PDA

Zobraziť plnú verziu: V Možnosť vybrať si jazyk, v strhnúť o registrácii

tavenger5
15-03-10, 16:18
Pracujem na tom, aby moje registračnej stránke efektívnejšie. Bolo by možné mať možnosť jazykov roletového menu, alebo prepínačov? Prepínačov zaberajú značné množstvo miesta.

vBET
15-03-10, 20:59
Stačí len vypnúť vlajok v registračnom formulári, a potom to bude jednoduché vybrať zoznam. Nie som si istý, že roletové menu ako v navigačnej lišty možno podporiť v rámci registračného formulára (pravdepodobne áno).

Budeme mať túto žiadosť do úvahy.

tavenger5
16-03-10, 04:20
Myslel som, že forma drop down menu, skôr než ako na navigačnej lišty ...

vBET
17-03-10, 00:00
Áno:) A my sa pozrieť:) To nie je prijatý zatiaľ len preto, že si nie sme istí, sa vB skripty zodpovedné za rozbaľovacieho menu v navigačnej lišty je možné pracovať aj na iných miestach.

Tak sme sa preskúmať to:) S najväčšou pravdepodobnosťou táto žiadosť bude prijatá. Definitívne sme sa na tom pracovať:) Still - nízka priorita.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1