PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Skontrolujte prosím, či moje forum je ok?

Cuti Malaysia
01-06-11, 08:03
Ahoj .... boss

1) Skontrolujte môj blog, je to ok moje forum (cutimalaysia.my), patrične sa integrovať s vbtranslator Po inovácii na novú verziu?

2) My poskytovateľa hostingu sťažovať na mňa, mojej databázy zväčšovať potom, čo som používať plugin. Ako tento problém vyriešiť?

vBET
02-06-11, 15:29
Ahoj

1. Keď som žiadne fórum teraz vidím len prázdne komunikovať. Je to ako forum je uzavretý, ale bez správy ... Prosím, potvrďte, že fórum žije a zapnutý.
2. Samozrejme je to - teraz máte oveľa väčší obsah práve teraz. Každý preklad je do vyrovnávacej pamäte. Môžete vypnúť databázy, vyrovnávacej pamäte, ale to sa neodporúča. Vďaka vyrovnávacej pamäti vášho preklady sú oveľa, oveľa rýchlejšie.

Cuti Malaysia
03-06-11, 16:31
Hi boss
Skontrolujte prosím, či znovu moje forum

1) Je vbtranslator je úplne funkčne v mojom fóre s pochybnosti problém?

2) Je to moja forum po upgrade na novú verziu fungovať s inými plugin?

3) Aj miesto url takhle Forum hlavnú doménu ==> cutimalaysia.my / forum bez http:// je to ok? \\

4) Aké informácie musím miesto tu? Fórum Adresár ==>??

5) URL sledovanie mimo forum Directory. Áno, som. Je to správne?

P / S: Vďaka za ďalšie vysvetlenie.

vBET
03-06-11, 22:00
Fórum nefunguje v tomto momente:

Warning: require_once (/ home / maximus / public_html / vb_dir.php) [function.require]: failed to open stream: Žiadny takýto súbor alebo adresár v / home / maximus / public_html / content.php on line 2

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening vyžaduje '/ home / maximus / public_html / vb_dir.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / maximus / public_html / content.php on line 2
Toto nie je problém vBET - vynecháte požadovaný súbor vb_dir.php Prosím opraviť.

O vaše otázky:
1. Nemožno povedať, kedy fórum nefunguje. Ja si to overiť obvykle po zaviazať, že fórum je opäť v prevádzke
2. Nechceme podporovať aj ďalšie pluginy iba vBET. Nemôžem povedať, to ostatné si pluginy pracujú NPK: 1. Nepodporujeme ďalšie pluginy. 2. Neviem, čo ste nainštalovali. 3. Neviem, možno každý plugin. Ak nájdete nejaký problém týkajúci sa vBET prosím napíšte a pomôžeme Vám:)
3. Nemožno povedať, pretože vaše forum nefunguje. Používate sub-domén vo svojej forum?
4. Ja neviem, pretože fórum nefunguje. Ak používate adresára vo fóre Fórum URL potom si dal tú forum Directory. To je jasne popísané v opise parametrov.
5. Ja neviem, pretože fórum nefunguje. Chcete preložiť všetky stránky mimo fórum adresára? Ak áno, NIT by mal byť zapnutý, ak nie - vypnúť.

PS. Viem, že to nie je vysvetlenie, ste očakávali - ak uvidím práca Fórum nemôžem povedať podrobnosti. Dajte mi vedieť, kedy to bude funkčné.

Cuti Malaysia
04-06-11, 16:04
Haha ... sorry2. Robím odstraňovanie včera

Hi boss
Skontrolujte prosím, či znovu moje forum

1) Vidím len, že som niektoré jazykové pouľi na preklad pracujú, ale stal sa múdrym, keď kliknem na druhú kartu, rovnako ako domáce kartu pre príklad.
Pre celkovú Môj vbtranslator nepracuje správne. Ako vyriešiť tento veľký problém?

2) Áno. Používam cutimalaysia.my / forum na miesto môjho vBulletin fórum. A vabdvanced CMPSU ako domovskú stránku, cutimalaysia.

3) Pre pamäť vBET Cache (BETA). Ktorý je najlepší na & odporučil? Memcache? XCache? EAccelarator? APC?

P / S: Vďaka za ďalšie vysvetlenie.

vBET
04-06-11, 20:32
OK. Toto fórum je už funkčná, ale nie preklady. Ako vidím, preklady sú zlé odkazy / forum / je nastavený tam dvakrát ... Takže máte zlé nastavenie.

Myslím, že najjednoduchší spôsob, ako sa mi to PM prístupové údaje k FTP a správca CP. Potom som si to overiť na mieste.

1) Prosím, podrobnosti hodín prístup, budeme kontrolovať konfiguráciu.
2) Napriek tomu, že je niečo zle v konfigurácii, pretože preklad odkazy pod vlajkami sa delia - Double / forum /
3) Nechceme navrhnúť nejaké konkrétne riešenia - nebudeme robiť reklamu pre tých, ktorí vyrovnávacej technológie. Prosím, nájsť najlepšie riešenie pre vás. Majte na pamäti, že niektoré z týchto riešení je nielen ukladá, ale aj pre-kompilátory, čo je vaše PHP oveľa rýchlejšie - Pre podrobnosti prosím pozrite tieto technológie do svojich stránok a fór určené pre PHP

vBET
06-06-11, 01:42
Vďaka za prístupové údaje.

Problém s nefunkčné odkazy kvôli svojej zlej nastavenia. Pre adresár parameter Forum, nastaviť (bez medzier)

http:// / cutimalaysia. my / forum
Kde je to jasne popísané:

Ak váš forum nie je spojená s doménou, ale je to v nejakom adresári, ktorý je súčasťou URL, potom musíte nastaviť tu. Set s "/" na začiatku a bez '/' na konci, tj "/ forum"
Dokonca si tam jasným príkladom ... Takže prosím, súbor sa príslušné hodnoty - na fórum, to je / forum

Ďalej - prečo ste nastaviť ľubovoľnú hodnotu pre Forum hlavnú doménu? Používate sub-domén vo svojej forum? Ak áno - prosím, daj mi aspoň jeden príklad zo sub-domény, na forum. Ak nie, potom si prosím čistá hodnota pre tento parameter. To je jasne popísané:

Použite ho iba v prípade, že používate sub-domén v fóra.

I - ste nenastavili vBET vhodné pravidlá v htaccess v adresári fórum .. To je nutné, ak chcete používať SEO odkazy. Tu nájdete presný návod na to:

Tiež - ak fórum preklad bude už pracuje (najprv skontrolujte, že pred odchodom do ďalšej kroky), ktorú by ste mali urobiť ďalšie 2 veci:
1. Integrácia vBSEO, že má preložené odkazy (pozri readme.html v vBET balíček návod)
2. Nechajte prekladať stránky mimo forum Directory (vaše hlavné stránka je vonku, a pretože to nie je forum je potrebné špeciálne zapojenie) - tu nájdete návod, ako na to: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting / 413-faq-2.html # post1546

Krátko - ste sa potrebné kroky. Vezmite prosím na vedomie, že vám žiadne odpovede tu zadarmo - takže si môžete urobiť sami úplne zadarmo. Ak máte pocit, ešte to nie je vašej oblasti, môžete nám platí 30 dolárov za integráciu: http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php

Ak si chcete urobiť sami - všetky pokyny sú, prosím, len úhor presne dané pokyny. Tiež dajte nám prosím vedieť, keď skončíte a popísať výsledky.

vBET
09-06-11, 01:29
Aký je postup? Potrebujete ďalšie rady?

vBET
15-06-11, 16:31
Poslať SZ a e-mail - stále čakám na odpoveď. Vaše riešenie je už popísané - prosím ladom ty a dať odpoveď na výsledky.

vBET
28-06-11, 16:46
Stále máte konfiguráciu havaroval a sme stále nedostali žiadnu odpoveď od vás. Práve som poslať správu na fórum. Naozaj chceme, aby vám pomohol:)

vBET
11-07-11, 02:03
Ešte raz Vám zašleme správu fórum. Vykonané žiadne zmeny vôbec - vaše preklady sú stále zlomený. Naozaj chceme, aby vám pomohol:) - prosím kontaktujte nás.

vBET
06-08-11, 19:20
Funguje.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations