КПК

Перегляд повної версії: Вирішений VBET ми потребуємо вас

hotslot
03-05-10, 22:44
2 високо оцінив кодерів vbulletin.org намагалися виправити аварії вони сказали vbet і vbseo у всьому винен. Vbseo пішли в потоці, озирнувся і виправлено декілька незначних речей, але сказав, що його не вони, і що ми повинні були зв'язатися з Вами.

так що невирішених питань як і раніше

1. Google помилок за допомогою тегів "Ви забезпечили темп деяких кодів" це не працює
2. Vbet не працює

Ми просимо вас самої людини Логін і виправити ці питання, будь ласка.

vBET
03-05-10, 22:50
Привіт

1. Я не розумію, ви можете пояснити це більше? Можливо, деякі посилаються на місці, де вона відбувається, і опис, де шукати.
2. Що саме відбувається?

Важлива річ - те, що було змінено на форум, з минулого разу, коли vBET працював?

Редаговано:
Все нормально - ви видалили vBET правила, щоб посилання не працюють. Це нормально і було б дивно, якщо він буде працювати в цей момент. vBET буде працювати знову, коли ви кладете vBET правила. Htaccess файл. Хтось розбив вашу Htaccess правила -. Запросити його відремонтувати або зробити це наступну інструкцію з vBET Htaccess правил.

Крім того, я бачу, що ви vBSEO відключена (або ж не працює propertly) в цей момент, тому що посилання у сирому вигляді.

hotslot
03-05-10, 23:25
Paxel програми, VBSEO штабу і borbolo не можу зрозуміти це. Вони просто відключена vbseo для захисту трафіку та ін В даний час на місці.

Google помилок за допомогою тегів "Ви забезпечили темп деяких кодів", ми не можемо змусити їх працювати ..

Я попросив кілька разів для вас, щоб увійти і швидко виправити так як ваш єдиний, який знає, як ця програма дійсно працює. Тепер я розумію, чому ти не даси підтримки для вашого власного продукту я заплатив за цей матеріал щодо його неможливо: (

Редаговано: (перенесено з окремого потоку від адміністратора)

Ось оновлення ситуації. Після вичерпного години самотності на з'ясування того, vBet з питань vbseo (http://www.vbseo.com) вирішив продовжити це в максимально можливими способами.

Вони дали мені нову версію vbseo це навіть не оприлюднені ще 3,50 ЗОЛОТО! як вони відчували мою біль. Тепер, дуже добрий, але й увійшла в кімнату і виправлені і поворушила щось навколо, щоб отримати там програма для роботи без суєти vbet.

Так що тепер тільки насущних проблем, є наступні:

1. Vbet температура виправлення за умови, є неприпустимим.
2. Vbet навіть не працює. Помилки все скінчено

Я хочу подякувати всім учасникам, що допомогло мені зв'язку. Тепер, якщо я можу отримати хлопець, якого я заплатив $ для свого продукту "двічі", допоможе мені, що я щасливий турист.

Я дуже розчарований цим vbet, її такою великої програми, але послуга, це просто жахливо: (

Я дуже новий і не повинно бути підтримка цих божевільних проблем. Не дай мені три сторінки "рішення проблем зв'язку", або верстка. Це все одно що говорити 3 місячного дитини, щоб приготувати обід, просто не відбудеться. Я поняття не маю будь-якого з цього матеріалу.

vBET
04-05-10, 10:01
Я розумію, що проблеми на сервері нічого хорошого, але у вас є наша підтримка, і ви отримали наша відповідь швидко діагностувати. Ви знаєте, що не так з URL-адрес не працює і як це виправити. Тому, будь ласка, це. У вас є все, що потрібно і отримали нашу підтримку в цьому питанні.

Ви запитали, колись - отримав відповідь. Тепер ми бачимо таке повідомлення і відповісти на нього. Будь ласка, скажіть, що ви не розумієте в нашій інструкції о. Htacces файл, і ми пояснимо його вам. У вас є повна підтримка нашим форумом, який поставляється безкоштовно разом з ліцензією vBET. Будь-яке втручання в клієнт-сервер ми зробили в разі vBET помилка, яка не має рішення все ж, чи платна послуга (установка, оновлення, інтеграція). Існує не помилка - треба було робоче vBET але хтось змусило вас безлад на сервері і видалити vBET правил.
Зверніть увагу, що ми не вільні прибирання і ми не підемо на клієнт-сервер кожного разу, коли хто-небудь що-небудь зламати там. На даний момент у нас немає причин, щоб те, що він vBET помилка, тому що я тільки бачив, що ви порушили правила, які, як я бачу, був змінений вчора. Знайти, хто винен і зробили його чистим. Якщо ви хочете, щоб ми зробили вас vBET установки це платна послуга: http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php

Ви отримали відразу поставити діагноз і рішення. Це те, що безкоштовна підтримка на форумі. І ми допоможемо вам з цим питанням до тих пір, як ви повинні її вирішити. Але якщо ви хочете установки послуга, яка оплачується, вам треба заплатити за це. Це нормально, як і в кожному магазині. І якщо ви засмучені, що ви повинні виплачується в магазин, то я VERRY перепрошую і сподіваюся, що ви будете почувати себе краще дуже швидко. Ваші проблеми не тому vBET. Ви отримали негайну підтримку. Ви хочете, платний - не проблема. Ви блідий платний безкоштовно - я не бачу причин для цього у випадку, коли хтось зламав вже працює установка на вашому форумі.

Якщо у вас vBSEO оновлений ласка, повної інтеграції vBSEO відповідно до інструкцій у readme.html від vBET пакета.

Про "ви представили деякі температура коди" - я до сих пір не розумію, що ви маєте на увазі - будь ласка, поясніть. Що це таке мова?

1. Що виправити ви пишете о?
2. Так, це не є, і вона повинна не на фактичній конфігурації - як я писав з самого початку у вас неправильно Htaccess правил .. Будь ласка, виправте це, як було описано в першому відповіді.

Також не слід спам на форумі. Це місце для вашої проблеми. Ми сподіваємося, що і підтримка дозволить Вам вирішити питання швидко:) Якщо у Вас виникли питання - будь ласка, просто запитайте.

hotslot
04-05-10, 16:10
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations

Я вже заплатив за це! LOL

Цей код Ви дали нам розбився форумі. Це частина проблеми ніякої причини, чому Вам не виправити.

hotslot
04-05-10, 18:54
Я покрив цей форум, за допомогою керівництва. Тим не менш, не дозволений.

vBET
04-05-10, 20:39
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations

Я вже заплатив за це! LOL

Ні - ви не заплатили за це. Ви заплатили за одну установку і одна установка була зроблена на вашому сервері. vBET втік і функціональних після цього. Ви вже спожитий нашого сервісу. Ви не заплатили за другий установки (або оновлення). Якщо ви купуєте взуття в магазині, то ви отримаєте ті. Ви не повертаються через деякий час і сказати, що вони повинні дати вам інше взуття, тому що ви вже заплатили за це. Ми дали вам, що ви заплатили.

Ви реальна ситуація, тому що хто порушив ваші Htaccess правил. Ми дали вам рішення, що входить у безкоштовні онлайн-підтримки. Але якщо ви хочете, щоб ми зробили установку ще раз - у вас є, щоб гроші знову. Так само, як коли ви приходите в магазин за покупками знову ви винні гроші знову за те, що ви хочете взяти. Будь ласка, зверніть увагу, що установка сервіс, який ви заплатили раніше (і які ви вже спожитий), означає, що ми зробили одну установку рішення vBET функціонал на вашому форумі. Це не означає, що для життя, ми повинні вирішити всі свої проблеми. Як я вже писав раніше, ніж ми перевіряємо, що відбувається на стороні клієнта, коли якась помилка бере участь або ми припускаємо, що це таке. У вашому випадку ви вже отримуєте діагноз -. Неправильно Htaccess файл і вже отримати рішення. Будь ласка, використовуйте розчин, який ми дали вам або купити установки / оновлення служби, якщо ви хочете, щоб ми зробили це за вас. Ми допоможемо вам на кожному етапі, якщо у Вас будуть проблеми. Просто, будь ласка, який крок з інструкції, то ви не розумієте:)

Цей код Ви дали нам розбився форумі. Це частина проблеми ніякої причини, чому Вам не виправити.

Це не так - я тільки що перевірив файл і у вас немає цієї модифікації є - у вас є вихідний код. Також минулого дати останньої зміни vbenterprisetranslator_seo.php на вашому сервері з 22 квітня. Так що, будь ласка, щоб не зробив помилкові заяви - це не допоможе нам, щоб допомогти Вам.

Будь ласка, пара інструкцій, які ми дали вам вирішити проблему, або купити установка / ugrade служби, якщо ви хочете, щоб ми зробили це за вас. Ви на нашу повну підтримку в будь-якому питанні ви будете мати рішення цієї справи. Просто скажіть, який крок ви не розумієте, і ми з радістю допоможуть Вам:)

hotslot
04-05-10, 21:19
Пам'ятаєте, я не знаю, як це зробити. Вони сказали мені це, я буду тим, що вони сказали мені.

hotslot
05-05-10, 02:06
Коли ми заплатили за останні установки Ви встановили оригінальний код. Тепер, коли ми знайшли помилки у вихідному коді "vbenterprisetranslator_seo.php" Я думаю, що Ви повинні були повернутися назад і виправити її. Не нами

Відредаговані.

Гаразд приятель Я пошлю вам ще 30 доларів, тільки умова я не доведеться платити за це, і ви знову обіцяють зробити плагін в панелі адміністратора, де ми можемо просто автоматичне оновлення, коли приходять нові оновлення доступні.

vBET
05-05-10, 12:41
Зверніть увагу, що помилки в програмному забезпеченні нормальні речі. vBET має дуже мало помилок, які виправляються дуже швидко. Ви можете побачити на будь-яке програмне забезпечення, ви хочете в усьому світі, і ви побачите, що вони виправлення помилок від версії до версії. І vBET має дуже низьку помилок просто побачити тут: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/ - це всього лише 6 помилок я всю історію vBET4.x всю історію - деякі з них вже виправлені в останній реліз. І всі вони незначні. Існував жодних серйозних або критичних один коли-небудь. vBET це програмне забезпечення, з дуже гарною якістю.

Для помилку ви описали ми дали швидко виправити що, звичайно, будуть включені в наступний випуск.

Ми не можемо дати вам будь-якої перспективи в області майбутніх оновлень з дуже простої причини - vBET залежить від VB. Ми не можемо гарантувати, що VB буде робити в майбутньому. Також, якщо ви використовуєте інші моди (наприклад, vBSEO), ми також не несе відповідальності і не може нести відповідальність за свій код. Це все одно що ви йдете в магазин і сказати: ". Я куплю це взуття, якщо ви обіцяєте мені, що кожен туфлі, які я коли-небудь носити з цією маркою буде відповідати мені добре, і добре виглядати з будь-якої іншої одягу, який я коли-небудь носити І я Також хочемо, щоб у випадку, якщо хтось буде використовувати мої черевики і розбив його, то ви будете ремонтувати його безкоштовно протягом всього життя. ". Я не впевнений, що ви навіть розумієте, що ви просите. Будь ласка, зверніть увагу, що це просто неможливо дати такої гарантії.

VB не підтримує такої речі, як автоматичне оновлення - не мода дасть вам, що і ми також не можемо. Я дійсно не знаю, чому ви звернулися до нас за це.

Зверніть увагу, що нашою метою є не приймати від наших клієнтів гроші знову і знову, але заохочуємо наших клієнтів робити поновлення самих, які дуже добре описано і для яких ми надаємо нашу службу підтримки у разі проблем. Подивіться наш перший відповідь - ми дали вам рішення. Ми не приховуємо будь таємні знання. Ми надаємо нашим клієнтам всю необхідну інформацію, відповісти на їхні питання і допомогти у разі проблем. Крім того, ми зробили все можливе, щоб установки, оновлення та інтеграції так просто, як це можливо.

Установка vBET тривіально (завантажувати файли + імпорт продуктів файл).
Оновлення виглядає однаково, як установка і лише іноді ми просимо додаткові кроки (завжди через інших модов код не наш).
Створення SEO посилання робочі добре описано, і він просто повинен включати видання файл Htaccess -. Немає іншого шляху, тому що це на рівні сервера не vBET.
Інтеграція так само просто, тому що дозволяє інтегрованим мод. vBSEO не хоче бути хорошим для інших модов і немає ніяких гачків. Їх рішення змушує нас зробив 2 файли модифікації для інтеграції з vBET. І врахуйте, що ми шукаємо рішення простіше - ми вже змінили кілька разів інтеграції інструкції, щоб зробити його більш безпечним для форуму.

Ви можете безпечної гроші, якщо ви просто намагаються пором інструкції і зробити це самостійно. Наші встановлення та оновлення послуг для людей, які не хочуть витрачати свій час на цьому і вважають за краще платити. Якщо ви віддаєте перевагу платити, чому ви робите так велика справа для нього - це ваше рішення про покупку послуги або зробити це самостійно, що мають точні інструкції, що робити. Все, що вам потрібно є на цьому форумі, і якщо не ми відповімо на ваші запитання.

Якщо ви не хочете зробити це і хочуть платною послугою, будь ласка, просто зробіть замовлення і ми надамо Вам наші послуги за звичайними правилами. Ви отримаєте те, що ви заплатили.
Також зверніть увагу, що ми можемо встановити вам 4.2.2beta версії, виправлені помилки помітив, але не був випущений ще. Так ви будете мати жодної проблеми в тих областях, яке було описано вище (ви також можете просто виправити його самостійно, використовуючи швидкі descried на цьому форумі).

hotslot
05-05-10, 15:47
OK, переконайтеся, що Ви отримаєте, що "виправити" Ви згадали також там, будь ласка.

повинно бути на своєму шляху будь-які сек

vBET
05-05-10, 16:56
Ми отримали кілька замовлень сьогодні. Ніхто з Вашу електронну адресу - будь ласка, PM / електронній пошті якому порядку за вами. Може бути відповідь на підтвердження пошти, ідентифікатор замовлення, Paypal ідентифікатор транзакції, все, що дозволить нам перевірити, що один з тих замовлень від Вас:)

hotslot
05-05-10, 18:02
PM SENT ....

vBET
05-05-10, 22:01
Готово. Як я вже писав раніше інтеграція з vBSEO було необхідно знову ж таки vBSEO оновлень і хтось порушив ваші правила. Будь ласка, перевірте ваш форум і повідомте нам, у разі будь-яке питання:)

hotslot
06-05-10, 18:00
Мої помилки веб-майстрів примножилися разів 10. Ми ячмінь, перерахованих на Google ми зараз навіть не маючи проблем з повзати сайту.

Я заплатив понад $ 4000 доларів за все, і це повинно було б і не сталося. VBSEO і VB.org кодери кажуть, що його ця програма .. Що відбувається тут хтось відповідає

vBET
06-05-10, 20:55
Що вебмайстер помилки? Будь ласка, приведіть приклади з них. Я не можу сказати вам, що відбувається, якщо в мене немає достатньо інформації.

Також зверніть увагу, що ми не несемо відповідальності за інших - гроші, які ви пишете тільки про те, чи не витрачати на vBET і згадки про нього не мають нічого спільного з пошуком рішення.
Якщо він знаходиться на vBET боку ми з радістю допоможемо Вам - спочатку потрібно визначити, і в цей момент ми дійсно не знаємо, що ви писали. Будь ласка, приведіть приклади своїх помилок веб-майстрів

hotslot
06-05-10, 21:25
Im не в змозі вкласти файл CSV безпосередньо з Google тут ..

Само докладно на що не так. Якщо Ви, як я можу дати вам Google Webmaster Tools інформації користувача до Увійти та ін

vBET
06-05-10, 23:26
ОК - можна PM мені доступ деталі або відправити файл по електронній пошті. Але нам не потрібні всі помилки, просто приклади - який Ви також можете включити сюди.

vBET
07-05-10, 15:20
Проте нічого не отримає від вас ... Хіба у вас будь-яких фактичних Webmaster Tools помилки чи ні? Якщо так - прохання викласти ці так що ми будемо мати можливість перевірити, що відбувається.

hotslot
07-05-10, 17:49
Я повернувся на жаль,

Лист, відправлений з Увійти інформації.

vBET
07-05-10, 19:07
OK. Я був там і що я можу сказати вам, що немає жодних повідомлень про помилки, який був підготовлений після vBET установка була встановлена на нашому сервері. Більшість з цих помилок було foung роботами Google в момент, коли ви були зламані. Htaccess файл на вашому сервері, що ви можете перевірити себе за датою.

Зверніть увагу, що Google надає дату, коли помилка була виявлена, і все що ви бачите, історичні дані - більшість з тих, вже працює, що ви можете просто перевірити, просто клацнувши по посиланню показано Google. Бути більш конкретним:
- HTTP помилки - все це просто історія, посилання працюють
- У карти сайту - теж історія, всі посилання працюють і дат показує, що він був знайдений, коли ваш форум був crasched
- Не слід - ті, з vbet_lang всередині повинна бути історична прямо зараз - ті, було викликано vBET помилка, яка вже виправлена. Якщо ви знайшли новий, як це (це означає, з дати, після оновлення), будь ласка, повідомте нам. Я бачу, що все ще є деякі проблеми з посиланнями, що мають 20% всередині - я подбаю про це сьогодні / завтра.
- Not Found - такі деякі фіктивні посилання, які не працюють. Вона не має нічого спільного з vBET, це просто посилання з деякими дурними номера в ньому - якщо ви все одно отримаєте його допомогою ви можете розглянути, де знаходяться ті, що на вашому форумі. Крім того, частина тих, схоже, хтось грати з vBSEO конфігурації на сервері і, дивлячись на дати я можу сказати, що це дуже ймовірно. Так, швидше за все, Google був сканування Вашого сайту, коли ви були й інші конфігурації vBSEO для шаблонів посилання (те, чому це все ті / номер / номер назву посилання). Я не можу бути впевнений в цьому, але я впевнений, що вона не має нічого спільного з vBET - ті, які не переведені посилання.
- Недоступний - просто історії, коли ваш форум був зламаний (3dr травня в усьому світі) - посилання працюють.

Якщо припустити: після оновлення ви написали, що число веб-майстрів помилки Інструменти збільшився в 10 разів, але не існує єдиної помилки з датою після оновлення ...
Також дещо більше 95% помилок Є історії та посилання там працюють. Тільки помилки не було розділі було викликано помилкою vBET - більшість не має відбуватися більше. 1 питання як і раніше існують, і ми подбаємо про це.

Будь ласка, дізнатися, як використовувати для веб-майстрів і утримати увагу те, що ви шукаєте на - щось реальне чи просто історія. Це може безпечно для вас багато олень біт;) Тільки, дивлячись на помилки дат, які показують час вашого форуму зламаний і натиснувши на посилання для перевірки фактичного стану, ви могли переконатися, що це не реальна річ більше, і це було викликано вашого форуму неправильна конфігурація (яка вже виправлена).

Будь ласка, зверніть увагу, що історичні помилки зникнуть, час від часу у вашому Інструменти веб-майстрів і більш актуальною буде виглядати, якщо така воля.

Чи є у вас які-небудь питання про фактичне статусі? Або потрібно більше пояснень? :)

hotslot
07-05-10, 22:23
1 питання як і раніше існують, і ми подбаємо про це.

Дякуємо за велику роботу. Коли ми можемо очікувати, що це має бути зроблено?

vBET
08-05-10, 03:14
Це робиться вже.

Це зв'язок, яка не працювала раніше: http://www.hotslot.org/ga/tags/cleopatra 'и% 20gold% 20slot.htm

Причиною було те, що після переадресування URL, узятих з "rediredted" параметр був змінений, і не вписуються в те, що очікувалося vBSEO. Зверніть увагу, що я повинен був змінити спосіб визначити реальну посилання після перенаправлення - це тільки один рядок коду, але значним. Тепер ми просто вирізати код мови від посилання, а не замінити його за значенням з "перенаправлені" параметра.

Я зробив тести на вашому форумі, і здається, працює добре зараз. Тим не менш, будь ласка зробив деякі перевірки з переведена зв'язків та моніторинг Webmaster Tools помилки на деякий час. У разі виникнення будь-яких питань просимо просто написати - ми будемо раді допомогти Вам.

Крім того, якщо наша зміна не буде мати ніякого несподіваного поведінки, вона буде включено до майбутні релізи - але для цього ми повинні перевірити в першу чергу робить іншим серверам поводитись так само, в цій галузі.

hotslot
08-05-10, 18:55
Дякуємо Міхал,

Чи є у Вас будь-які рекомендації щодо того, як я можу отримати свій сайт ще в пошукових системах? Там ще є, але втратили величезне значення від простоїв. Що vbseo структуру посилань ви використовуєте?

найкращими побажаннями

hotslot
08-05-10, 20:56
Ми як і раніше отримувати тонни помилок, які залишаються в силі то не було.

http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan

Всі vbet перетворення розділі ЗМІ повертаються погано.

Крім того, де ці приходять?

hotslot.org/366023421

vBET
08-05-10, 22:02
Ми як і раніше отримувати тонни помилок, які залишаються в силі то не було.

http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan

Всі vbet перетворення розділі ЗМІ повертаються погано.

Крім того, де ці приходять?

hotslot.org/366023421

Перші 2: це не vBET вина - ці посилання не працюють в оригіналі - не може працювати в перекладі. Знайти, де на вашому форумі створюються підроблені посилання для засобів масової інформації та видалити їх.

Останній у свою чергу не має нічого спільного з vBET - немає мовного коду. Будь ласка, зверніть увагу, що ми vBET підтримка - будь ласка, запитайте нас тільки близько vBET пов'язані речі. Звичайно, якщо ви не впевнені - просто запитайте;)

hotslot
09-05-10, 18:55
Warning: require_once (/ головна / зміст / ч / о / т / hotslot / HTML / входить / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.require одноразової]: не зумів розкрити потік: Немає такого файлу або каталогу в / головна / зміст / год / о / т / hotslot / HTML / vbenterprisetranslator_seo.php на лінії 55

Фатальна помилка: require_once () [function.require]: Помилка відкриття потрібно '/ головна / зміст / ч / о / т / hotslot / HTML / входить / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php' (include_path ='.:/ usr/local/php5 / Бібліотека / PHP ') в / головна / зміст / ч / о / т / hotslot / HTML / vbenterprisetranslator_seo.php на лінії 55

Форум розбився знову.

vBET
09-05-10, 19:49
У вас немає будь-якої vBET файли, які повинні бути в включає в себе каталог. Хтось видалив його і зламав вашого форуму.

Будь ласка, завантажити на свій FTP файли з vBET пакета. Також, якщо ви не видалите ті й не знають, хто це був, то він буде мудрим для зміни паролів до FTP. Ці файли не зникають чарівним ... Якщо ви знаєте, хто це був - теж би доцільно, щоб обмежити його доступ ...

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1