КПК

Прагляд поўнай версіі: Ужо зроблена Праблема з vbet і дубляваны кантэнт

krisp
19-12-09, 22:52
Дапушчальны, карыстачу паведамленне на англійскай мове на дацкім форуме.

Тады мы маем дацкая спасылку ... / ды / showthread.php? Т = XYZ ... , Які змяшчае англійская тэкст перакладзены на дацкі (можна паказаць, англійская тэкст, выкарыстоўваючы "стрэлку расчыняецца спісу").

Затым, калі вы шукаеце ангельску радкі з перакладу дацкай спасылцы з'яўляецца, таму што Google індэксуе тэкст на англійскай мове, што apperes у крыніцы ... / ды / showthread.php? Т = XYZ ...

Такім чынам, што нам трэба гэта тэг, які кажа Google не індэксаваць крыніцы кантэнту. У адваротным выпадку вы можаце сутыкнуцца з праблемамі, з дубляваннем кантэнту таму што той жа крыніца кантэнту будуць індэксавацца ў 52 розных спасылак.

Прыклад: у мяне ёсць пакупнік, які паслядоўна купляе толькі R ад мяне, і он-сайт: www.thegame-online.dk - Google-søgning

PS Падобна, знешнія прамыя не працуе належным чынам на гэтым форуме, па меншай меры, у Правадыру ...

vBET
19-12-09, 23:30
Гэта не так. Як вы можаце бачыць на кожнай старонцы ў вас ёсць іншае ўтрыманне - у вас ёсць пераклад. Гэта не дубляваць змест, калі некаторыя старонкі маюць частка тэксту з іншых старонак. Калі ў вас ёсць усе перакладзена + ўключана толькі малая частка іншага удзел у арыгінальнай старонкі не павінны разглядацца як аднолькавыя па змесце. У адваротным выпадку спасылка будзе таксама разглядацца як дубляваны кантэнт - Вы хочаце адключыць цытаванне ў вашым форуме? Таксама адзначым, што на старонках архіва нават дакладна той жа тэкст і не лічацца дубляванай кантэнту, таму што на самой справе яны розныя (шмат тэстаў з графічным інтэрфейсам не ўключаны ў іх). Дык вось - гэта не выклікае пытанняў, дубляваць кантэнт:)

Калі вы не жадаеце ўключаць арыгінальны тэкст паведамлення напісаны на іншай мове, то проста змяніць шаблон vbenterprisetranslator_inpost_translate. Гэта залежыць толькі ад вас. Па змаўчанні мы прадстаўляем шаблон, які дазваляе бачыць арыгінальны тэкст, таму што гэта карысна для людзей, якія разумеюць гэтую арыгінальную language.It гэта не памылка - ён павінен працаваць такім чынам.

Акрамя таго, мы не ведаем, чаму Google паказвае, усюды англійская тэкст у дадзеным выпадку - як вы можаце бачыць у кожным мета старонка перакладзеная. Яшчэ раз - вы можаце проста змяніць шаблон, калі вам не падабаецца фактычнай.

krisp
19-12-09, 23:37
Добра, Thats лёгка выправіць, то:)

Ці ведаеце вы, калі ёсць альтэрнатывы існуе нейкі спосаб сказаць Googlebot ігнараваць частка тэксту на старонцы - я мог бы выкарыстаць яго ў шаблон замест выдалення функцыянальнасць?

vBET
19-12-09, 23:43
Існуе спосаб, - гэта можа быць уключана не наўпрост, а на JavaScript. Такім чынам, ён будзе ігнаравацца боты. Мы будзем разглядаць гэтую ідэю:) Паведамленні ў спіс TODO:)

Таксама, калі ласка, прачытайце мой апошні пост яшчэ раз - я рэдагаваў яго і дадаць некалькі аргументаў, чаму гэта не дубляваць змест.

krisp
19-12-09, 23:54
Вялікі дададзены ў спіс TODO яго:) Я разумею, гэта не было б большага пытанне на дадзены момант, але гэта трохі "чысцей", менавіта так:)

vBET
20-12-09, 02:12
Так, вядома, - гэта будзе значна лепшае рашэнне - дзякуй за прадстаўленую нам кірунак для гэтага:)

І, вядома, канчаткова пытанне аб блізкіх - чаму Google паказвае, ёсць апісанне на англійскай мове пры апісанні перакладаецца;)

І яшчэ адзін момант - звярніце ўвагу, што ўнясенне змяненняў у шаблонах зраблю так, што вам прыйдзецца вярнуцца ліку пасля абнаўлення (інакш VBulletin-ранейшаму будуць выкарыстоўваць вашыя змены, а не абнаўленне арыгінальных шаблонаў).

vBET
10-01-10, 07:03
Здзейснена - будуць уключаны ў 3.3.0

vBET
16-01-10, 09:09
Мы павінны выдаліць гэтую функцыянальнасць - падобна, што ён зламаўся RSS. Мы не зможам справіцца з гэтым перад выпускам. Выбачайце.

Я зноў адкрыць гэтае пытанне і мы будзем працаваць над гэтым яшчэ раз пасля рэлізу 3.3.0:)

vBET
17-01-10, 13:26
Ok - Падобна на тое, што мы звяртаемся з пытаннем:) RSS будзе працаваць без шаблонаў.

Так зроблена, і будуць уключаны ў vBET 3.3.0. Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэта будзе наладжвальнай і па змаўчанні адключана! Там будзе новы параметр "Паказаць арыгінальны тэкст", які дазволіць вам адключыць арыгінальны тэкст, паказаць яго ў звычайным парадку або дапаўненні, згодна з JavaScript (лепш для SEO).

Таксама звернеце ўвагу, што паказваючы JavaScript лічыцца BETA функцыянальнасць на дадзены момант. Мы пратэставалі яго ў розных канфігурацыях, уключаючы спецыяльныя знакі, але ў нас не было часу, каб праверыць яе на форумах жыць, так што майце на ўвазе, з гэтай нагоды.

Таксама звернеце ўвагу, што зрабіць гэта працуе, мы змянілі шаблон vbenterprisetranslator_inpost_translate.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1