PDA

View Full Version: Atrisinātas Kopš jaunākās jauninājums vbet serveris ziòo pārmērīgi izmantot resursu vBET

Simon Lloyd
21-02-12, 14:35
Hi jo jaunināšanu uz jaunāko vbet vakarnakt serveris tagad ziņo resursu pārmērīgu izmantošanu vBET
Laiks: Otrdiena Feb 21 13: 02: 15 2012 + 0000
Konts: xxxxxx
Resurss: Izpildes laiks
Pārsniegts: 65324 > 1800 (sekundes)
Izpildāmo programmu: /usr/bin/php
Komandrinda: /usr/bin/php
/xxxx/XXXXXX/public_html/Forumz/vbenterprisetranslator_seo.php
PID: 28614
Nogalināti: Noi saņemu simtiem no tiem, var kāds strādāt optimizējot kodu, vai kaut ko??

r.dziadusz
23-02-12, 21:07
Mēs strādājam pie katra rea; optimalization ase

Simon Lloyd
24-02-12, 22:51
Es saprotu, ka, bet pēdējā release ir sliktāks par slodzi nekā iepriekšējā, ir nogalināšana mana servera!

r.dziadusz
25-02-12, 17:05
Mēs neveica darbības, kas maina atjauninājumus. Mēs tikai pievienot jaunu tulkošanas pakalpojumu sniedzējs, ar paša algorith

Arī ir tas, ko redzat, ir:

Tā nav vbenterprisetranslator_seo.php, kas pārņem visu resursu - tas ir viss jūsu forumā, jo katrā forumā pieprasījums tiek novirzīts trought vbenterprisetranslator_seo.php, kurā tikai nosaka dažus mainīgos vbseo.php un tiešām pieprasīto resursu. Iestatiet visu forums satiksme šo failu ar htaccess failu. Tā vispār ir problēmas ar šo failu nav - tas viss forums patēriņa. Vajadzības vairāk apraksts šajā jomā - Lūdzu atvērt jaunu tēmu par to, vai atrast jau esošo. Viens jautājums katram vienam pavedienam

Simon Lloyd
27-02-12, 18:16
Jūs varētu darīt iepriekšējā versija vbet pieejami man tāpēc var pazemināt, un redzēt, ja kravas izzūd pēc tam Lūdzu?

r.dziadusz
27-02-12, 19:07
PM sended, lūdzu, pārbaudiet iesūtni

Simon Lloyd
03-03-12, 08:43
Paldies!, kas instalēs vēlāk šodien un post atpakaļ rīt pēc skatīšanās servera statistika:)

Simon Lloyd
03-03-12, 08:45
Piedod, mana vieta ir vb3, es domāju, ka pakete, kas jums kopā ir vb4.

r.dziadusz
04-03-12, 21:49
Oh Atvainojiet man to vēlreiz

Simon Lloyd
20-03-12, 20:33
Labi, es didn't post atpakaļ uzreiz, kā es gribēju būt pārliecināts, bet iepriekšējās versijas nav iekraušana servera pusi tik daudz kā jaunāko versiju, jūs domājat, ka jaunākā versija, iespējams, meklē, lai redzētu, kāpēc? :)

tavenger5
21-03-12, 16:52
Tas izklausās tur ir vairāk aizkavēsies, jo vbet pieslēgšanās citu tulkošanas pakalpojumu sniedzējs, kas aizņem ilgāku laiku, no kura jāiegūst dati. Kad tas http savienojumu ir atvērta kreisajā (un dažreiz time out).

r.dziadusz
21-03-12, 19:22
Tas var coused ar "Apertium API", kas reizēm timeouting jo sniedzējs iekšēja kļūda vai jūs Rokfors mēģināja to pagriezt, un par to pārbaudīt vēlreiz

Simon Lloyd
03-04-12, 13:32
Nē, bet es pārbaudīt, paldies.

r.dziadusz
14-04-12, 16:47
Kā nav atbildes, es zīme šo pavedienu, atrisināt, ja jums ir vēl kādi jautājumi, lūdzu, krita brīvi aski es atveriet to

Simon Lloyd
14-05-12, 00:37
Es zinu, jūs atzīmējāt to atrisināt, bet es esmu spējusi iegūt jūsu vietnē, mēģinot vairākas reizes!
Jautājums, šķiet, ka vbet nav pareizi slēgšanas procesu un atstājot daudz no tās vaļā, Apache, tad asseses, cik daudz bērnu procesus, to vajadzības un rada viņiem gatavs drīz visi zvani uz vbenterprisetranslator_seo.php un visus procesus, kas to ir atstājot atvērtu slodzi uz servera, kas iet uz augšu.

Ir pārvietot serveri uz jaudīgāku serveri un kravas joprojām pastāv, jaunu hosts teikt, tāds pats kā vecais vienu "iegūt programmatūras nodrošinātājs, lai optimizētu vbenterprisetranslator_seo.php sever un visiem failiem, kas prasa"

Nevar saglabāt šo augšu, maksājot par tulkojumiem un tagad £ 200/month par servera tas ir nogalināt mani, kas man jādara, lai saņemtu vbet pareizi slēgt sarunas par procesiem?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1