СДА

Виев Фулл Версион: Решити Језички кодови показује!

Taurus
18-08-10, 16:28
Погледајте прилог. Човек, будући да ће се 3.3.6, то је хаос!

хттп://и35.тинипиц.цом/244е7гн.пнг

kamilkurczak
18-08-10, 19:33
Ок, то би требало да буде одређен глобално парсирање - на вашем форуму то није посао.
Не могу да репродукују ово питање на мом тесту форуму (можете га видети на овом главни форум), па молим да ме АМ админцп и ФТП податке и ја ћу га поправити (и Ваш први број из претходног пост превише (ако можеш 'т га репродуковати на нашем главни форум)).
Хвала

kamilkurczak
19-08-10, 09:10
Био сам на вашем фоурум:

Можете ли објаснити да је боље? Да ли можете да залепите УРЛ сајт са овом питању, можете ли описати како да се репродукују ово питање?
Треба да пријављени или не?

Ако је ово питање онмаин сајт - опишите део овог сајта са питањем. хвала

kamilkurczak
19-08-10, 09:18
Ок, ја сам је пронашла.
Да ли је то само на главном сајту у "последњу поруку" део?

kamilkurczak
19-08-10, 10:34
Био сам на вашем форуму, ја сам направио тест нит у нокте, ја сам поново учитате ваш сајт на насловну, а ја не могу видети лангтитле = пл.
Дакле, како могу да урадим ово питање?
едит: Променио сам Профил језик енглески на пољски - сада имам га!

Taurus
19-08-10, 12:12
Свако решење о томе?

kamilkurczak
19-08-10, 18:10
Радим на томе. молимо да будете стрпљиви, јер Мицхаł је оффлине и имам много посла. Хвала за стрпљивост.

Taurus
20-08-10, 06:39
Заиста се трудим да буду стрпљиви овде, али мој форум је изгледа страшно, и ја сам почео да губи чланове због тих Вхите Пагес сам поменуо у другој нит и овде.

Taurus
20-08-10, 19:08
Одговорио сам да свој АМ, и ништа.

Сада сам стварно све фрустрирани, јер језик наслови су и даље показују на мојој почетној страници и ниједан од друге грешке је фиксна. Молим Вас завршити ово сада, а не само иде на и ван моје форуму.

Ја сам све безбројне АМ из своје чланове сада бесни око ове беле странице су стално када одговарате, такође.

kamilkurczak
20-08-10, 19:31
Извините због тога.

Као што видите, некада је радио одлично, али кад неко одговори - [лангтитле] поново. ББ и даље кеш овом сајту и тешко да радим.
Ми ћемо радити цео викенд по том питању и то ће бити исправљене.

Извини још једном.

vBET
22-08-10, 21:58
Радим по овом питању у овом тренутку. Изгледа као неки СМФ грешке. На вашем форуму парсера анализира правилно само први лангтитле а после тога за још парсингс једноставно враћа исти текст који треба да буде анализирати - без позивања одговарајуће функције која би требало да изврси текста. Баш као што не признаје више лангтитле ББЦоде - а користи се исти парсер објекат анализирати следеће текстове. Ја вам послати логове детаље АМ. То би могло бити неких сукоба. Још увек сам ту у потрази и бићете обавештени ако нађем нешто више.

vBET
22-08-10, 22:27
Ја сам овде решење за вас. Имајте на уму да ово неће бити објављени у следећем издању, јер изгледа да ваш проблем није вБЕТ, али, али неки СМФ грешку, или интеграција питање. Ово питање чини не посибле да користе исти парсера неколико пута. Дакле, решење је да се створе нове парсера за сваку лангтитле анализи. Ово ће смањити перформансе (мали утицај), јер више објеката ће се користити. Упутства испод.

Имајте на уму да ако нећете ово средити на СМФ нивоу, мораћете да је ова кораке након сваког вБЕТ ажурирања. Нећемо објављивати код са смањеним перформансама на следећем издању, када се не односе на вБЕТ грешку. Можете покушати да нађу сукоба тако што ћете онемогућити другим плугин - Нећу ово на вашем форуму, јер има превише других додатака и ја једноставно не желе да нашкоди вашем форуму. Тако да морате да погледате за конфликт сами. Ако не пронађете онда можете питати ББ тиму за помоћ у ову грешку - у овом случају може да вам помогне да се опише проблем, али морате да га пишем, јер ББ тим могао да видим детаље на вашем форуму.

Да бисте решили овај проблем (сада већ направили на вашем форуму):
1. Едитујте / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ббцоде.пхп
2. Пронађи вбет_парсеТитлеМултипле функције
3. Пронађите и коментар у овој функцији:

$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
4.. Пронађите и коментар у овој функцији:

unset($parser);
5. Наци у овој функцији:

$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
6.. Заменити:

$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
unset($parser);

Ово ће променити раде на истом парсера објекат и да ће створити нови за сваки анализи. Као што сам написао ће ово смањење са малим утицајем на перформансе. Такође, не треба бити потребна - на исти парсер треба да буде дозвољено да се поново користити. Да како то функционише на нашим форумима и на остале наше клијенте блог превише. С обзиром на ово и историје резултате - ми мислимо да је СМФ грешку или сукоба са неким другим мод.

Ако вам треба било који савет са овим проблемом - молим само питајте. Сигуран сам да решење захтевају промене за сваку исправку није велика, али грешке није на нашој страни. Не по нашим сазнања о овом питању.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1