КПК

Прагляд поўнай версіі: Прыняты Перавесці новы зарэгістраваны карыстальнік прывітанне

brubros
21-07-10, 06:31
У AdminCP Ёсць дзве налады для электроннай пошты прывітанне назву і прывітанне цела. Было б вельмі карысна, калі тэкст, уведзены ў абодвух палях і на адной мове, можна перавесці падчас перадачы паведамленняў электроннай поштай на мове, паказаным у профілі карыстальніка атрымальніка.

vBET
21-07-10, 07:56
Прынята. У цэлым, мы хочам падтрымаць пераклад адправіць па электроннай пошце форуму. У той жа час мы не ставім вялікі прыярытэт на гэтым. Такім чынам, мы канчаткова праца над гэтым, і мы ўсё яшчэ ёсць некаторыя іншыя рэчы, якія павінны быць зробленыя да яго. Таму, калі ласка, цярпенне:)

brubros
21-07-10, 16:11
Я разумею, што вы павінны падтрымліваць прыярытэты па функцыянальнасці, і я паважаю ваша рашэнне. Аднак, я проста хацеў бы дадаць трохі больш тэрміновасці, сказаўшы, што з усімі выдатныя чакаюць дзіўныя пераклад vBET для гасцей, якія прыязджаюць з усяго свету, гэта трохі сумна, што, калі яны атрымліваюць досыць мужнасці, каб стаць зарэгістраваным карыстальнікам яны віталі, у выпадку майго сайта, з доўгім прывітальным лісце, які цалкам на англійскай мове.

vBET
22-07-10, 14:19
Добры пытанне. Я буду трымаць гэта на ўвазе пры выбары наступнага новыя функцыянальныя магчымасці рэалізаваць:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1