PDA

View Full Version: V razmislek Možnost izbire jezika v pull down o registraciji

tavenger5
15-03-10, 16:18
Delam s tem, da moji registracijo stran bolj racionalno. Ali bi bilo možno, da imajo možnost jezikov v pull down menija ali radio gumbe? Radio gumbi traja veliko prostora.

vBET
15-03-10, 20:59
Lahko samo onemogočiti zastavo v prijavnico in potem bo preprosto izberete seznam. Nisem prepričan, da je padajoči meni, kot je v navbar je mogoče podpreti v okviru prijavnico (verjetno ja).

Sprejeli bomo to zahtevo upoštevati.

tavenger5
16-03-10, 04:20
Razmišljala sem obliki padajočega menija namesto enega, kot v Navbar ...

vBET
17-03-10, 00:00
Da:) In bomo pogledat:) To ni sprejeta še samo zato, ker nismo prepričani, ne more vB skripte odgovoren za spustnega menija v navbar tudi delo v drugih mestih.

Tako bomo raziskati:) Večina se bo verjetno to zahtevo je treba sprejeti. Dokončno bomo delo na njej:) Still - nizko prioriteto.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1