PDA

Zobacz pełną wersję: W związku Możliwość wyboru języka, w rozwijanym w sprawie rejestracji

tavenger5
15-03-10, 16:18
Pracuję na co moje strony rejestracji sprawniejsze. Czy to możliwe, aby mieć możliwość języków, w rozwijanym menu lub przycisków radiowych? Przyciski radiowe zajmują sporo miejsca.

vBET
15-03-10, 20:59
Możesz po prostu wyłączyć flagi w formularzu rejestracyjnym i to będzie proste wybierz Lista. Nie jestem pewien, że rozwijanego menu jak w pasku nawigacyjnym mogą być wspierane w ramach formularza rejestracyjnego (prawdopodobnie tak).

Podejmiemy tę prośbę pod uwagę.

tavenger5
16-03-10, 04:20
Myślałam spadek formy menu, a nie jeden jak w navbar ...

vBET
17-03-10, 00:00
Tak:) I będziemy to sprawdzić:) Nie jest akceptowane jeszcze tylko dlatego, że nie jesteśmy pewni czy skryptów VB odpowiedzialny za menu rozwijanego w navbar może również pracować w innych miejscach.

Tak więc zbadamy to:) Prawdopodobnie ten wniosek zostanie zaakceptowany. Ostatecznie będziemy nad nim pracować:) Still - niski priorytet.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1