СДА

Виев Фулл Версион: U obzir Опција да изаберете језик на падајући о регистрацији

tavenger5
15-03-10, 16:18
Радим на томе да мојој страници регистрације модернизовану. Да ли би било могуће имати опцију језика у падајућег менија или радио дугмад? Радио дугмад заузимају значајну количину простора.

vBET
15-03-10, 20:59
Можете само да искључите заставе у образац за регистрацију и онда це бити лако да изабере листи. Нисам сигуран да падајућег менија као у Навбар могу бити подржане у оквиру пријаве (вероватно да).

Ми ћемо предузети овај захтев у обзир.

tavenger5
16-03-10, 04:20
Размишљао сам форми падајући мени уместо једног као у Навбар ...

vBET
17-03-10, 00:00
Иес:) и ми ћемо га проверити:) То није прихваћена али само зато што нисмо сигурни да ли могу да ББ скрипте одговоран за падајући мени у Навбар такође раде на другим местима.

Дакле, ми ћемо га истражити:) Највероватније овај захтев ће бити прихваћен. Дефинитивно ми ћемо радити на томе:) Ипак - низак приоритет.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1