Teljes verzió megtekintése: Megoldott fehér oldal fordítása során rss feed
kapok egy üres lapot, amikor megtekinteni a fordítás RSS, minden ötletet, hogy miért?
köszönöm.
Melyik RSS te tesztelés - küldje a teljes URL-t. Nem ez történik az eredeti RSS is, vagy csak a fordítás egy?
Csak fordítás RSS, normál RSS rendben van, akkor a fórum URL-t, ki lehet próbálni ott.
OK - Látom a fórumon. Sajnos nem vagyunk képesek reprodukálni azt fórumunkban.
Ez lenne a legjobb, ha elérjük a fórum és ellenőrizze, hogy - lehet még teszt példány / másolás - akkor csak azt kell viselkedni hasonló módon. Nélkül reprodukálja a problémát nem tudjuk dolgozni rajta. Legyen szíves PM nekem hozzáférési adatait a Admin CP és FTP? Mint írtam, hogy lehet valami teszt például - Én csak meg kell viselkedését nem a tartalmat. Vagy legalábbis van valami hiba naplóit a RSS? ...
Mint láthatod itt a fórumon (http://www.forum.simple-nlp.pl/) RSS működnek jól. A teszt fórumokon is. Ebben a pillanatban te vagy az egyetlen, aki a problémát, és a forum az egyetlen hely, ahol ellenőrizni tudja.
Én vagyok az egyetlen admin én fórumon, kérlek add nekem utasítást hibaelhárítás.
Attól tartok, hogy túl bonyolult és megkívánja - meg kell találnunk okozta a problémát. Azt tudja, hogy lehetővé teszi a gyors javítás utasítást, ha tudnám, mi történik ott, és képes reprodukálni, hogy az én oldalamon. Anélkül, hogy tudnánk hol van a hiba egyszerűen fogalma sincs arról, hogyan, mit és ne javítsd meg (ez lehet konfliktus által okozott valami más mod, rossz konfigurációs ...). Lehetősége nélkül ezt ismételnie nem tudjuk, nem mi változik javítja a problémát. És te vagy az egyetlen, aki még a kérdést. Ezért az lenne a legjobb, ha van - még a teszt fórum. Mint már írtam Nekem nem kell a forum tartalmát Csak szüksége van rá viselkedését. Megértem, hogy nem akarja megosztani a hozzáférést a valós fórum. Van tesztet olyan esetben, amikor ugyanez történik?
Ebben a pillanatban a legegyszerűbb utasításokat, kérjük megnyitni a fájlt / includes / vbenterprisetranslator_functions_external.php, és meghatározza, hogy hol kódot megáll értékelésére azáltal, hogy echo "TEST 1" (és változó számú minden echo) közötti kód sorokat. Ha tudod, mi a bináris keresés, akkor használja ezt algoritmust. Értékelés kezdődik funkció vbet_translateExternal.
Ha úgy gondolja, hogy meg tudja-e meghatározni, hol a probléma, akkor meg tudjuk csinálni így, de ez sokkal több időre - különösen az Ön oldalán, ami nem szükséges, mert akkor a támogatást. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy nem akarjuk, hogy teljes mértékben támogatja, így próbáljuk csinálni az utat.
Az első egy másik kérdés Számítógép Juice - Site Spy (http://www.computer-juice.com/forums/pt/vaispy.php)
Úgy tűnik, a szkript nem kap a css file megfelelő, és keresi a rossz helyen a képek ...
- Megpróbálom, amit mondtál, az más kérdés.
Attól tartok, hogy túl bonyolult és megkívánja - meg kell találnunk okozta a problémát. Azt tudja, hogy lehetővé teszi a gyors javítás utasítást, ha tudnám, mi történik ott, és képes reprodukálni, hogy az én oldalamon. Anélkül, hogy tudnánk hol van a hiba egyszerűen fogalma sincs arról, hogyan, mit és ne javítsd meg (ez lehet konfliktus által okozott valami más mod, rossz konfigurációs ...). Lehetősége nélkül ezt ismételnie nem tudjuk, nem mi változik javítja a problémát. És te vagy az egyetlen, aki még a kérdést. Ezért az lenne a legjobb, ha van - még a teszt fórum. Mint már írtam Nekem nem kell a forum tartalmát Csak szüksége van rá viselkedését. Megértem, hogy nem akarja megosztani a hozzáférést a valós fórum. Van tesztet olyan esetben, amikor ugyanez történik?
Ebben a pillanatban a legegyszerűbb utasításokat, kérjük megnyitni a fájlt / includes / vbenterprisetranslator_functions_external.php, és meghatározza, hogy hol kódot megáll értékelésére azáltal, hogy echo "TEST 1" (és változó számú minden echo) közötti kód sorokat. Ha tudod, mi a bináris keresés, akkor használja ezt algoritmust. Értékelés kezdődik funkció vbet_translateExternal.
Ha úgy gondolja, hogy meg tudja-e meghatározni, hol a probléma, akkor meg tudjuk csinálni így, de ez sokkal több időre - különösen az Ön oldalán, ami nem szükséges, mert akkor a támogatást. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy nem akarjuk, hogy teljes mértékben támogatja, így próbáljuk csinálni az utat.
Az azt mondta nekem, mintha értékelési probléma akkor órákat hozzá echo "TEST 1" alatt, minden egyes sort a fájlban ... Tényleg?
Nem - Soha nem írtam ilyet. Fogalmam sincs, miért is gondolj, hogy ...
Azok, ahol tippeket az Ön számára, mert azok, ahol legkönnyebben leírni. 1. - hiányzik az a pont, bináris keresés. 2. - mi módon lehet ezt anélkül, hogy output változó, és tudjuk, hogy ezt gyorsan, mert tudjuk, hogy a kódot, és rengeteg tapasztalattal találnak hibákat, vagy ütközik más plugins.
Egyébként - a kérdésére nem ad semmilyen lépéssel közelebb a megoldáshoz. Kínálunk Önnek teljes mértékben támogatja. Azt el tudja fogadni, amit fizetett, vagy elutasíthatja azt. Mi lesz megtiszteltetés Önt döntést, és próbálja segíteni akkor is, ha megtagadják a támogatást. Mégis kérem összpontosítson kérdés - szeretne próbálja csinálni magadnak, akkor kérjük, parlagon a tippeket. Azt akarják, hogy biztonságos az idejét, kérjük ossza meg velünk be Felhívjuk figyelmét, hogy minden szándék van, hogy segítsen.
Jobb, és pont én vagyok így, hogy én is kövesse az utasításokat, ezért, kérjük, adja meg utasításokat.
Nem akarom, hogy az Ön hozzáférés nincs online hírnevét, az egyetlen ember i hozzáférést biztosít a fórumok engem, vBulletin, és vbseo, mert lehet bízni bennük.
Ön új számomra, így én inkább, hogy utasításokat, nem teljes mértékben támogatja.
Köszönöm.
Ez a döntés, és mi tiszteletben még akkor is teszi a dolgokat sokkal bonyolultabb:) Ne feledje, hogy mindig is csak, hogy másolatot fórum és adnak hozzáférést a teszt például nem igazi fórum.
Kérjük, parlagon utasításokat, amelyek már adott neked. Nem kell beállítani echo minden sor után - megtalálni, hogyan bináris keresés működik. Egy kis elején, néhány végén néhány közepén. Ellenőrizze, amelyek mutatják, amely nem hozott pár között utolsó és az egyetlen, amely nem jelenik meg, és így tovább. Így határozza meg, ahol a kódot szünetek. Egy másik tippek - használata URL rss2 és állítsa visszhangokat a funkciók rss2 (sok kód nem használt egyáltalán). Ahogy már írtam neked - tudjuk meg kódot, és tudja, hogyan és hol kell keresni hatékony. Mert lehet egyszerűbb, ha csak meg előfordulásának rss2 a kódot. Kérjük elejétől indul (nézz tanácsok előtt) - lehet valami, mielőtt értékelést megy rss2 egyedi kódot.
Előtt is az összes, hogy ellenőrizze, van-e más beépülő dolgozik horog external_complete, és tiltsa le ideiglenesen, hogy ellenőrizze nem egy részét okoz konfliktust.
Kérjük, ossza meg velünk az Ön eredményeit.
Én most úgy működik, úgy tűnik, volt egy plugin letiltotta a hibát.
De a lefordított hírcsatornák nem érvényesíti, sok hiba.
Takarmány Validator Eredmények: http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2
És te itt rossz;
Takarmány Validator Eredmények: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/zh-CN/external.php?type=RSS2
Ahogy én látom ezek érvényesek és néhány tanácsot is javítani.
Felhívjuk figyelmét, hogy a mi RSS rendben van. 1. kérdés a tartalmat, amely arról, hogy mi a poszt nem a mi oldalunkon. 2. arról szól, hogyan vBulletin generál RSS csatorna - csak vegye figyelembe, hogy fülkében történik nem fordították RSS csatornára, ha vBET nem csinál semmit.
Az Ön esetében valóban úgy tűnik, hogy egy kérdés. Úgy néz ki, mint a rossz fejléce küldeni. Megyek kódot most keresni kérdés - kell lehetővé teszi a gyors javítást egy ideje:)
Saját takarmány kérdést kódolás, speciális karakterek és 500 szerver hiba kódja.
A takarmány is ad 500 szerver hiba, ami rossz.
Ez a takarmány nem érvényesíti.
Server vissza HTTP Error 500: Internal Server Error
Köszönjük találni ezt a hibát:) A megoldás - lásd a tűzoltás alatt - ez szerepelni fog a következő kiadásba.
Gyors javítás:
1. Keresse bővítmény neve "Translate RSS" és megy a szerkesztéshez.
2. Keresse meg ott:
vbet_external_complete(&$output);
3. Csere szerint:
vbet_external_complete(&$output, &$headers);
4. Változtatások mentése
5. Szerkesztése file / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
6. Keresse meg ott:
function vbet_external_complete(&$output) {
7. Csere szerint:
function vbet_external_complete(&$output, &$headers) {
8. Feltöltés változott pfúj a szerverhez.
Kérjük, ossza meg velünk tette megoldani a RSS kérdéseket. Ez a megoldás volt, teszteltük a teszt fórumok és megoldja kódolás kérdése.
Ugyanaz.
http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2
Takarmány Validator Eredmények: http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2
Szintén a takarmány is adnak 500 error;
Normál vBulletin rss nem;
Keres most a tárolt tartalmat (RSS cache kezeli vBulletin).
Megnéztem az RSS a / ar / és ez jó. zh-CN rendben lesz miután lejár cache:) Kérjük, csak nézd meg a valami, ami nem volt tárolt előtt (például arab fordítás), és tudassa velünk az eredményeket.
Emellett, egy másik hiba, az az RSS is, ha megnézi a hitelesítési lapozzunk lefelé, a linkek mutatnak, hogy az angol lapok, nem az új nyelv oldalakat, így az oldal RSS még csak nem is összeköti jobbra menet!
Emellett, egy másik hiba, az az RSS is, ha megnézi a hitelesítési lapozzunk lefelé, a linkek mutatnak, hogy az angol lapok, nem az új nyelv oldalakat, így az oldal RSS még csak nem is összeköti jobbra menet!
Ahogy én látom a RSS csatorna az arab, hogy minden rendben van. Talán hiányzik valami. Kérjük, küldje el a pontos RSS csatorna URL-címét a fórum, ahol a probléma létezik, és a pontos URL-t, ami rossz ezen a csatornán.
Ok, de még mindig 500 hiba, google bot nem fog, mint 500 hibát fejléc!
Szintén a linkek ebben a formátumban.
***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? T = 28848 & goto = newpost
Nem kellene őket seo'd URL-eket?
Ok, de még mindig 500 hiba, google bot nem fog, mint 500 hibát fejléc!
Szintén a linkek ebben a formátumban.
***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? T = 28848 & goto = newpost
Nem kellene őket seo'd URL-eket?
500 header - ebben a pillanatban nem tudom, miért validator azt állítja, mintegy 500 error - azonos URL-böngésző ad megfelelő tartalommal. Továbbá úgy tűnik, csak néhány fordítások a többi nem. Lehet, hogy valami cache - fogjuk vissza után cache lejár, és ellenőrizze, nem is valamilyen létező probléma, vagy csak tárolt történelem.
Mintegy linkek - igen ezeket kell seo'd URL-eket. Kérjük, mondja, mi az érték a "Fórum könyvtár" beállítás.
Kell cache probléma, minden új fordítás RSS ma már 100%-ban rendben van, köszönöm.
Ok, így probléma hírcsatornák fordítás előtt ezt a javítást még hibák és a rossz nem seo URL-eket.
Hogyan töröljük a régi hírcsatornák cache, így az új takarmány hibajavítások működhet.
Köszönöm.
Meg kell automatikusan megtörténik - RSS cache idő mérése percekben, nem napokban ... Nem tudom, hogy nem /, ahol vBulletin lehetővé teszi, hogy tiszta RSS gyorsítótárat manuálisan is. Yoou próbálja beállítani, hogy kis értékű (pl. 1 perc), ha így tesztek, és utána vissza az előző egyet.
Mint írtam Nem szabad cache olyan sokáig. Kérjük, győződjön meg róla, hogy mit keres a tényleges csatornás kimenetet nem gyorsítótárazott az Ön oldalán (mint a böngésző cache). Kérem, adja meg URL-t, amely RSS még mindig nem kifogástalan - fogom ellenőrizni, hogy az én oldalamon. Ha szükség lesz fogjuk keresni bug, de először ellenőrizze, nem is igazán létezik.
Továbbá kérjük, küldje el nekünk a 2 első szabályokat vBET és ellenőrizze, hogy beállította a forum könyvtár / fórumok vBET konfiguráció.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):