View Full Version: Riješen Jezik kodovi prikazuju!
Molimo pogledajte privitak. Čovjek, budući da će 3.3.6, to je nered!
http://i35.tinypic.com/244e7gn.png
kamilkurczak
18-08-10, 19:33
ok, koji bi trebao biti čvrst mimo globalno parsiranje - na forumu se to ne rade.
Ja ne mogu reproducirati ovaj problem na mom testu forumu (možete ga vidjeti na ovom glavnom forumu), pa molim da mi PM admincp i FTP detalje i ja ću to popraviti (i svoj prvi problem s prethodnom postu previše (ako možete 't ga reproducirati na našoj glavnoj forumu)).
Hvala
kamilkurczak
19-08-10, 09:10
Bio sam na fourum:
Možete li to objasniti bolje? Može li se zalijepiti URL na stranicu s ovim problem, možete li opisati kako se reproducirati ovaj problem?
Ja bi trebao biti prijavljeni ili ne?
Ako se taj problem je onmain stranice - molimo opišite dio ovih stranica, s pitanjem. hvala
kamilkurczak
19-08-10, 09:18
ok, ja sam ga pronašao.
Je li to samo na glavnim stranicama u "zadnji post" dio?
kamilkurczak
19-08-10, 10:34
Bio sam na vaš forum, napravio sam test-nit u poljskom, ja reload vaše stranice na početnu stranicu, a ja ne mogu vidjeti langtitle = pl.
Dakle, kako ja mogu učiniti ovaj problem?
Edit: Promijenio sam profil jezik engleski na poljski - sada sam ga imati!
kamilkurczak
19-08-10, 18:10
Ja sam raditi na tome. Molimo budite strpljivi, jer Michał je odsutan trenutno i imam puno posla. Hvala na strpljivosti.
Ja sam stvarno pokušavaju biti strpljivi ovdje, ali moj forum je u potrazi strašna, i ja sam počinju da gube članove zbog ove bijele stranice mogu spomenuti u nekom drugom thread ovdje također.
Odgovorio sam na PM, i ništa.
Sada sam stvarno uzimajući frustriran jer se jezik naziva se još uvijek prikazuje na početnoj stranici i nitko od druge pogreške je fiksna. Možete li molim vas završite to sada, a ne samo ići na i izvan moj forum.
Ja sam uzimajući bezbroj sati je iz mog članova sada bijesan o tim bijelim stranicama oni držati uzimajući prilikom odgovaranja također.
kamilkurczak
20-08-10, 19:31
Žao nam je zbog toga.
Kao što vidite, ponekad je radio super, ali kad netko odgovor - [langtitle] opet. vB još cachea ovim stranicama i to je teško za mene raditi.
Mi ćemo raditi cijeli vikend o tom pitanju i to će biti sređeno.
Žao nam je još jednom.
Radim na ovom pitanju sada. Izgleda da neki vBulletin pogreške. Na forumu parser parses ispravno samo prvi langtitle, a nakon toga za još parsings jednostavno vraća isti tekst koji bi trebao biti analiziran - bez poziva odgovarajuće funkcije koji bi trebao analizirati tekst. Baš kao da ne prepoznaje langtitle BBCode više - i to se koristi isti parser objekt analizirati sljedeće tekstove. Šaljem ti prijavljuje detaljima sati. To bi mogla biti i nekih sukoba. Ja sam još uvijek u potrazi tamo i biti ćete informirani ako nađem nešto više.
Imam rješenje za vas ovdje. Imajte na umu da to neće biti objavljena u sljedećem izdanju, jer to izgleda kao problem nije vBET, ali, ali neki vBulletin bug, ili problem integracije. Taj se problem čini ne-a-car koristiti isti parser nekoliko puta. Dakle, rješenje je za stvaranje novih parsera za svaki langtitle parsiranje. To će smanjiti vaše performanse (mali utjecaj), jer više objekata će se koristiti. Upute su ispod.
Imajte na umu da ako neće nositi ovo na vBulletin razini, morat ćete je ove korake nakon svakog vBET ažuriranja. Nećemo objavljivati kod sa smanjenim nastup u sljedećem izdanju kad se ne odnose na vBET bug. Možete pokušati pronaći sukoba onemogućiti ostale plugine - Neću to učiniti na vaš forum, jer ima previše drugih dodataka, a ja jednostavno ne žele naškoditi Vašem forumu. Dakle, morate tražiti sukoba sebe. Ako ne pronađete onda možete pitati vB tim za pomoć s ovim bug - u ovom slučaju možemo vam pomoći da opisati problem, ali morate to pisati, jer vB momčad može trebati da biste vidjeli pojedinosti o vašem forumu.
Kako bi riješio taj problem (sada već napravljene na vašem forumu):
1. Uredi / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
2. Nađi funkcija vbet_parseTitleMultiple
3. Pronađite i komentar na ovu funkciju:
$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
4. Pronađite i komentar na ovu funkciju:
unset($parser);
5. Traži u ovu funkciju:
$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
6. Zamijeniti:
$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
unset($parser);
To će se promijeniti radi na istom parser objekt i stvoriti novi za svaku parsiranje. Kao što sam napisao ovaj će se smanjiti s malim utjecati na Vašu učinkovitost. Također to ne bi trebalo biti potrebno - isto parser smije se ponovno koristiti. Da kako se to radi na našim forumima i ostalim našim klijentima foruma previše. S obzirom na to i trupaca rezultate - mi mislimo da je to bug ili vBulletin sukobu s nekim drugim mod.
Ukoliko trebate bilo kakve savjete ovom pitanju - molim samo pitajte. Siguran sam da rješenje zahtijeva promjene za svako ažuriranje nije velika, ali bug nije na našoj strani. Nije u skladu s našim stvarnog znanja o ovom pitanju.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):