КПК

Перегляд повної версії: Прийнятий Перекласти новий зареєстрований користувач привітання

brubros
21-07-10, 06:31
У AdminCP Є два налаштування для електронної пошти привітання назву і привітання тіла. Було б дуже корисно, якщо текст, введений в обох полях і на одній мові, можна перевести під час передачі повідомлень електронною поштою мовою, зазначеною в профілі користувача одержувача.

vBET
21-07-10, 07:56
Прийнято. В цілому, ми хочемо підтримати переклад надіслати електронною поштою форуму. У той же час ми не ставимо великий пріоритет на цьому. Таким чином, ми остаточно робота над цим, і ми все ще є деякі інші речі, які повинні бути зроблені до нього. Тому, будь ласка, терпіння:)

brubros
21-07-10, 16:11
Я розумію, що ви повинні підтримувати пріоритети по функціональності, і я поважаю ваше рішення. Однак, я просто хотів би додати трохи більше терміновості, сказавши, що з усіма прекрасні чекають дивовижні переклад vBET для гостей, що приїжджають зі всього світу, це трохи сумно, що, коли вони отримують достатньо мужності, щоб стати зареєстрованим користувачам вони вітали, у разі мого сайту, з довгим вітальному листі, який повністю англійською мовою.

vBET
22-07-10, 14:19
Хороше питання. Я буду тримати це на увазі при виборі наступного нові функціональні можливості реалізувати:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1