Teljes verzió megtekintése: Megoldott A telepítés után kaptam üres oldal
beaconsfield
02-10-10, 16:31
Én figyelmesen olvassa el, és követte az utasításokat, de a telepítés után kaptam üres oldal. Valami nincs rendben, de nem tudom.
Én vbseo integráció először. Feltöltött fájlok és a telepített plugin. Most már nem érhető el az összes oldalt, még az én admincp.
Én átszervezni a vbseo fájlokat, és törli az összes feltöltött vBET fájlokat. Nem tudtam eltávolítani a vBET plugin a admincp. Látom vBET adatbázis fájlokat a Plesk panelen.
Mit tehetek most? Szükségem van a sürgős segítséget.
beaconsfield
02-10-10, 20:25
Én tiltva az összes bővítményt horog először. Töröltem vBET adatbázis fájlokat, mert nem tudtam törölni szokásos módon (uninstall a admincp) Eltávolítottam vbseo plugint, és újratelepíti azt. Saját fórumot tűnik ok most.
Még mindig van lehetőség vBET én admin vezérlőpulton.
Biztos vagyok benne, azt követi az összes utasítást, mint amilyennek lennie kellene. (Lehet tévedek)
Azt hiszem, cpu, vagy hiányzó fájlokat (curv, valami ilyesmi) az én szerver.
Azt hiszem, nincs technikai támogatást. Késő támogatás képtelenség.
beaconsfield
02-10-10, 21:37
Megkérdeztem a szerver cucc. A kiszolgáló már CURL és iconv. Mi volt a probléma?
Időközben használom egyéni vBulletin stílusban. Lehet, hogy ez a probléma?
Rajta vagyok most. Én teljes mértékben választ egy perc alatt.
Egyéni sablon nem lehet probléma. Szintén újratelepítése vBSEO szükségtelen volt. Ha ilyen dolog történik közben következő vBET telepítés kérjük csak felülírni megváltozott vBSEO fájlokat az eredeti tartalom (a vBSEO csomag).
Nem tudom megmondani pontosan mi volt a baj. Lehet, hogy tévedek vBSEO integráció vagy valami más.
Kérjük, hogy újra a telepítést. Ezúttal hogyan viselkedik fórum minden lépés után (így tudni fogja, mi a probléma vBET vagy vBSEO integráció). Ha ez nem sikerül egy lépéssel - nem megy el következő alkalommal. Tehát:
1. Made vBET telepítés és konfiguráció szükséges (nem állítja SEO linkeket még nem változnak más lehetőségek - csak meg a szükséges dolgokat). Ellenőrizze, nem fórum működik. Ellenőrizze, nem fordítás működik. Ha a fórum nem működik - disable vBET és tudassa velünk. Ha Admin CP nem működik túl - disable horog globálisan, akkor tiltsa le vBET, és lehetővé teszik horgok világszerte. Is tudassa velünk.
2. Állítsa SEO kapcsolatok opciót, és adjunk hozzá vBET. Htaccess szabályokat. Ellenőrizze, nem fórum és fordítások dolgozik.
3. Made vBSEO integráció. Ellenőrizze, nem fórum és fordítások dolgozik.
4. Változás vBET opciók, mint szeretne (lehet, hogy probléma néhány konkrét konfiguráció). Ellenőrizze, nem fórum és fordítások dolgozik.
Mint írtam, ebben a pillanatban nem tudom megmondani mi volt a baj. De ha parlagon az utasításokat, és mondd el, ha eltörik képesek leszünk segíteni többet. Is - ha némi rossz integráció (SEO linkeket vagy vBSEO - így a lépéseket 2 vagy 3), és most lesz kész van, akkor a probléma megoldódott. Szükségünk van több visszajelzést van:)
Továbbá kérjük, olvassa el ezt: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post8
beaconsfield
03-10-10, 08:27
Én megyek, lépésről lépésre, ahogy mondta nekem.
Én használni vbseo 3.5.2. Az integráció során a vbseo:
vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php
Keresés:
$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);
Cserélje ki ezt a kódot:
$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL);
Ha cserélni ezt a kódot kaptam üres oldal. Én háromszor mindenki egyforma. Várom a választ.
Ha jól értem akkor át 2. lépés, így a megfelelő változásokat. Htaccess fájlt. Kérjük, adja meg teljes tartalmát. Htaccess fájl - talán használt hibás szabályok (a fórumok nélkül vBSEO), vagy ezek a rossz helyen - ellenőrizni fogjuk azt. Ha ezek rendben vannak. Azt fogja kérni a hozzáférési adatait, hogy ellenőrizze, és kizárólag az Ön számára a helyet.
Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy nem ellenőrizte vBET a vBSEO 3.5.2 még. Mi telepíti azt a teszt például holnap és ellenőrizze a kérdésekre. Tehát, ha lesz valami közös adunk megoldást anélkül, hogy hozzáférési adatait. Ha a mi oldalunkon fog működni - mi kérni fogja a hozzáférési adatokat.
beaconsfield
03-10-10, 17:41
Először kezdtem integrációja vbseo szerint a kézikönyvet. Én vagyok a harmadik lépés az integráció.
"Megjegyzés: ha a vBSEO látogasson el vBSEO integráció részben először. Különben feltöltés után vBET fájlokat, akkor nem fogja tudni használni a fórumot (még Admin CP), amíg nem készül vBSEO Integraiton."
Én nem változott meg. Htaccess fájl
# Megjegyzés a következő sort (add "#" az elején)
# Letiltása mod_rewrite funkciót.
# Figyelem: még mindig le kell tiltani a hack-ben
# A vBSEO központ megállítani url átírja.
RewriteEngine On
# Egyes szerverek igényli Rewritebase irányelvet kell
# Engedélyezve (távolítsa el '# "az elején, hogy aktiválja)
# Figyelem: ha engedélyezve van, meg kell adni az elérési utat
# A root BB mappát (vagyis RewriteBase / fórumok /)
# RewriteBase /
# RewriteCond% {} HTTP_HOST! ^ Www \\. Tartomany \\. Com
# RewriteRule (.*) http://www.mydomain.com/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\. (Xml | txt) (\\. Gz)?) $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php? Sitemap = $ 1 [L]
RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME! / (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | képek) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
Tehát ez a probléma. Sajnos - nem kicsi, de a telepítési utasításokat. Mi változott az integráció, így ez, ha nem megfelelő módon többé. Mi lesz a helyes, hogy a mi readme fájlban (amit ki azt vBET4.x readme, de elfelejtette, hogy távolítsa el vBET3.x) - sajnálom baj.
Mégis - adtam meg a pontos utasításokat, mit kell csinálni, és nem parlagon. Nem fogunk tudni segíteni, ha nem használja a segítségünkre. Kérjük, csak parlagon pontosan utasításokat adtam meg, majd ha lesz még olyan kérdést írni róla. Tehát visszavonás 3. lépés, és nem 1. és 2. lépésben először. Írtam nagyon világosan, hogy mehet következőre CSAK ellenőrzése után működik a tényleges egyet:
Ezúttal hogyan viselkedik fórum minden lépés után (így tudni fogja, mi a probléma vBET vagy vBSEO integráció). Ha ez nem sikerül egy lépéssel - nem megy el következő alkalommal.
beaconsfield
03-10-10, 17:57
Én az 1. lépést, és a 2. lépést az integráció. Én vagyok a következő a read me utasítást.
Kérjük, változtassa olvassa nekem fájlt. Várni fogok rá.
Readme a bug, amit majd a helyes (holnap korrigálni kell a szerveren). Én adtam neked megfelelő utasításokat:
2. lépés azt mondja, hogy bekapcsolja SEO kapcsolatok és tett. Htaccess változásokat. Ön nem tette meg a 2. lépést, mert nincs meg szabályokat a. Htaccess
Ön kért segítséget, és adtunk a pontos utasításokat, mit kell tennie. Utasítások figyelmen kívül hagyta és a telepítés tette még egyszer szerint valami mást, amit adtam neked, mint választ a bajt. Kérjük, amit kérünk, hogy. Ha megteszi rossz eljárás százszor akkor nem százszor. Igen - volt a hiba readme. És mi adta meg korrigálni eljárás. Kérjük, használja ezt:)
Csak a szükséges változtatásokat readme, hogy távolítsa el ezt a szöveget, ami nem igaz már:
Megjegyzés: Ha használja vBSEO látogasson el vBSEO integráció részben először.
Ellenkező esetben feltöltés után vBET fájlokat, akkor nem fogja tudni használni a fórumot (még Admin CP), amíg nem készül vBSEO Integraiton.
Nem tudok tenni ez a változás most, mert a hálózati voltak vagyok a blokkolt portok, és én nem jut el az FTP szerverre most. Csak kérlek parlagon utasítást adott postai úton vagy úgy tenni, mintha idézett szöveg nem létezik a mi readme:)
beaconsfield
03-10-10, 18:06
Világos most már. Bíztam a read me file úgyhogy követte.;) Fogom újratelepíteni, holnap az Ön alábbi üzenetet.
Egyéni sablon nem lehet probléma. Szintén újratelepítése vBSEO szükségtelen volt. Ha ilyen dolog történik közben következő vBET telepítés kérjük csak felülírni megváltozott vBSEO fájlokat az eredeti tartalom (a vBSEO csomag).
Nem tudom megmondani pontosan mi volt a baj. Lehet, hogy tévedek vBSEO integráció vagy valami más.
Kérjük, hogy újra a telepítést. Ezúttal hogyan viselkedik fórum minden lépés után (így tudni fogja, mi a probléma vBET vagy vBSEO integráció). Ha ez nem sikerül egy lépéssel - nem megy el következő alkalommal. Tehát:
1. Made vBET telepítés és konfiguráció szükséges (nem állítja SEO linkeket még nem változnak más lehetőségek - csak meg a szükséges dolgokat). Ellenőrizze, nem fórum működik. Ellenőrizze, nem fordítás működik. Ha a fórum nem működik - disable vBET és tudassa velünk. Ha Admin CP nem működik túl - disable horog globálisan, akkor tiltsa le vBET, és lehetővé teszik horgok világszerte. Is tudassa velünk.
2. Állítsa SEO kapcsolatok opciót, és adjunk hozzá vBET. Htaccess szabályokat. Ellenőrizze, nem fórum és fordítások dolgozik.
3. Made vBSEO integráció. Ellenőrizze, nem fórum és fordítások dolgozik.
4. Változás vBET opciók, mint szeretne (lehet, hogy probléma néhány konkrét konfiguráció). Ellenőrizze, nem fórum és fordítások dolgozik.
Mint írtam, ebben a pillanatban nem tudom megmondani mi volt a baj. De ha parlagon az utasításokat, és mondd el, ha eltörik képesek leszünk segíteni többet. Is - ha némi rossz integráció (SEO linkeket vagy vBSEO - így a lépéseket 2 vagy 3), és most lesz kész van, akkor a probléma megoldódott. Szükségünk van több visszajelzést van:)
Továbbá kérjük, olvassa el ezt: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post8
Csak visszavonása vBSEO kép változik:)
beaconsfield
03-10-10, 18:11
Megcsináltam. Köszönöm.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):