PDA

View Full Version: Lai izskaidrotu Jābūt iespēja lietotājam atslēgt skatīšanās automātiskiem tulkojumiem

garyopa
26-12-10, 00:07
Nosaukums ir pietiekami skaidra.

Es palaist ļoti liels forums, un man ir daudz lietotāju, kas var izlasīt vairākus langs. ar nav problēmas, viņi vēlas, lai varētu redzēt oriģinālo tekstu bez tulkojuma, un kam nav nospiestu pogu uz tā.

Tas ir galvenokārt par tām attiecībā uz PM, nav īsti pavedieni sevi.

Bet diemžēl jūs varat tikai kontrolē šo starpniecību visā kuģa, tas būtu jauki, ja lietotājs var pats izlemt, izmantojot lietotāja vadības panelī, par to, kā tā vēlas redzēt viņa PM redzams, utt

vBET
29-12-10, 14:14
Vai jūs domājat, ka tas būtu tikai on / off katram lietotājam, vai norādiet, kurās valodās nedrīkst automātiski tulkota?

Arī tad, ja globāls risinājums ir OK, tad to var izdarīt, rediģējot veidni, lai sākotnējais teksts būtu redzama bez noklikšķinot.

garyopa
29-12-10, 19:12
Vai jūs domājat, ka tas būtu tikai on / off katram lietotājam, vai norādiet, kurās valodās nedrīkst automātiski tulkota?

Arī tad, ja globāls risinājums ir OK, tad to var izdarīt, rediģējot veidni, lai sākotnējais teksts būtu redzama bez noklikšķinot.

Es nedomāju, ka globāls risinājums būtu OK.

Bet lietotājam ir jābūt iespējai kontrolēt, ja viņš vēlas redzēt automātiskiem tulkojumiem vai ne.

Es domāju, ka uz un off ir labi, nevis katram lang. (Ka tik sarežģīta, lai mani)

Bet, pieejamas iestatījumu Lietotāja kontroles panelis savā profilā.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations