مشاهده نسخه کامل : پذیرفته ترجمه پستال کاربر ثبت نام شده جدید
در admincp دو تنظیمات برای عنوان ایمیل تبریک و تبریک بدن وجود دارد. این امر می تواند بسیار مفید در صورتی که متن وارد شده در هر دو زمینه و در یک زبان می تواند در زمان انتقال ایمیل به این زبان نشان داده شده در مشخصات کاربر دریافت کننده ترجمه.
پذیرفته شده است. به طور کلی ما می خواهیم برای حمایت از ترجمه از ایمیل اصلی ارسال. در عین حال ما در این اولویت بزرگ قرار نیست. بنابراین ما قطعی خواهد شد در این کار می کنند و ما هنوز هم برخی از چیزهای دیگر که باید قبل از آن باید انجام شود. بنابر این صبر لطفا :)
من درک می کنم که شما باید اولویت برای درخواست ویژگیهای و حفظ تصمیم شما احترام می گذارم. با این حال ، من فقط می فوریت کمی بیشتر به می گوید که با تمام وعده فوق العاده ترجمه فوق العاده فعال تصدی را برای مهمان از سراسر جهان ، آن است کمی غمگین اضافه کنید که هنگامی که آنها دریافت شجاعت به اندازه کافی به تبدیل شدن به کاربران ثبت نام شده هستند مانند استقبال در مورد وب سایت من خوش آمدید با یک ایمیل طولانی است که به طور کامل به زبان انگلیسی است.
خوب نقطه. من آن را در ذهن داشته باشیم که در انتخاب قابلیت جدید بعدی را برای به اجرا درآوردن :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):