КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Коди мов показує!

Taurus
18-08-10, 16:28
Будь ласка, див додаток. Людина, оскільки збирається 3.3.6, він був безлад!

http://i35.tinypic.com/244e7gn.png

kamilkurczak
18-08-10, 19:33
ок, які повинні бути виправлені глобально розбору - на вашому форумі це не працює.
Я не можу відтворити це питання на мій тестовий форум (ви можете бачити його на цій головній форуму) тому, будь ласка, PM мені AdminCP і FTP деталі, і я буду це виправити (і ваше перше запитання з попереднього поста теж (якщо ви можете 'т відтворити її на нашому головному форумі)).
Спасибі

kamilkurczak
19-08-10, 09:10
Я була на вашому fourum:

Чи можете ви пояснити це краще? Ви можете вставляти URL на сайт з цим питанням, чи можете ви описати, як відтворити цю проблему?
Я повинен увійти чи ні?

Якщо це питання onmain сайт - будь ласка, опишіть частина цього сайту з питанням. спасибі

kamilkurczak
19-08-10, 09:18
добре, я знайшов його.
Це тільки на основному сайті в "останні повідомлення" частина?

kamilkurczak
19-08-10, 10:34
Я була на вашому форумі, я зробив тест-нить польською, я перезавантаження Вашого сайту на головну сторінку, і я не можу бачити langtitle = пл.
Отже, як же я можу зробити цього питання?
Edit: я змінив мою анкету мову з англійської на польську - тепер у мене є це!

Taurus
19-08-10, 12:12
Будь-яке рішення з цього приводу?

kamilkurczak
19-08-10, 18:10
Я працюю над цим. будь ласка, будьте терплячими, тому Міхал повідомлення і в мене є багато роботи. Дякуємо за терпіння.

Taurus
20-08-10, 06:39
Я справді намагаюся бути пацієнтом тут, але мій форум виглядає жахливо, і я починаю втрачати членів через ці білих сторінок я згадую в іншому потоці і тут.

Taurus
20-08-10, 19:08
Я відповів на ваші вечори, і нічого.

Зараз я дійсно отримую розчарування, тому що мова назви ще показує на моїй домашній сторінці, і ніхто з інших помилок була виправлена. Не могли б ви закінчити це зараз, а не просто берете і з мого форуму.

Я отримую незліченну прем'єр-міністра з членів моєї люті тепер про цих білих сторінок вони продовжують отримувати при відповіді також.

kamilkurczak
20-08-10, 19:31
Вибачте за це.

Як бачите, іноді вона працювала добре, але коли хтось відповісти - [langtitle] ще раз. VB ще кеш сайта, і важко для мене працювати.
Ми будемо працювати всі вихідні з цього питання, і вона буде виправлена.

Вибачте ще раз.

vBET
22-08-10, 21:58
Я працюю над цим питанням прямо зараз. Схоже, що якась помилка форуму. На вашому форумі парсер розбирає правильно тільки перші langtitle і після цього протягом ще parsings просто повертає той же самий текст, який повинен бути розібраний - без виклику відповідної функції, які повинні аналізувати текст. Точно так само як вона не визнає langtitle BBCode більше - і це використовується той самий об'єкт парсера для розбору наступного текстів. Я посилаю вас журнали подробиці в личку. Це може бути також якийсь конфлікт. Я досі шукають там, і ви будете поінформовані, якщо я знайду що-небудь інше.

vBET
22-08-10, 22:27
У мене є рішення для Вас тут. Будь ласка, зверніть увагу, що це не будуть опубліковані в наступному випуску, тому що вона виглядає ваше питання не vBET але, але якась помилка VBulletin, або інтеграції питання. Це питання має не Можливе використання ж парсер кілька разів. Таким рішенням є створення нового аналізатора для кожного langtitle розбору. Це дозволить знизити продуктивність (незначний вплив), так як більше об'єктів буде використовуватися. Інструкції нижче.

Будь ласка, зверніть увагу, що якщо ви не будете звертатися з цим на рівні VBulletin вам доведеться зробив цей крок після кожного оновлення vBET. Ми не будемо публікувати код зі зниженою продуктивністю в наступний реліз, коли він не пов'язаний з vBET помилка. Ви можете спробувати знайти конфлікту відключити інші плагіни - Я не буду робити це на форумі, бо є дуже багато інших плагінів, і я просто не хочу, щоб завдати шкоди вашому форумі. Таким чином, ви повинні шукати собі конфлікт. Якщо не знайшли, то ви можете запитати VB команді за допомогу в цій помилці - в цьому випадку ми можемо допомогти вам описати проблему, але ви повинні написати його, бо VB команда може знадобитися, щоб побачити деталі на вашому форумі.

Щоб вирішити цю проблему (в даний час вже на вашому форумі):
1. Редагувати / входить / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
2. Знайти функцію vbet_parseTitleMultiple
3. Знайти і коментарі в цій функції:

$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
4. Знайти і коментарі в цій функції:

unset($parser);
5. Знайти в цій функції:

$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
6. Замінити на:

$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
unset($parser);

Це змінить працює над самий об'єкт парсера і створить нові по одному для кожного синтаксичного аналізу. Як я вже писав це буде зменшуватися з невеликого впливу на ефективність. Також воно не повинно бути необхідності - те ж синтаксичний аналізатор повинен мати можливість бути використаний повторно. Ось як це працює на наших форумах і на інших наших форумах клієнти теж. Враховуючи це, а журнали результати - ми вважаємо, що це помилка VBulletin чи конфлікт з деякими іншими мод.

Якщо вам потрібна консультація з цією проблемою - будь ласка, просто запитайте. Я впевнений, що рішення, що потребують внесення змін для кожного оновлення не велика, але помилка не на нашому боці. Не по нашим фактичним знанням про цю проблему.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1