שעלי להקדיש ל- google
אם ברצונך לא לתרגם חלקים מסוימים של דף שלך אתה cane השתמש and . פשוט לשים המכשפה תוכן שאין ברצונך לתרגם בה.
לתרגום לא פוסט באפשרותך להשתמש [lang = notranslate]

אין צורך לתרגם בפורומים מסוימים, זה לא חשוב
יש לנו שאלות רבות על זה עד עכשיו. עכשיו vBET נוצר כדי לתמוך פורום שלם, אך אם מצאת את הדרך להתמודד עם זה היא definately יקטינו את מספר תרגומים שלך:)

אין צורך לתרגם את סגנונות מסוימים, רק בתרגום בסגנון. למה לתרגם כל הסגנונות, כי יש לנו באותו טקסט התוכן, רק בסגנון אחר
את יכולה בבקשה לתאר אותו קצת יותר:)

basketmen
05-01-12, 18:25
היי
vBET שבוצעו כבר חלק tutrial בסיסי: שאלות נפוצות (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post10412)

המון תודה הקישור

אם ברצונך לא לתרגם חלקים מסוימים של דף שלך אתה cane השתמש and . פשוט לשים המכשפה תוכן שאין ברצונך לתרגם בה.

הכנסתי זה בתבנית הנכונה?

אין צורך לתרגם את סגנונות מסוימים, רק בתרגום בסגנון. למה לתרגם כל הסגנונות, כי יש לנו באותו טקסט התוכן, רק בסגנון אחר
את יכולה בבקשה לתאר אותו קצת יותר
זהו אולי בעיה משנית, לא יותר מדי חשוב עכשיו, אבל להסביר אותה שוב, ואני כבר להפוך את ההודעה הראשונה לעיל ברור יותר מדי עבור עצות/סיבובים מס ' 2 ומס ' 3:

דף רגיל הוא domain.com, אם לתרגם הופכים domain.com/es/, שלה דף אחד הממוצע מתורגם

דף רגיל בסגנון אחר הוא domain.com/?styleid=xx, ואם לתרגם הופכים domain.com/es/?styleid=xx, הממוצע שלה דף נוסף אחד, אשר מתורגם, לא שלה הם העמוד צריך לתרגם אפקטיבית, הוכפל

אני כבר בשימוש מספר3 עצות/סיבובים מעל מאז כמה חודשים ללכת, יצירות שלו

משאלות נפוצות (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post10412):

4. לא לנקות את המטמון מסד הנתונים והפוך ניקוי אוטומטי
זכור לשפר את הערך של המטמון ttl או אפילו בטל it(0) - תוכל למצוא אותו כאן: admincp - > vBET מטמון - > מטמון מסד הנתונים - > מטמון זמן חיים (TTL)

על חלק זה,

אם נוכל להגדיר כאפס (0) admincp - > vBET מטמון - > מטמון מסד הנתונים - > מטמון זמן חיים (TTL)

פעולה זו מותרת על-ידי microsoft תרגום Apertium?

אנחנו עדיין רשימת פעולות של 'במטמון ניקוי פרטים'?

וכן יש לנו לבטל משימה מתוזמנת 'vB-מתרגם הארגון (טבלה מטמון הניקוי)'?

נא לשתף את ההגדרות המתאימות ביותר בנושא זה, רובם אתה משתמש כל ספקי תרגום

r.dziadusz
05-01-12, 21:36
נתונים = תרגום מ- Apertium וניתן לאחסן API תרגום של Microsof כמו שאתם רוצים. אם תגדיר את ניקוי מטמון אסטרטגיה כדי להפסיק את צורך להשבית את המשימה. ביטול אפשרות זו תפחית לך מספר התרגומים שלך - כל רצון טקסט מתורגם פעם יהיו קיימים במטמון אינו צריך להיות מתורגם שוב- אבל הוא גם גורם לך מסד נתונים במטמון יגדל גדול.
אודות רשימת פעולות לביצוע - תמיד תוכל להחליט להפעיל את מטמון ניקוי עבור רק חלק שפות - כלומר אלה בהם נעשה שימוש לעיתים רחוקות

basketmen
05-01-12, 22:55
טוב, תודה

על זה, אנחנו שמים זה בתבנית הנכונה?

מישהו יודע, כמה מגבלת תווים עבור Apertium permonth?

basketmen
06-01-12, 21:30
אוקיי אני יכול אישר עובד עצות/סיבובים של 1 לעיל, פשוט מכניסים אותם מותנה בתבנית, באזור שבו אינך מעוניין הצגה בדפים המתורגמים, לדוגמה הודעות, ספירות פוסט, חתימה, שאלות נפוצות, וחלקים אחרים כי לא חשוב, אז פחות תו מתורגם

נא כל אחד לנסות את זה מדי ואשר אותה מדי

דרך אגב אני עדיין לא בטוח באיזה יין מבעבע טובים יותר, שלי אם מותנה, או and דרך

r.dziadusz
07-01-12, 12:27
-3 עצות/סיבובים. אין צורך לתרגם את סגנונות מסוימים, רק בתרגום בסגנון
חנויות vBET מטמון רק טקסט, אז אם כל אחד מסגנונות משתמשת פעם לתרגם צירופי מילים. יהיו בו לא תרגומים נוספים של סגנון, רק באמצעות טקסט מתורגם בסגנונות

דרך אגב אני עדיין לא בטוח באיזה יין מבעבע טובים יותר, שלי אם מותנה, או and דרך
and שלו כבר מיושמים, קל להשתמש - ערוך תבנית משתמש, לשים את התוכן שברצונך להיות untranslat beetween תגים ( and ), וואלה, הטקסט עדיין מציגה, אך לא מתורגם:)

basketmen
07-01-12, 12:57
אישור שימוש and = מראה עדיין של טקסט, אך לא מתורגם

אך ניתן ניסית להשתמש אם אזור מותנה בעצות/סיבובים 1 = הטקסט אינה מציגה בדפים המתורגמים. מכיוון אינו מוצג, שלו צריך להיות מתורגם לא מדי, אולי טוב יותר דרך:

< אם condition="!isset($_REQUEST['language'])" >
אזור מסוימים אשר לא חשוב, כי אין צורך לתרגם. כותרת הפתיחה של ie, הכרזה, וכו '
</ אם>

r.dziadusz
07-01-12, 19:30
תלוי רוצה שאתה רוצה להשיג. שלך עצה 1 (אנחנו לא נבדק עדיין), אם יצירות כמו שאמרת קשה יותר לשימוש, גם יש לך להחליט, אם ברצונך להציג מישהו untranslated או להסתיר אותו.

basketmen
07-01-12, 19:43
אישור אז הנה צילום מסך עבור עצות/סיבובים 1

בדף רגילה
http://i291.photobucket.com/albums/ll284/basketmen/vbetbefore.jpg

דף מתורגם, באפשרותך לראות אנו להסתיר כותרת המשתמש, ספירות פוסט, חתימה, הודעות הפתיחה, וכו ', זה לא באמת חשוב
http://i291.photobucket.com/albums/ll284/basketmen/vbetafter.jpg

נא כל אדם להשתמש בו אם אתה זקוק מדי, אנו להפוך אותו טוב יותר יחדיו. אני חושב שלה dificult לא יותר לשימוש, שלו באותו האופן כמו and , פשוט לשים בתבנית הרצויה לנו, רק achive הוא קצת שונה, אני פשוט רוצה לדעת אם זה הוא באמת עבודה טובה יותר

Lord123
24-10-22, 04:29
1. השתמש ברמה החינמית: שירותי API רבים של Google מציעים שכבה חינמית המאפשרת לך לבצע מספר מסוים של שיחות או להשתמש בכמות מסוימת של נתונים בחינם. הקפד לנצל את השכבה החינמית הזו במידת האפשר.

2. השתמש בהנחות: Google מציעה לעתים קרובות הנחות על שירותי ה-API בתשלום שלה. הקפד לבדוק הנחות אלה לפני שאתה רוכש שירות API כלשהו.

3. השתמשו בקרדיטים ששולמו מראש: לעתים קרובות תוכלו לחסוך כסף בשירותי ה-API של Google על ידי רכישת קרדיטים ששולמו מראש. זה מאפשר לך לשלם עבור השירות מראש ולאחר מכן להשתמש בשירות לפי הצורך.

4. השתמשו בפלטפורמת הענן של גוגל: פלטפורמת הענן של גוגל מספקת מגוון הנחות ואפשרויות תמחור שיכולות לעזור לכם לחסוך כסף בשירותי ה-API של גוגל. הקפד לבחון את האפשרויות הזמינות עבורך באמצעות פלטפורמת הענן של Google.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations