View Full Version: Atlīdzība Iespēja izvēlēties valodu, velciet uz leju reģistrācijai
Es esmu strādā pie padarot manu reģistrācijas lapā racionalizētas. Vai ir iespējams, ir iespēja no valodām, nolaižamās izvēlnes vai radio pogas? Radio pogas aizņem ievērojamu daudzumu telpā.
Jūs varat vienkārši atspējot karogi reģistrācijas formu, un tad tas būs vienkārši izvēlieties saraksta. Es neesmu pārliecināts, ka nolaižamās izvēlnes, piemēram, ar navigācijas joslas var atbalstīt daļā reģistrācijas formā (iespējams, jā).
Mēs šo lūgumu vērā.
Es domāju veidlapu nolaižamajā izvēlnē, nevis vienu, tāpat kā navigācijas joslas ...
Jā:) Un mēs pārbaudīsim tā:) Tas nav pieņemts vēl tikai tāpēc, ka mēs neesam pārliecināti, tomēr VB skriptus, kas atbild par nolaižamo izvēlni navigācijas joslas var strādāt arī citās vietās.
Tātad aplūkosim to:) visticamāk, šis pieprasījums tiks pieņemts. Galīgi mēs strādāsim par to:) Vēl - zemu prioritāti.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):