Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Kódy jazyka Zobrazeno!
Viz příloha. Muž, protože bude 3.3.6, bylo bordel!
http://i35.tinypic.com/244e7gn.png
kamilkurczak
18-08-10, 19:33
OK, to by mělo být stanovena globálně analýzy - na forum to není práce.
Nemohu reprodukovat tento problém na své zkušební forum (můžete vidět na této hlavní forum), tak prosím PM mě admincp a FTP detaily, a já se ho opravit (a první vydání z předchozím příspěvku taky (pokud můžete "t reprodukovat na naše hlavní forum)).
Díky
kamilkurczak
19-08-10, 09:10
Byl jsem na fourum:
Můžete mi to vysvětlit lépe? Můžete vložit adresu URL stránky s tímto problémem, můžete popsat, jak k reprodukci tohoto problému?
Měl bych se přihlásit, nebo ne?
Pokud k tomuto problému je onmain stránky - Popište, část tohoto místa s otázkou. díky
kamilkurczak
19-08-10, 09:18
OK, našel jsem ji.
Je to jen na hlavní stránce na "Odeslat" část?
kamilkurczak
19-08-10, 10:34
Byl jsem na forum, jsem udělal test-nit v polštině, já Obnovit vaše stránky na homepage a neuvidím langtitle = pl.
Tak, jak mohu dělat tento problém?
edit: jsem změnil profil jazyk angličtina na polské - Teď jsem si to!
kamilkurczak
19-08-10, 18:10
Pracuji na tom. Prosím, buďte trpěliví, protože Michal je offline a mám spoustu práce. Díky za shovívavost.
Jsem opravdu snažil být trpělivý tady, ale moje forum hledá hrozné, a já začínám ztrácet členů, protože z těchto bílých stránek jsem se zmínil v jiném vlákně tady také.
Odpověděl jsem do hodin, a nic.
Jsem teď opravdu dostat frustrovaný, protože jazyk tituly jsou stále ukazuje na mé domovské stránce a žádný z dalších chyb bylo opraveno. Můžete mi prosím dokončit to teď, a ne jen jít dál a z mé forum.
Dostávám nespočet hodin je z mého členů nyní zuří o těchto bílých stránek, které jsou neustále v odpovědi také.
kamilkurczak
20-08-10, 19:31
Omlouvám se za to.
Jak vidíte, někdy to fungovalo dobře, ale když někdo odpověď - [langtitle] znovu. BB ještě vyrovnávací paměti tuto stránku a to je pro mě těžké práci.
Budeme pracovat po celý víkend na toto téma a bude to opraveno.
Omlouváme se ještě jednou.
Pracuji na toto téma právě teď. Vypadá to, že některé chyby vBulletin. Na fórum parser analyzuje správně jen první langtitle a poté na další parsings jednoduše vrátí tentýž text, který by měl být zpracován - bez volání příslušné funkce, která by měla analyzovat text. Stejně jako to nezná langtitle BBCode už - a používá se ten samý objekt parser analyzovat další texty. Posílám vám přihlásí detaily PM. Mohlo by to být i nějaký konflikt. Jsem stále hledají tam a budete informováni, pokud najdu něco víc.
Mám pro Vás řešení zde. Vezměte prosím na vědomí, že to nebude zveřejněn v příštím vydání, protože to vypadá, váš problém není, ale vBET, ale některé chyby vBulletin, nebo integrace problém. Tento problém je nelze si lze používat stejný parser několikrát. Takže řešení je vytvořit nový parser pro každý langtitle rozebrat. Tím se sníží svůj výkon (malý vliv), protože další objekty budou použity. Instrukce jsou níže.
Vezměte prosím na vědomí, že pokud se nebude řešit tento problém na úrovni vBulletin budete muset tento postup se po každé aktualizaci vBET. Nebudeme zveřejňovat kód se snížil výkon v další verzi, když je to nesouvisí s vBET chyby. Můžete se pokusit najít konfliktu zakázání jiné pluginy - nebudu to na forum, protože tam je příliš mnoho dalších pluginů a já prostě nechci ublížit fóru. Takže budete muset hledat sami konfliktu. Pokud se nenajdete, můžete požádat o pomoc vB týmu se této chyby - v tomto případě Vám můžeme pomoci popsat problém, ale musíte napsat, protože tým mohl vB potřebují vidět detaily na forum.
Chcete-li vyřešit tento problém (nyní již na fóru):
1. Upravit / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
2. Najít funkci vbet_parseTitleMultiple
3. Najít a komentáře v této funkci:
$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
4. Najít a komentáře v této funkci:
unset($parser);
5. Najít v této funkci:
$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
6. Nahradit:
$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
unset($parser);
To se změní, pracuje na stejném parser objektu a vytvoří pro každou novou analýzu. Jak jsem psal to bude klesat s malým dopadem svůj výkon. Také to by nemělo být potřeba - stejně parser by měl mít možnost být znovu použity. To, jak to funguje na našem fóru a na naše další klienty fóra také. Vzhledem k této a záznamy výsledků - myslíme si, že je to chyba phpBB, nebo v rozporu s některými dalšími mod.
Pokud potřebujete nějakou radu s tímto problémem - zeptejte se, prosím. Jsem si jistý, že řešení, které vyžadují změny pro každou aktualizaci, není velká, ale chyba není na naší straně. Ne podle našich současných poznatků o tomto problému.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):