View Full Version: Rezolvate Deoarece upgrade mai recente rapoartelor de server vbet excesiv utilizarea resurselor de către vbet
Simon Lloyd
21-02-12, 14:35
Bună deoarece actualizarea la cele mai recente vbet ultima noapte server este de raportare acum că utilizarea excesivă a resurselor de vbet
Timp: Tue Feb 21 13: 02: 15 2012 + 0000
Cont: xxxxxx
Resurse: Procedeu timp
Depășit: 65324 > 1800 (secunde)
Executabil: /usr/bin/php
Linie de comandă: /usr/bin/php
/xxxx/xxxxxx/public_html/forumz/vbenterprisetranslator_seo.php
PID-UL: 28614
Ucis: Noi sînt achiziþie sute de aceste, poate cineva de lucru pe optimizarea codul sau ceva????
r.dziadusz
23-02-12, 21:07
Suntem de lucru pe optimalization în fiecare rea; auxiliar
Simon Lloyd
24-02-12, 22:51
Înţeleg că dar ultima versiune este mai rău pentru încărcare decât cel precedent, acesta este uciderea serverul meu!
r.dziadusz
25-02-12, 17:05
Nu facem orice performanţă schimbarea actualizări. Vom adăuga doar noua traducere furnizor, cu algorith foarte aceeaşi
De asemenea, ceea ce vedeţi este:
Sa nu vbenterprisetranslator_seo.php care durează întreaga resurselor - este întreg forum, deoarece fiecare cerere forum merge păstrăv vbenterprisetranslator_seo.php numai seturi de câteva variabile pentru vbseo.php şi include resursa solicitată într-adevăr. Setaţi întreg de trafic de forum pentru acest fişier de fişierul .htaccess. Deci nu există nici o problemă cu acest fişier la toate - acest lucru este dvs. consumul de întregului forum. Dacă este necesară o descriere mai multe în acest domeniu - vă rugăm să deschideţi thread noi pentru aceasta sau găsi deja existente. O problemă pe un fir
Simon Lloyd
27-02-12, 18:16
Ar putea face versiunea anterioară de vbet disponibile pentru mine aşa că poate downgrade şi a vedea dacă sarcina dispare atunci vă rugăm să?
r.dziadusz
27-02-12, 19:07
PM trimise vă rugăm să verificaţi inbox
Simon Lloyd
03-03-12, 08:43
Vă mulţumim!, va instala care mai târziu astăzi şi post spate mâine după vizualizarea sever stats:)
Simon Lloyd
03-03-12, 08:45
Ne pare rău, site-ul meu este vb3, cred că pachetul aţi furnizat este pentru vb4.
r.dziadusz
04-03-12, 21:49
Oh ne pare rau am face-o din nou
Simon Lloyd
20-03-12, 20:33
OK, i nu post spate imediat cum am vrut să vă asiguraţi, dar versiunea anterioară nu este de încărcare server jumătate la fel de mult ca cea mai recentă versiune, crezi că cea mai recentă versiune poate fi necesară căutarea la pentru a vedea ce? :)
Se pare că există mai mult de o întârziere deoarece vbet este trecerea la un alt furnizor de traducere, care durează mai mult pentru a obţine date de la. Cînd it does acest conexiuni http sunt stânga deschisă (şi, uneori, timp).
r.dziadusz
21-03-12, 19:22
Acesta poate fi coused de "Apertium API", care uneori timeouting becouse de furnizor de eroare internă, ați încercat să nap it de și decât a face check it din nou
Simon Lloyd
03-04-12, 13:32
Dar nu am va verifica, Multumesc.
r.dziadusz
14-04-12, 16:47
Deoarece nu există nici un răspuns am va marca acest thread rezolvată, dacă mai aveţi întrebări, vă rugăm să a scăzut de liber să aski I va redeschide
Simon Lloyd
14-05-12, 00:37
Ştiu că aţi marcat acest rezolvate, dar am fost în imposibilitatea de a obţine pe site-ul dumneavoastră atunci când încercarea de câteva ori!
Problema pare să fie că vbet nu este procesele de închidere corespunzător şi lăsând o mulţime de le deschise, Apache apoi asseses cât de multe procese de copil acesta are nevoie şi le creează gata destul de repede din cauza toate apelurile la vbenterprisetranslator_seo.php şi toate procesele acesta este de a lăsa deschis sarcina pe serverul de merge în sus.
Am mutat server la un server mai puternic şi sarcina încă există, gazdele noi la fel ca vechi spun un "get furnizorul de software pentru optimizarea vbenterprisetranslator_seo.php pentru sever şi orice fişiere care se numeşte"
I nu ţineţi acest lucru, plata pentru traduceri şi acum £ 200/lună pentru serverul de acesta este uciderea mine, ceea ce trebuie să fac pentru a obţine vbet de închidere it's apeluri pe procesele corect?
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):