PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Kódy jazyka Zobrazené!

Taurus
18-08-10, 16:28
Pozri prílohu. Muž, pretože bude 3.3.6, bolo bordel!

http://i35.tinypic.com/244e7gn.png

kamilkurczak
18-08-10, 19:33
OK, to by malo byť stanovená globálne analýzy - na forum to nie je práca.
Nemôžem reprodukovať tento problém na svojej skúšobnej forum (môžete vidieť na tejto hlavnej forum), tak prosím PM ma admincp a FTP detaily, a ja sa ho opraviť (a prvé vydanie z predchádzajúcom príspevku taky (ak môžete "t reprodukovať na naše hlavné forum)).
Vďaka

kamilkurczak
19-08-10, 09:10
Bol som na fourum:

Môžete mi to vysvetliť lepšie? Môžete vložiť adresu URL stránky s týmto problémom, môžete popísať, ako k reprodukcii tohto problému?
Mal by som sa prihlásiť, alebo nie?

Ak k tomuto problému je onmain stránky - Popíšte, časť tohto miesta s otázkou. vďaka

kamilkurczak
19-08-10, 09:18
OK, našiel som ju.
Je to len na hlavnej stránke na "Odoslať" časť?

kamilkurczak
19-08-10, 10:34
Bol som na forum, som urobil test-niť v poľštine, ja Obnoviť vaše stránky na homepage a neuvidím langtitle = pl.
Tak, ako môžem robiť tento problém?
edit: som zmenil profil jazyk angličtina na poľskej - Teraz som si to!

Taurus
19-08-10, 12:12
Akékoľvek riešenie na to?

kamilkurczak
19-08-10, 18:10
Pracujem na tom. Prosím, buďte trpezliví, pretože Michal je offline a mám veľa práce. Vďaka za zhovievavosť.

Taurus
20-08-10, 06:39
Som naozaj snažil byť trpezlivý tu, ale moje forum hľadá hrozné, a ja začínam strácať členov, pretože z týchto bielych stránok som sa zmienil v inom vlákne tu tiež.

Taurus
20-08-10, 19:08
Odpovedal som do hodín, a nič.

Som teraz naozaj dostať frustrovaní, pretože jazyk tituly sú stále ukazuje na mojej domovskej stránke a žiadny z ďalších chýb bolo opravené. Môžete mi prosím dokončiť to teraz, a nie len ísť ďalej a z mojej forum.

Dostávam nespočet hodín je z môjho členov teraz zúri o týchto bielych stránok, ktoré sú neustále v odpovedi tiež.

kamilkurczak
20-08-10, 19:31
Ospravedlňujem sa za to.

Ako vidíte, niekedy to fungovalo dobre, ale keď niekto odpoveď - [langtitle] znova. BB ešte vyrovnávacej pamäte túto stránku a to je pre mňa ťažké prácu.
Budeme pracovať po celý víkend na túto tému a bude to opravené.

Ospravedlňujeme sa ešte raz.

vBET
22-08-10, 21:58
Pracujem na túto tému práve teraz. Vyzerá to, že niektoré chyby vBulletin. Na fórum parser analyzuje správne len prvý langtitle a potom na ďalšie parsings jednoducho vráti ten istý text, ktorý by mal byť spracovaný - bez volanie príslušnej funkcie, ktorá by mala analyzovať text. Rovnako ako to nepozná langtitle BBCode už - a používa sa ten istý objekt parser analyzovať ďalšie texty. Posielam vám prihlási detaily PM. Mohlo by to byť aj nejaký konflikt. Som stále hľadajú tam a budete informovaní, ak nájdem niečo viac.

vBET
22-08-10, 22:27
Mám pre Vás riešenie tu. Vezmite prosím na vedomie, že to nebude zverejnený v ďalšom vydaní, pretože to vyzerá, váš problém nie je, ale vBET, ale niektoré chyby vBulletin, alebo integrácie problém. Tento problém je nedajú si možno používať rovnaký parser niekoľkokrát. Takže riešenie je vytvoriť nový parser pre každý langtitle rozobrať. Tým sa zníži svoj výkon (malý vplyv), pretože ďalšie objekty budú použité. Inštrukcie sú nižšie.

Vezmite prosím na vedomie, že ak sa nebude riešiť tento problém na úrovni vBulletin budete musieť tento postup sa po každej aktualizácii vBET. Nebudeme zverejňovať kód sa znížil výkon v ďalšej verzii, keď je to nesúvisí s vBET chyby. Môžete sa pokúsiť nájsť konfliktu zakázanie iné pluginy - nebudem to na forum, lebo tam je príliš veľa ďalších pluginov a ja proste nechcem ublížiť fóre. Takže budete musieť hľadať sami konfliktu. Ak sa nenájdete, môžete požiadať o pomoc vB tímu sa tejto chyby - v tomto prípade Vám môžeme pomôcť popísať problém, ale musíte napísať, pretože tím mohol vB potrebujú vidieť detaily na forum.

Ak chcete vyriešiť tento problém (teraz už na fóre):
1. Upraviť / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
2. Nájsť funkciu vbet_parseTitleMultiple
3. Nájsť a komentáre v tejto funkcii:

$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
4. Nájsť a komentáre v tejto funkcii:

unset($parser);
5. Nájsť v tejto funkcii:

$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
6. Nahradiť:

$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
unset($parser);

To sa zmení, pracuje na rovnakom parser objektu a vytvorí pre každú novú analýzu. Ako som písal to bude klesať s malým dopadom svoj výkon. Aj to by nemalo byť potrebné - rovnako parser by mal mať možnosť byť znovu použité. To, ako to funguje na našom fóre a na naše ďalšie klientov fóra tiež. Vzhľadom k tejto a záznamy výsledkov - myslíme si, že je to chyba phpBB, alebo v rozpore s niektorými ďalšími mod.

Ak potrebujete nejakú radu s týmto problémom - spýtajte sa, prosím. Som si istý, že riešenie, ktoré vyžadujú zmeny pre každú aktualizáciu, nie je veľká, ale chyba nie je na našej strane. Nie podľa našich súčasných poznatkov o tomto probléme.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1